Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej Kochane Mamusie.

Wstałam w złym humorze. Jebnięta doktorka miała oddzwonić i nie oddzwoniła a moje dziecko spać po nocach mi nie daje... Na łóżku zostawia mi dosłownie łuski, bo tak się drapie 😠 😠
Dobrze, że w poniedziałek mamy wizytę u dietetyka, może on nas gdzieś dalej skieruje.

Wstałam w złym humorze, ale już mi przeszło dzięki:
PZU 😁 😁
Lekkiemu sraniu Bartusia 😁 😁
Jam analfabeta 😁 😁 😁 (Wiola wariatko)

JAKIE ZĘBOLKI 🤪 🤪 🤪

PERSY TY KUP TO KRZESEŁKO I POSTAW GO PRZED FAKTEM DOKONANYM A WTEDY PO MARUDZI ALE PÓŹNIEJ MU PRZEJDZIE 🙂
AKOMPF KRZESEŁKO FAJNE 🙂

JA OSTATNIO MAM KRÓTKĄ PAMIĘĆ I ZAPOMNIAŁAM WAM WCZORAJ NAPISAĆ ŻE DAŁAM BARTUSIOWI DANONKA I WCINAŁ AŻ MU SIĘ USZY TRZĘSŁY 🤪 🤪 🤪

ale macie teksty ;] az sie ryjek śmieje ;]
A ja własnie wysyłam CV ;] może znajde cos "nie dla jeleni" ;] i przestana mnie rżnąć na kase ;]
Dziś tatus na spacerku z Basia się zaprzyjaźnił z innym tatą ;] hehehe udziela mu się dobry humorek 🙂 Własnie dzwonił i opowiadał mi o WRÓBELKU TRUPKU, którego znalazł na spacerze ;]

Ekspozycje na gluten podobmno trza robić ale jakoś to naturalnie samo wychodzi. A ja zamierzam Basi kupić paluszki kukurydziane ew. chrupeczki i te jogurty... u nas 8.99 za 4 szt. Baska się pewnie skitra ze szczęścia jak je zobaczy ;] Ostatnio wystarczy, że widzi, że ktoś pije z kubka i juz szaleje... ;]

A w pracy to tylko w sobote sobie moge pozwolic na brzuszek. W tygodniu nie ma szans 😞

• Mamusia
Agnieszko Antek jak widzi w moich rękach kubeczek z danonkiem to aż sie trzęsie. A jak sie skończy to mi zabiera opakowanie i zagląda do środka. Mały cwaniaczek 😁

Persy ja tez bym na Twoim miejscu kupiła to krzesełko i swojego postawiła przed faktem dokonanym. To ma być dla Twojej wygody i Madzi.

A zrobić zdjęcie zębolką to był niezły wyczyn. Antek tak wywijał językiem ale w końcu coś pokazał 😁

AKOMPF SUPER ŻE CHOCIAŻ DZIŚ MOŻESZ Z NAMI POPISAĆ 🙂 A TEKSTY TO U NAS STANDARD 🙂

A CIEKAWE GDZIE MITTKA 😉 WCZORAJ ZABALOWAŁA I PEWNIE JEJ SIĘ WZIĘŁO I ZAPOMNIAŁO O NAS 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Ale ma Antoś śliczne zębole 🤪 🤪 🤪 Ja też chcę takie u Kamilka 😁

Właśnie wróciłam z bazarów, kupiłam body z napisem Kocham mojego tatę 🙂 Kamil śpi teściowa go ululała zanim przyjechałam 😉

Dzisiaj robię fasolkę po bretońsku mój mąż ma osobny żołądek na to - tak twierdzi przynajmniej 😁

Zapomniałam napisać że miałam taki koszmar nad ranem że jak się do męża przytuliłam to go do pracy nie chciałam puścić 🤢 😁

tu sobie jem jagódki 🙂

a tutaj body 🙂

• Mamusia
hej mamuśki!

