Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Kobietki 🙂

Nocka do dupy 🤢

Ale te nasze grudniowe dzieciaczki są albo nie jedzą albo nie śpią 😮 😁

Ewo84 tak w takim woreczku to jest jak kaszki o taki:
http://www.bangla.pl/artykuly-spozywcze/dla-dzieci/kaszki/nestle-puree-ryzowe-misiowy-ogrodek-rozne-smaki-p2178.htm
Ja daję marchewkę z groszkiem 🙂

Aniu całe szczęście że te wyniki były pomyłką 😲 i jednak jest ok 🙂 i dawaj jeść tak jak dajesz Amelce skoro wszystko jest ok to czemu to zmieniać?

O widzę że Kamilki to niejadki 🤪 mam nadzieję że nie wszystkie 🤨 😁

agnieszkaw26 dobre z tą ścianą 😁 a na męża też bym się wkurzała, no ale coś za coś...

A ja wolę czereśnie od truskawek 🙂

Kamil mi coś nie chciał usnąć teraz przy cycu nawet ale mam swój sposób na niego 😜 Myk do wózka i zjeżdżam tylnymi kółkami z dywanu tak że mu się głowa kiwa półtorej minuty i śpi 🤪 😉

Kurcze chcę kupić moskitierę na wózek ale nigdzie w sklepach nie ma taki chodliwy towar ostatnio 😮 muszę na allegro poszukać może cosik będzie 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

KURCZE U MNIE COŚ SIĘ ZACHMURZYŁO A CHCIAŁAM JESZCZE PO OBIEDZIE IŚĆ NA SPACER 😞
JAK NIE BĘDZIE PADAĆ TO PÓJDĘ A JAK BĘDZIE TO DUPA TRZEBA BĘDZIE W DOMU SIEDZIEĆ 😠

Akompf Marika będzie miała operacja na oczka. Niestety to jest jedyne wyjście, bo mała ma zeza i nie da się go inaczej skorygować 🤨 A bez tego nie będzie dobrze widzieć 🤨 Ale jakoś musimy to przeżyć.

Wszystkiego naj naj naj dla Basi 😘

mittka te spodnie to na pewno Ci się w praniu skurczyły 🤪
Ja mam jak niektóre z was dietę lodowąa co! 😁

Dzięki za setnego oklaska tylko nie wiem komu 😘

Ach te chłopy 🤢 😁

Daję kaszkę bananową BoboVita i ona ładnie pachnie za to ta na noc bananowa Bobovity jest okropnie śmierdząca aż mi się rzygać chciało, Kamilowi jednak to nie przeszkadzało 🤪 😁

• Mamusia
Hihi ja Ci Asiu dałam setnego bo 99 mi się nie podobało 😜 No ja też uwielbiam czereśnie!!! Wcinamy codziennie kilogram z mężem, ale to dla nas mało 🤪

AgaK u mnie też się zachmurzyło i wygląda na to, że zaraz lunie 😞

Jak mężol wróci z pracy to jedziemy dokupić coś jeszcze mojej kuzynce do prezentu tylko nie wiem co. Ma 30stkę i chciałabym coś z jajem 🤪

• Mamusia
Haha Asiula to samo powiedział mój mąż że spodnie napewno się po praniu skurczyły 🤪 😁

A u mnie też się zachmurzyło ale mam nadzieję że padać nie będzie bo ja pranie mam na balkonie a nie chce mi się po nie iść bo w samych majtkach i koszulce biegam 😜 🤪

Ewo balon bardzo fajny,ale chyba drogi?? nie wiem ja się nie znam może takie ceny są

EWO BALON FAJNY 🙂

JA MAM 2 MOSKITIERY NA WÓZEK + 3 KTÓRA JEST PRZY WÓZKU ALE DO DUPY 🙂

JEZU CO JA NAGIMNASTYKOWAŁAM SIĘ Z BARTKIEM ŻEBY ZJADŁ OBIADEK 🤢 ALE DUPA NIE ZJADŁ 😞 NO MOŻE 2 ŁYŻECZKI RESZTA WYLĄDOWAŁA NA ŚLINIAKU 😠

• Mamusia
A fajne te rzeczy z balonów 🙂
No ciężko coś wybrać nie mam pojęcia co Ci doradzić 😞

A moja dzisiaj ze słoika obiadek dostanie bo jakoś nie mam kiedy wstawić tej zupki,brzuszek mnie wciągnął 🤪 a i tą sterte ubrań trzeba upchnąć spowrotem do szafki a ile wywaliłam 😲 no masakra ile starych szmat trzymałam w szafce.Teraz to musze ładnie upchnąć co by pokazać mężowi że szafka pusta i na zakupy musze się wybrać 🤪 😁

• Mamusia
hej laski

w końcu udało mi się wejść... kurna wykończyli limit transferu neta i mi nic nie powiedzieli a ja się cały dzień męczyłam żeby się połączyć z prędkością... uwaga... 32kb/sek

wybaczcie, nie odwołam się do postów bo tyle napisałyście że nie pamiętam już co...

