Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MOJA LENA TO TEZ EKSHIBICJONISTKA EWO, UWIELBIA LEZEC NAGO 😁

PERSY MOJEJ LENCE CZASEM POCI SIE GŁÓWKA NA TEJ STRONIE, NA KTÓREJ SPI, ALE TO WTEDY GDY JA ZA MOCNO OPATLUE, TAK POZA TYM SIE NIE POCI.

Mittko 😁 no i nie wiem u kogo brało moje dziecko nauki, ale miałaś rację 😁 Za zrobienie kanapki muszę kupić jej bezy 😜

A mnie się podobają i dziewczęce i chłopięce ciuszki 🙂 Jak chodziłam w ciąży i oglądałam ciuszki dla chłopców, to czasem wymiękałam 🙂

Ewo w sumie narzekać nie mogę 😉 ale to tylko dzięki temu, że jest między nimi taka różnica wieku. Majka już potrafi wiele rzeczy zrobić wokół siebie i zająć się czymś, kiedy ja nie mam czasu.... Posiadanie rodzeństwa to było jej marzenie, więc jako siostra jest super i mam nadzieję, że to się nie odmieni 😉

A JA MAM PYTANIE DO WAS MAMUŚKI 😉 KTÓRA PODMIENIŁA MI DZIECKO BO CHOLERNIE ALE TO CHOLERNIE NIEZNOŚNE SIĘ ZROBIŁO 😠 😠 😠 😁 😁 😁 😁 😁 😁 WYSIADAM DZIŚ PRZY MOIM BĄBLU BO LEŻEĆ JUŻ W OGÓLE NIE CHCE 🤢 🤢 🤢

KUŻWA WIECIE CO JA CAŁY DZIEŃ WALCZĘ Z MOIM DZIECKIEM Z LEŻENIEM NA ŁÓŻKU A PRZYSZEDŁ MÓJ BRAT ( CHRZESTNY BARTKA ) WZIĄŁ GO NA RĘCE TROSZKĘ PONOSIŁ I W KOŃCU GO POŁOŻYŁ A ON NAWET NIEZAKWILIŁ I CO NAJŚMIESZNIEJSZE ŻE TERAZ TO MA UCIECHĘ SAM DO SIEBIE I BAWI SIE SWOIMI STÓPKAMI 😠 😠 😠 😁 😁 😁 😁 😁 😁 MAŁY ZDRAJCA 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiecie co, jestem w szoku, że już ta godzina 🤪 Nie wiem kiedy dzień zleciał. DOpiero teraz wstawiłam mięso na obiad 😁

Co do ciuchów to robię zapasy dla Piotrka na teraz i na lato bo przeważnie ledwo starcza nam do wypłaty, a będę 2 miesiące na zwolnieniu więc już w ogóle nie wiem jak pociągniemy 🤢
Ale co tam, nie ma co się martwić 🙂

• Mamusia
Ewo jak bym czytałam o Emili.Też tak robi zarzuci sobie pieluche zanosi się aż a jak jej ściągne to się cieszy 😜 jak ją zostawiam samą to w pobliżu nie może być nic co by mogła na siebie zarzucić

Hehe AgnieszkoK może Bartek wystraszył się wujka i teraz woli być grzeczny 🤪 😉