Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

AGNIESZKO SPRAWDZAM CODZIENNIE DZIĄSEŁKA BARTKOWI I NAWET BIAŁE NIE SĄ 😉
TAKŻE DO ZĄBKÓW JESZCZE DALEKO 🙂
MA ZŁY DZIEŃ 😁 😁 ZARAZ WYSTAWIĘ WÓZEK ANA DWÓR I TAM BĘDZIE SPAŁ 😉 😉 😉

witam witam ...

szkrab poszedl spac o 11 i wstal o 5,30 - mam nadziejez ze tak sie juz unormuje bo z kazdym dniem spi coraz dluzej a ja bede mogla sie wkoncu wyspac 😉
ja juz pit mialam zlozony tez ponad miesiac temu ... rozliczala mnie znajoma i mialam zwrotu 560zl ... nie wiem jak ona to zrobila ale sie cieszylam bo kazdy grosz sie przydal 🙃 a po pieniadze poszlam gdzies tak za 2-3 tygodni - bardzo szybko to zrobili

agnieszkaw26 dziekuje za uznanie co do postow ale wiecej chyba robi tu moja siostra ... ja jej tylko dyktuje a ona przeksztalca je aby byly zabawniejsze 😁 ale to tylko po poludniu bo tak to siedzi w szkole 😜
Agnieszka84 a moze to ostatni dzien tej goraczki 🤢 moze po poludniu juz bedzie dobrze ale na wszelki wypadek wejdz do tego szpitala

• Mamusia
cześć lasencje!
Coś dzisiaj jestem strasznie niewyspana!

Pikasso świetnie wyglądasz w takiej fryzurce 🙂 No, a Wiktor super chłopak!

AgaK zazdroszczę przespanej nocki 😜

Persy przypomniałaś mi o pitach 🤪 🤪 🤪 🤪 Leżą rozliczone od miesiąca i zupełnie o nich zapomniałam.
Mam 200zł zwrotu.

Mittko czemu nie przysługuje Ci ulga na dzieci???

Aga84 nie przejmuj się tym co Ci baba powiedziała, idź do szpitala i domagaj się żeby zbadali Łukaszka i już. Musimy być teraz bojowe dla naszym maluchów bo jak my o nie nie zadbamy to nikt nie zadba! Co do zasiłków to nie mam pojęcia jak to jest...

Gosiu mi też by się przydała taka kara 😁 😁 😁 Tylko, że robiłam ostatnio remanent w szafie i naprawdę nie miałam się już w co ubierać 😉

EMMAX WCALE SIĘ NIE OBRAŻĘ 🙂 JA TAM SIĘ CIESZĘ ŻE BARTEK JEST PODOBNY DO TOMKA CHOĆ MI MÓWIĄ ŻE BARTEK MA WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW PODOBNYCH DO MNIE NIŻ KAMILEK JAK BYŁA MAŁY 🙂 🙂

• Mamusia
No Kamilek do mamy a Bartuś do taty podobny 🙂

Ewo bo mój mąż w zeszłym roku w polsce zarobił tylko 6000 po prostu za mało składek wpłacił.No ale ja jeszcze będę miała zwrot podatku z francji 🤪 ciekawe ile tego będzie.No i na razie w tym roku wogóle jeszcze nie pracował w Polsce więc przyszłym roku będzie odpis tylko za mnie bo się ze mna rozlicza a ja nie pracuje.No ale w przyszłym roku to będę miała podwójny podatek z niemiec więc spoko 🙂

A moja już bajki nie ogląda ululała się,ale mama sobie obejrzy bo fajna jesst 😁 lubie wszystkie te bajki z Barbie 🙂

• Mamusia
Hej dizewczyny!!

U nas nocka jak zawsze :P Wiktoria spala od 20.30 do 7.30 . wtedy jedzonko i spala do 10 ..... zrobila kupe taka twarda ale brzuszek jej niebolal wiec nie martwie sie na zapas.

Ale mi zimno ...... :\ ale ja to zmarzluch ogolnie jestem wiec nie ma co sie zamartwiac 😁 w domu mam jakies 22 stopnie czyli optymalnie a ja sie trzese :P JA CHCE JUZ LATO! :p
Łukaszek biedny nadal sie meczy z ta goraczka 😞 a ta franca w szpitalu niech sie w dupe pocaluje!! Aga ubieraj Łukaszka i idz! nie maja prawa was nie przyjac!

• Mamusia
Hej dizewczyny!!

U nas nocka jak zawsze :P Wiktoria spala od 20.30 do 7.30 . wtedy jedzonko i spala do 10 ..... zrobila kupe taka twarda ale brzuszek jej niebolal wiec nie martwie sie na zapas.

Ale mi zimno ...... :\ ale ja to zmarzluch ogolnie jestem wiec nie ma co sie zamartwiac 😁 w domu mam jakies 22 stopnie czyli optymalnie a ja sie trzese :P JA CHCE JUZ LATO! :p
Łukaszek biedny nadal sie meczy z ta goraczka 😞 a ta franca w szpitalu niech sie w dupe pocaluje!! Aga ubieraj Łukaszka i idz! nie maja prawa was nie przyjac!

Witam Kobietki 🙂

Noc średnia jejku kiedy ja prześpię choćby 5 godzin 🤪 😁

Nie dam rady nadrobić forum 41 stron 🤪

W sobotę mam bierzmowanie stresuję się jak małe dziecko normalnie 🤪 Ściągnęłam sobie z internetu pytania i odpowiedzi na bierzmowanie jest ich tylko 174! 🤪

Kobietki wiem że jest to maglowane ciągle ale od jakiej kaszki zaczęłyście i ile dawałyście dzieciątkom? Chciała bym zacząć dawać Kamilkowi kaszkę na noc to może by przespał więcej niż 2-3 godziny 🥴