Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzien dobry.. malt budzil sie 3 razy w nocy ale nie bylo zle..

troche zmeczona jestem.. maly nie ma goraczki.. zobacze jak teraz bo bedzie zmiana pieluchy...

mam nadzieje ze nie bedzie taka maruda jak wczoraj...

teraz lezy i gada i wcina rece...

ide robic snaidanie...

poklepe Was bo mam okazje bo jestem poierwasza 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WITAJCIE
MY NIE SPIMY OD 5.40
LENA LEZY W WÓZKU I ROBI KUPE 🙂

MUSZE ISĆ JĄ PRZEBRAC 🙂

PICASSO JUZ DAWNO MIAŁAM NAPISAĆ, ALE CIĄGLE ZAPOMINAM ŻE UWIELBIAM CZYTAC TWOJE POSTY 🙂

NO UCIEKAM PÓKI CO, ALE BĘDE 🙂

MIŁEGO DNIA KOCHANE

• Mamusia
Hej, Mamusie. My wstałyśmy o 7.00. Noc Ok. Pobudka o 2.30 później o 5.00 no i o 7.00 pobudka. Madzia zjadła 60 ml kaszki morelowej (chyba jej średnio smakuje) i teraz leży i gada.

Krzysiek zaraz wróci z pracy to się wezmę za PITy. Bo zostało nam kilka dni. 😞

Agnieszka, mam nadzieje iż Twoje dziecię poczuje się lepiej i szybko wydobrzeje.

DZIEŃ DOBRY GRUDNIÓWECZKI 🙂

U NAS NOCKA REWELACYJNA, BO CAŁA PRZESPANA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
OJ JAK DOBRZE JEST SIĘ WYSPAĆ 😜 😁 😁 😁 😁 😁

PIKASSO NIESTETY NIE PRZYŚNIŁA MI SIĘ TWOJA ŁADOWARKA 😁 😁 😁 😁 😁 😁

AGUŚ84 TO DOBRZE ŻE ŁUKASZEK NIE MA GORĄCZKI 🙂 ZOBACZYSZ WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE 🙂

agnieszkaw26 napisał(a):
Dziewczynki u mnie pada śnieg jupi jupi jejjj 🙂 juz czuję świeta 🙂 i widze moją niunię 🙂

😁 😁 😁 😁 A JA CHCĘ LATO 😁 😁 😁 😁 😁

PERSY JA TEZ JESZCZE NIE ZŁOZYŁAM PITU DO URZEDU SKARBOWEGO.
NAWET MI SIE NIE CHCE.
W TYM ROKU MAM TYLKO 50 ZŁ ZWROTU 😞 I TO DZIĘKI LENCE , BO TAK BYM PEWNIE JESZCZE MUSIAŁA DOPŁACIĆ 😁

AGAK TO TY SZPERACZ JESTES 😁 OSTATNIO TEZ CZYTAŁAM NASZE STARE POSTY, FAJNIE TAK POWSPOMINAĆ 🙂

AGA84 TO CHYBA MASZ ZA GORĄCO JAK 27 STOPNI, PRZYKRĘC TROCHE OGRZEWANIE.

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

no ja już nie moge z tą moją laską dwa dni o 5 a dziś o 2 😜 nas chyba nigdy nie dosięgnie przespana nocka eh... 🙂

Agnieszko myśle że powinnaś pojechać do klimontowa chodźby na samą izbe przyjęć.Najwyżej cię cofną.Ale coś stwierdzą i będziesz spokojniejsza.

A u nas przed chwilą przeszła ulewa brrrr co za pogoda.A ciekawe jakie lato będzie skoro zima taka ostra była i długo trzymała a i wiosny też w sumie jeszcze nie ma

• Mamusia
mittka dzwonilam do spzitala czy przyjma mi dziecko z goraczka, i ze mieszkam 5 minut piechota od spzitala... to mi pizda mowi ze dyzur pelne szpital na czarnej w sosnowcu... mowie ze jestem sama w domu i nie mam jak pojechac a w spzitalu bym byla za 15 minut.. a ona ze jej to nie obchodzi...

franca.. to jest dziecko...

• Mamusia
Cześć kochane mamusie 🙂

Agnieszkow sorki że wczoraj nie odpisałam a pytałaś co daję Antosiowi na wieczór do jedzenia. No i daje mu kaszki tylko takie gęstsze. A wczoraj to nawet padł i zjadła tylko 30 ml i tez spał całą noc 🤪

Agnieszko84 ty masz za gorąco w mieszkaniu a jeszcze Łukaszek ma gorączkę. Ja bym nie wytrzymała przy takiej temperaturze. U nas to standard 18 🙃
Spróbuj mu zrobić chłodne kąpiele bo za długo juz ma tak wysoką gorączkę. A jak nie pomoże to wzywaj lekarza bo to juz nie są żarty 😞

Ewo bluzeczki zajefajne. Ja na razie nic nie kupuję zrobiłam sobie karę - musze schudnąć to dopiero cos sobie kupię 😉

A właśnie Picasso ładnie wyglądasz nawet taka nie uczesana 🙂

• Mamusia
Agnieszko84 ale jak masz skierowanie to muszą Cię przyjąć.Jedynie bez skierowania nie przyjmą.Bo tam dyżur niestety ma tylko urazówka.Ale ze skierowaniem mają obowiązek przyjąć i nie trzeba było dzwonić i pytać tylko iść.Klimontów jest porąbany,ale ma dobrych specjalistów.

• Mamusia
Agnieszko ja to bym tą babę udusiła, znieczulica . Mnie się w głowie nie mieści jak tak mozna traktować innych.

A moje szczęcie śpiocha już 1,5 godziny. Robi wszystko na opak jak siedzę w domu to spi po 15 minut a teraz jak muszę iść do miasta to właśnie będzie spał do upadłego. Ach te nasze dzieciątka 😜 jak ich nie kochać

cześc laseczki 🙂

my noc w miarę 1 pobudka o 2:30, Lenka kaszle, ale zaczyna się jej zrywac ten kaszel, a najgorzej jak lerzy to ją biedna męczy 😞 😞 😞

idę nadrobić zaległości 😜