Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

AGAK JA TEZ MAM CZORTA W DOMU
CHOCIAŻ.... OSTATNIO(NIE CHCE ZAPESZYĆ 😁) JEST GRZECZNIEJSZA

OGLĄDAMY TERAZ PIEWSZĄ MIŁOŚĆ

TATA BYŁ, ZJADŁ OBIAD I NA BUDOWE ZNOWU....

EWO TO CHYBA NA KOLACJE TO MIĘSKO 😁

• Mamusia
Czesc dziewczyneczki 🙂

melduje się cała i zdrowa
zaczął się weekend i mam chwilke to nadrobiłam ostatnie jakieś 15 stron

ciuszki upolowałyście cudowne! szczególnie bodziak AgiK z prezesem juniorem mnie rozczulił 😜 nasz znajomy nazywa Bartka właśnie prezesem.
Aga jeśli moge zapytac gdzie go kupiłaś? Bo może udałoby mi sie gdzieś dorwac taki sam 😉

Mittko czapeczki bomba zwłaszcza ta z biedroneczką

DZIEWCZYNY MACIE POZDROWIENIA DO DORUNII 🙂 U NIEJ WSZYSTKO W PORZĄDKU, PRZESYŁA BUZIAKI I POZDROWIENIA DLA WAS 🙂 I JESZCZE ZDJĄTKA ABYŚCIE MOGŁY OCZKA POCIESZYĆ 😁 😁 TUTAJ EMILKA Z BRZUSZKIEM

A TU JEJ DZIECI 🙂

• Mamusia
nie skończyłam posta i go wysłałam 😜

Wiolka dużo zdrówka dla Majeczki 😘 😘 😘
biedulka się namęczu a Ty razem z nią

Ewo żyrafka fajowaska! Ja chyba też bede musiała coą takiego sprawic Bartkowi 🤪
Widze, że u Was spacerówka pełną parą-u nas też już od jakiś 2 tyg bo Bartek nie mieścił się w gondoli 🤪

aniiiiuuusiiia witaj spowrotem na naszym forum 🙂 🙂 🙂

a u nas w niedziele mała rocznica i mam zamiar uszykowac uroczusty obiad dla mamy i mojego M. Właśnie 25 kwietnia mija rok odkąd na teście ciążowym zobaczyliśmy 2 kreski 🤪 🤪

mój szkrabak też chyba podmieniony 🤢 jak budził się raz w nocy na jedzonko to teraz już 3-4 razy wstaje a my chodzimy jak widmo...
i muszę sie pochwalic, bo dziś już kupiłam pampersy 4 🤪 🤪 🤪

ide nakarmic mojego głodomorka
może się jeszcze odezwe

• Mamusia
wrocilam...

maly lezy i chyba kupe robi...

jutro d jedzie do mamy a ja ide spacerkiem do tesciowej, trzeba sprawdzic auto, olej wymienic i takie tam przed wykjazdem, a tesciu i maz sie na tym znaja wiec szybciej pojdzie a po obiedzie do siostry na impreze bo szagier ma imieniny .. Jaroslaw...

ja nadal uzywam pampersow 3... i jeszcze troche pouzywam bo jak tasiemki mu zapinam to sie prawie ze soba stykaja wiec za male napewno nie sa 🙂

wlasnie robie pranie, nasze bedzie 2 razy i malego raz...

a potem prasowanie.. jutro albo w niedziele.. zalezy czy mi sie bedzie chcialo...

bylam dzis w smyku i zaszalalam z zakupami dla malego... te zakupy tak mnie ciesza, bardziej niz dla siebie..

kupilam mu ogrodniczki i kurteczke dzinsowa bo ma ale jeszcze za duza.. i kupilam mu tez czapczke z daszkiem.. pajacyki, spioszki, buciki i poszlo prawie 300 zl bo jeszcze kupilam mu miseczke jeszcze jedna, sliniaki i takie drobne rzeczy...

