Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

FUJ PAPIEROSY SĄ BLE 🤢 🤢

MITTKO DAŁABY CI OKLASKA ALE LIMIT WYCZERPAŁAŚ 😁 😁 😁 😁 SUPER ŻE TAK TO ODBIERASZ 🙂 🙂 🙂

EWKA DAWAJ ZDJĘCIA BLUZEK ALE JUŻ 😁 😁 😁 😁 😜 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
Ewo śliczne te bluzeczki,a mnie się szara podoba bo to moje kolory,ale musze coś bardziej kolorowego zacząć kupować bo u mnie to tylko szary czarny i brąz 🤪
Co do dumy to jeszcze daleko chociaż nie powiem miło jak ktoś mówi że Twoje dziecko jest zdolne i do czegoś się nadaje.Niestety jej zachowanie dużo pozostawia do życzenia i nad tym trzeba jeszcze popracować.

Hehe AgnieszkoK dzięki za dobre chęci 😁

• Mamusia
dziękuję mi też się podobają 🙂

hahaha Aga ale Bartuś zasnął 😁

Ja przed chwilą dałam Piotrusiowi bananki z gerbera, tak jak przy jabłku się krzywił i tak jadł bo jadł to banany wcinał aż mu się uszy trzęsły! Chciał jeszcze i jeszcze 🤪 Chyba i tak dałam mu za dużo jak na pierwszy raz.

• Mamusia
No tak tych imienin to jest dużo i można się pogubić 🙂

A jeszcze mi się przypomniało Ewo pytałaś czy już zdecydowaliśmy się kiedy dzieciaczki nasze obchodzą imieniny.No ja znalazłam kilka dat i dwie przypadły mi do gustu.Albo 30 kwiecień albo 30 czerwiec 🙂 ale jeszcze się nad tym nie zastanawiałam 🙂

Ewo bluzeczki są śliczne, a ta zielona.... kurde gdzie kupiłaś 🤪 🤪 😁???

Mittko możesz być dumna ze swojej córeczki... Wiadomo, każde dziecko ma różki i je czasem pokazuje 😉

Agnieszkom,które obchodzą dzisiaj imieninki życzę STO LAT 🙂

Co do problemów skórnych, to skóra Mariki jest coraz gorsza Oilatum ani maść przepisana przez lekarza nie pomaga 😞 W środę przejdę się do przychodni, może dadzą mi coś innego...

my po myciu pieluszka i po 3 wojnie swiatowej czyli wypiciu nurofenu, tak jej nie smakuje ze szok 😞
dziewczyny czy uzywacie do noska fridy czy czegos z tych, bo nie wiem czy warto kupic?
a jesli tak to co jest dobre

• Mamusia
Emmax mojej Emili smakował nurofen,ciekawe czemy Lence nie podpadł bo jest słodki,tylko że ja dawałam truskawkowy i tak mamlała bo jej smakował 🙂
A do nosy używam marimer coś jak frida tylko inny kształt i wierz mi taki sprzęt jest przydatny bo nieźle wyciąga się glutki i dziecku lepiej się oddycha.