Mężol wrócił o 1, do 2 gadaliśmy -opowiadał mi co robili w knajpie 😁 a zasnęłam dopiero o 3 🤪 O 7.30 pobudka 🤢

Teraz Piter zjadł CAŁY SŁOICZEK zupki 🤪 🤪 🤪 pierwszy raz tak dużo i ledwo zabierałam łyżeczkę to już otwierał buźkę, że chce jeszcze, no SZOK 🤪 Mąż poszedł z nim na spacer po jedzonku żeby zasnął w wózku bo musimy go oduczać zasypiania przy cycu.

Ja mam nas wyszykować na wyjazd bo jedziemy na te urodziny kuzynki, ale oczywiście najpierw musiałam nadrobić brzucha 🙂

Asia PZU 😁 😁 😁 😁 😁 dobre! Kamilek super wygląda jedząc jagódki 😁 Piter miał podobne zdjęcie tylko był bardziej pobrudzony hehe.

Gosiu śliczny zębulek 🙂 I w ogóle fajna ta fotka!

AgaK biedny Bartuś 😞 Może to rzeczywiście ząbki.

U nas cały czas jest ta kropka na dziąśle i nie wiem co to 🤢

Wiola Ty 30 lipca lecisz do Polski, a ja jadę nad morze 🙂 No, ale będę daleko od Gdańska 😜
Zaczynają się wakacje to ściągają do Ciebie znajomi i rodzinka 😉 Szkoda, że nie mam nikogo w takim fajnym kraju 😁

Pikasso ja tam przeczytałam całego Twojego posta bo też lubię czytać jak piszesz 😉 Trzymaj się jutro na tych wyborach 😉

Akompf fajnie, że chociaż raz na jakiś czas możesz do nas zajrzeć 😉

Mittka zaszalała i odsypia 😁 😁 😁

Persy daj znać co było fajnego na tych targach.

EWCIA JAK NIE MASZ WSZYSTKIE MAMY WIOLKĘ PRZECIEŻ 😁 😁 😁
JAK BYŚMY TAM ZJECHAŁY WSZYSTKIE TO WIOLKA NA PEWNO NIC NIE MIAŁABY PRZECIWKO TEMU 😉 😜 😜 😜 😜

JA MAM NADZIEJĘ ŻE TO ZĄBKI BO CHOCIAŻ BYM WIEDZIAŁA CO MU JEST A TAK GŁÓW SIĘ CZŁOWIEKU CO TWOJEMU DZIECKU DOLEGA 🤢 😉

troszke pogadalam z siora na nk i stwierdzila ze na chrzciny zrobimy krokiety do barszczyku nalesniki na slodko lody ... moze bigos lub golabki rosol z makaronem kluski slaskie i kartofelki z udkiem i schabowym a na koniec jak pogoda dopisze to ognicho dla tych co zostali ...
przeciez tak sobie mysle kto to zje i kto to bedzie robic przeciez tym ludziom dupska popekaja :P

i siorka zastanawia sie jeszcze nad takim czyms http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/nalesniki_d.jpg&imgrefurl=http://gotowanie.onet.pl/1390302,1,nalesniki_inaczej,artykul.html&usg=__2antsV2BcmrAlMVc7a1e1DX3ypI=&h=313&w=450&sz=115&hl=pl&start=1&um=1&itbs=1&tbnid=E5V0-xUL9bmG3M:&tbnh=88&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dnalesniki%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dcom.mandriva:en-US:official%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

oooooooooo ale duze tego 😮
oraz jakies przystawki

PIKASSO TO ZDRÓWKA DLA WIKUSIA Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU 😘 😘 😘 😘

JA TAM NA CHRZCINY BARTKA NIE WYMYŚLAŁAM CUDÓW 🙂 NA 1 ROSOŁEK NA 2 ZIEMNIACZKI Z MIĘSKIEM DO WYBORU A POTEM CIACHO Z KAWA LUB HERBATĄ I TO WSZYSTKO 🙂