musze się pochwalić!!! moje dziecko samo siedzi!!! ja po prostu nie mogę się nadziwić kolejnym nowym umiejętnościom mojego syneczka... wczoraj go posadziłam na macie a on co? SIEDZIAŁ SAM!!!!!!!!! oczywiście kiwał się ale ma na tyle siły żeby opanować każdy "lot" inny niż w tył. Jeszcze nie umie opanować upadku do tyłu ale boki i przód ma w pełni opanowane 🙂

[URL=http://img6.imageshack.us/i/s6004555.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/6830/s6004555.jpg[/IMG][/URL]
http://www.youtube.com/watch?v=c32kC7Hfemc

byłam wczoraj po kolejne zwolnienie i szok! na 18 byłam zapisana, wchodzę punkt 18ta a tu 8 ludzi przede mną... stres nie z tej ziemi bo rodzice czekali z Szymkiem przy aucie a podejrzewałam że zgłodniało moje maleństwo no i nie myliłam się... baba z rejestracji jak mnie zobaczyła z dzieckiem to od razu poleciała do lekarza i mi od ręki załatwiła L4 i następnym razem będzie czekało na mnie a rejestracji 🙂

a dziś dostał pierwszą chrupkę kukurydzianą i memlał że aż miło popatrzeć 🙂

mam do was pytanie... chciałabym wprowadzić mu na noc coś jak kaszka czy... no właśnie nie wiem... co się podaje pierwsze? kaszkę ryżową? kukurydzianą? kleik ryżowy? kaszki smakowe? ja pierdziu zaczyna się... aja jestem w tym temacie zielona...

Kamil wtranżolił cały słoiczek jabłuszko z jagodami 🙂
Wstyd się przyznać ale ja jeszcze ani razu nie gotowałam Kamilkowi wszystko ze słoiczków 😲
O jejjjjjjjjjj ale śmierdzi Kamil kupala wali a siedzi mi na kolanach 🤪 😁

Kajtucha ja daję godzinę przed snem kaszkę mleczno-ryżową BoboVita albo taką Smaczny sen też tej firmy a na samą noc to tylko cycuś no oprócz tych 2 dni co mleko modyfikowane dawałam, ale już nie daje bo nic nie pomogło... Te kaszki są owocowe 🙂
No zajefajnie sobie Szymon siedzi 🤪 😘

• Mamusia
Kajtucha, na noc najlepiej kaszkę mleczno-ryżową a w ciągu dnia kaszki z kleikiem.
Akompf wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA BASIEŃKI!!!
Ewa, dość duże są te jogurciki to fakt...ale moja lubi je bardzo i zjada od razu cały;-)
Agnieszka26, tacy są faceci...przyjdą, wkurwią i są zadowoleni...
Co do truskawek to ja właśnie w ciąży jakoś nie miałam ochoty...a w tym roku MNIAM...tylko ciężko trafić na dobre. Wczoraj kupiłam kg ale były kwaśne...
PannoNikt współczuje...biedna Marika. MOC buziaków dla NIEJ!!! 😜
A ja dziś spaliłam zupkę Madzi - barszczyk. Później do drugiej dodałam koncentrat...i chyba był nieświeży..bo zupka była błeeeeeeeeeeeee...
I tym sposobem Madzia została bez obiadku.
Chyba pójdę kupić jej jakiś słoiczek...zobaczę może zje...(chociaż wątpię)

• Mamusia
No i wróciłam z balonem 🙂 Jejku jakie różne fajne były. Tylko, że za pompowanie połowa ceny balonu 🤢

Kajtucha świetnie Szymek siedzi 🤪 🤪 🤪 Ja daję kaszki mleczno ryżowe, a raczej próbuję dawać bo Piter ich nie lubi.

Asiu piter ostatnio też zjadł te jagody z jabłkiem i później miał taką czarną kupę, że hej 😁 😁 😁

MY JUŻ PO SPACERKU

WYBACZCIE KOCHANE, ALE NIE CHCE MI SIĘ GADAC O KŁOTNI Z MĘZEM. PO PROSTU W PEWNYCH KWESTIACH MAMY ODMIENNE ZDANIE I JUZ.

I PRZEPRASZAM, ALE DO POSTÓW NIE MOGE SIE ODNIEŚC BO COŚ MI DZIŚ DZIECKO MARUDZI.

MOŻE POTEM DAM RADĘ NAPISAC WIĘCEJ.

• Mamusia
No a ja porobiłam ten porządek kuupa szmat na śmietniku,jeszcze oczywiście o szafe zachaczyłam 🤪 i jeszcze trzecią szafe chciałam,ale mąż mnie powstrzymał 😜
Teraz się pochmurzyło i zaczęło kropić 😠 ale zdąrzyłam pranie ściągnąć z balkonu 😜

Szymuś brawo,ślicznie siedzisz 🙂 zdolniacha 🙂

Ewa84 dzięki za ostrzeżenie 😁 Będę wypatrywać czarnej kupy 😁

Ja posprzątałam i poodkurzałam ale kurzy już mi się nie chciało ścierać 😁

Kamil pojadł kaszki Misiowej i Idziemy na spacerek 🙂