Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
maly spiocha od 21, obejrzelismy step up a teraz po nim tez leci jakis film... niestety mi sie spac nie chce.... z nowej bluzki nie chce mi puscic plama, moczylam i nic... troche soku z cytryny nalalam na plame.. moze pomoze...

maly spiochal a my troche zaszalelismy 😜 🤪 az mnie wszystko boli... hihi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nareszcie udało mi sie do was zakukać. Ja miałam dzień koszmarny . Oczywiście wyjście na miasto skończyło mi się szybkim powrotem. Bo pękła mi opona w wózku 😠 A juz nie wspomnę że w tym kółku co mi pękło. Ale wszystko dobrze się skończyło bo sprowadzili mi nowe. Więc Antek ma nowiutkie kółka w swojej limuzynie.

• Mamusia
mam pytanie jak wasze dzieci sie zloszcza? to tez zaciskaja piescic i maja pine jakby Ci chcialo dziecko zaraz przywalic?

moj podczas ubierania to tragedia.. za kazdym razem i nie tylko czpaka... ubieram go hurtem i potem uspokjam bo niugdy bym z domu nie wyszla.. probowalam juz kazdej metody, na spiocha, powoli, zabawianie i chyba najlepiej jest szybko szybko... tylko ma takie nerwy ze sozk... nawet za czapke sie ciagnie i caly czerwony takie nerwy....

• Mamusia
Agnieszko Antek jest okropny jak się złości. Ręce to mu chodzą na wszystkie strony a bije nimi aż strach się bać 🤪 A dzisiaj za swoje zachowanie dostał pierwszą zjebę ale jakoś to nie zrobiło na nim wrażenia 😁

Oj nie życzę żadnej z Was takiej przygody bo ta opona to po prostu eksplodowała 😠

WITAM SOBOTNIO

ALE WCZORAJ DŁUGO BABOLE NIE SPAŁYŚCIE 😁 😁

JA TEZ TAŃCZE Z MOJĄ KRÓLEWNĄ I ONA BARDZO TO LUBI, ALE NIESTETY NIE SZYKUJEMY SIE DO TAŃCA Z GWIAZDAMI BO TAM TAŃCZĄ TYLKO PARY MIESZANE 🤪

WSTAŁA DZIŚ O 5.50 I PO SPANIU. TERAZ JĄ MĘCZĘ , MOŻE JESZCZE Z NIĄ POŚPIE, BO OCZY MAM NA ZAPAŁKACH

ALE NAJPIERW COŚ ZJEM BO GŁODNA JESTEM 😁

I JESZCZE WAM POKLASKAM

MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

ZasnelAM usypiajac Wiki i jestem POLAMANA :/ bo tak spalam niewygodnie :/ a Wiki zadowolona oczywiscie :P

a mialam sie wczoraj uczyc ehhh.... :/

na 9 mam autobus do pracy wiec lece sie szykowac chociaz straaasznie mi sie nie chce :/ moze ktoras mnie zastapi?

nawet was nie nadrabiam bo nie zdarze :/

paaaa dziewczyny 🙂 :* milego dnia 🙂

• Mamusia
Fredeczko miłego pracusiowania wcale Ci tego nie zazdroszczę no ale nie każda może sobie w domu 🙂

Agnieszko ja już od 6 buszuję bo Antoś mnie tak budzi no i oczywiście na brzuszka musiałam wleść no i na allegro bo szukam nosidełka. Mnie już wysiadają ręce i kręgosłup.
No i znalazłam coś takiego
http://www.allegro.pl/item997508089_nosidelko_5pozycji_odblaski_kieszonka_kolory.html

GOSIU TO WIDZE ZE TAK SAMO DŁUGO SPISZ JAK JA 😞 EHHH

NO FAJNE TO NOSIDŁO I TE SMYCZE DLA DZIECI TEZ FAJNE
CHOCIAZ JA NIE KUPUJE ANI TEGO, ANI TEGO .
LENKA AZ TAK BARDSZO NIE POTRZEBUJE NOSZENIA, BO WKŁADAM JA DO WÓZKA NA PÓŁLEZACO I WOZE PO CAŁYM MIESZKANIU. TAM GDZIE JA TAM I ONA 😁
A TEN DRUGI PRZEDMIOT TO HMMM NIGDY MI SIE TO NIE PODOBAŁO JALK KTOS DZIECKO TRZYMAŁ NA SMYCZY, CHOS WIEM ZE TO DLA BEZPIECZEŃSTWA

LEZAŁAM Z LENKA 20 MINUT, MYSLAŁAM ZE ZASNIE ALE NIE CHCE SPAC... 😠A JA BYM POSPAŁA 😁