ale sie rozpisalalm 🤪

• Mamusia
dorunia slicznie wyglada, i ten brzusio.. az samej mi teskno 😁

weszlam w biale spodnie sprzed ciazy 🤪 no to juz wiem w czym jutro ide i szala bluzka z cekinami juz sie pierze 🙂

i zrobilam dzis chyba z 7 km... z malym... nog nie czuje ale pogoda super i jutro tez ma byc ladnie... do tesciowej mam 1,5h wiec spacerek zalicze 🙂

• Mamusia
Prezes junior pierwsza klasa!!! SUPER 🙂

A Piotrek absolutnie nie chce spać. poprzestawiało mu się i nie mam co marzyć, że zaśnie przed 22 🤢 Puściłam jakieś nagrody Eski w Tv i tańczę przed synkiem żeby go zabawić bo marudny jak cholera 🤪

EWKA ZAŁOŻĘ SIĘ ŻE TY PADNIESZ A PITER DALEJ SPAĆ NIE BĘDZIE 😜 😁 😁 😁 😁 😁
ALE JUŻ WYOBRAŻAM SOBIE JAK TO MUSI ŚMIESZNIE WYGLĄDAĆ 😜 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
No ja też sobie wyobraziłam tańczącą Ewę. Chociaż ja często tańcze z Madzią bądź dla Madzi 😁 😁

Madzia już spi. Położyłam ją do łóżeczka. Mam nadzieje iż tym razem wytrwamy i prześpi w swoim łózeczku całą noc.

Spadam bo K szykuje stół do masażu i będzie na mnie ćwiczył. 😜 😜 😜

DOBRANOC

cześć dziewczynki 🙂

ja wróciłam, zakupiłam lenie sukienkę do chrztu i extra czapeczkę 🙂, może jutro uda mi sie wstawić zdjęcia 🙂

a ja zaraz kurwicy dostanę, ryczy od 2 godzin, spać się jej chce ale nie umie usnąć, mi juz ręce wysiadły, połozyłam do łóżeczka i sobie ryczy, ale ja juz nie mam siły jej nosić 😠 😠

niestety forum nie nadrobię bo mi sie nie chce no i jest aż 31 stron 🤪

• Mamusia
emmax co to znaczy nie chce mi się? nadrabiaj i to już!!! 😜
No i wstaw nam koniecznie fotki sukienusi dla Leny!

Persy też uwielbiałam jak mój mąż na mnie ćwiczył jak pracował jako masażysta 🙂
Teraz zmienił profesję, sprzedaliśmy stół więc mogę tylko powspominać wieczorne masaże 😉

No ja często tańczę dla Piotrka i z Piotrkiem też -szykujemy się do 48 edycji tańca z gwiazdami 😁

RATUNKU!!!!!!!!!!! Dostałam okres i zalewam się !!!! Do jutra chyba utonę!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
rok @ nie było a teraz chyba nadrabia!!!! No podbrzusze mnie boli 😮

Kochane 52 strony od mojego ostatniego postu! Wymiatacie! Ja prostestuję i nie ndrabiam! Zdarzyłam tylko wyczytać, ze dorunia gdzieś na zdjęciu sie pokazała, żę Lenka ma juz sukienusię do chrztu i o jakichs ogrodniczkach czy coś 🙂 O ile nie pokręciłam.
A teraz nie wdaję się z Wami w dyskusję, bo czeka na mnie cała micha prasowania plus wyschnięte ciuchy ze suszarki! Chyba do jutra tego nie wyprasuję.

I musze Wam się pochwalić, ze postanowiiśmy odstawć łóżeczko Basi w pierwotnie zaplanowane miejsce i w końcu odzyskaliśmy pokój 🙂 heheheh

Całuję gorąco!
Dajcie mi namiary na te zdjęcia Doruni, reszte sobie sama znadje chyba 🙂

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