Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
wstawię Wam fotki 🙂 byliśmy wczoraj nad jeziorkiem, 2km ode mnie
[URL=http://img69.imageshack.us/i/40908590.jpg/][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/2142/40908590.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img16.imageshack.us/i/beztytuusyu.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/1909/beztytuusyu.jpg[/IMG][/URL]

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pierdolnięty ten gościu 🤢
Moja teściowa ostatnio chciała dać herbatnika Kamilowi ale zobaczyła moją minę i cofnęła rękę, rozumiemy się bez słów 😁

Ja wstawiłam pranie i jeszcze jedno muszę wstawić też nie mam gdzie powieści no ale już się nazbierało 😮

Idę gotować botwinkę tylko odłożę Kamilka do łóżeczka bo mi właśnie przy cycu usną 🙂

Super zdjęcia Kajtucha 🙂

SUPER ZDJĘCIA KAJTUCHA 🙂

NIC IDĘ SZYKOWAĆ MAŁEGO DO LEKARZA BO JA JUŻ WYSZYKOWANA 🙂

MIŁEGO PRZEDPOŁUDNIA, POŁUDNIA I POPOŁUDNIA 🙂

ODEZWĘ SIĘ JAK WRÓCĘ BO JESZCZE DO CASTORAMY JEDZIEMY PO MATERIAŁY NA WODĘ 🙂

BUŹKI DLA WAS 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
było ciepło, w słońcu gorąco ale był zimny wiatr...nad jeziorem zmarzliśmy, tam to od wody to halny wiał 🙂
moje dziecię jeszcze śpiocha... szok... a mi się pranie wyprało i muszę dostać się na balkon ale jak się dzidziuś obudzi bo nie chcę mu hałasu robi tym bardziej że pod balkonami znowu koszą trawę... u mnie na wsi to jest ich całe życie- koszenie trawy!!! mogliby to robić co niektórzy dniami i nocami, po kolei kupują se nowe kosiary potem kto lepiej skosi... i to stare dziady!!!

to lecę teraz kończyć botwinkę! do potem

• Mamusia
było ciepło, w słońcu gorąco ale był zimny wiatr...nad jeziorem zmarzliśmy, tam to od wody to halny wiał 🙂
moje dziecię jeszcze śpiocha... szok... a mi się pranie wyprało i muszę dostać się na balkon ale jak się dzidziuś obudzi bo nie chcę mu hałasu robi tym bardziej że pod balkonami znowu koszą trawę... u mnie na wsi to jest ich całe życie- koszenie trawy!!! mogliby to robić co niektórzy dniami i nocami, po kolei kupują se nowe kosiary potem kto lepiej skosi... i to stare dziady!!!

• Mamusia

• Mamusia

KAJTUCHA ALE CI SIE POSTÓW NAWKLEJAŁO 🤪 ŚLICZNE ZDJĘCIA 🙂 SUPER Z WAS RODZINKA 🙂 U MNIE TEŻ W OKÓŁ PEŁNO JEZIOR I DO MORZA NIE DALEKO BO JAKIEŚ 100 KM 🙂

JA JUZ MAM POSPRZATANE , PRANIE WISI NA BALKONIE, LENKA ŚPI 🙂
JESZCZE MAM DZIS W PLANIE POUKŁADAC W MĘZA SZAFCE UBRANIA BO MOJE I LENKI JUZ POUKŁADAŁAM OSTATNIO. A POTEM NA SPACER 🙂

OBIADU DZIS NIE GOTUJE, BO MAM W LODÓWCE JESZCZE GULASZ WIĘC POTEM TYLKO UGOTUJĘ KASZĘ I ZROBIE JAKĄS SURÓWKĘ 🙂

MNIE DENERWUJE NAJGORZEJ GDY KTOS CHCE DAC LENIE COŚ DO JEDZENIA NIE PYTAJĄC MNIE O ZDANIE.... NIE WAŻNE CZY JEST TO CHRUPEK KUKURYDZIANY CZY TRUSKAWKA 😠

• Mamusia
U mnie pranie na razie się pierze, Tosiek śpi a mnie się nic nie chce robić 🤪
Brzuszek wciąga 😁
Na szczęście obiadu też nie muszę robić bo ma jeszcze gołąbki. A popołudniu idziemy na imprezkę do szkoły 😉 Zakończenie 3 klasy u Matiego zaległy Dzień Mamy i Dzień Taty. Jestem ciekawa co wymyślą 🙂

Witam Kochane Mamusie 🙂

Weekend był i się skończył. Jakoś ostatni za szybko czas ucieka 🥴

Nie wiem czy uda się mi odnieść do wszystkich odnieść...
Persy w końcu Madzia będzie jadła wygodnie 🙂 Bardzo fajne krzesełko 🙂
Gosiug oj słodkości z Antosia a starszy synek pewnie ma niezłe powodzenie wśród koleżanek 🤪
Kajtucha Szymuśka to bym Ci chyba zjadła 😁
Wiolu i jak dzisiaj Majeczka?
AgnieszkoW Kowboj wymiata 😁 😁 😁 A Lenusia... boska śmieszka!!

Marika lubi gryzaki, wszystko z resztą by gryzła 😉
Dzisiaj mamy wizytę u dietetyka 🙂 Ciekawe czy coś mądrego mi powie 😜

Wczoraj nas natchnęło i... wybraliśmy się do Kościoła. Tyle, że msze mają w soboty 😁 Więc nadal nie wiemy czy ochrzcimy małą. Z kolei w katedrze trzeba sobie rezerwować termin już trzy miesiące wcześniej 😲 I chodzić na jakieś spotkania 🤔 W tej katedrze jest polski ksiądz, który jeszcze wymaga listu od proboszcza,który wyraża w nim zgodę, by dana osoba mogła być chrzestnym/chrzestną... Wymogi...

Laseczki butelkowe... Ile Wasze dzieciaczki wypijają mleka??

• Mamusia
No tak, ładnie narobiłam... Mam dosyć internetu w play. Ostatnio ciągle gubi sieć i zasięg. Zwariować można a ja potem odświeżam stronę i za każda próba dodaje się ten sam post... Wybaczcie... Zajęłam całą stronę...

Pranie się ruszy, botwinka zrobiona teraz siedzę z małym na podłodze, on na macie i ćwiczy siedzenie. Kurcze on już w ogole nie potrzebuje oparcia z tylu... Nawet najmniejszego!

• Mamusia
Dzień doberek!

Majce wyszedł 2 ząbek!!! 🤪 🤪 🤪

PannoNikt daje Majce przez cały dzień kaszki bo teraz zadko mi spi w ciągu dnia a jak juz to jak mysz pod miotla ale do niedawna piła mi max 160ml co 3.5 godziny, teraz dostaje butle tylko na noc i max wypija 120ml 😮 nawet po 5h przerwy. Kaszki zjada ze 120ml mleka lub wody. Ot tyle.

Kajtucha sliczne fotki, gumis jak zwykle słodki! A za ta truskawke to w morde bym dala!

Majka ostatnio polubila gryzc pieluchy tetrowe 😮 🙃

Krosteczki sie zaczerwienily jeszcze bardziej ale tylko na piersi, pozostale bledna i wez badz tu madry, ja nie lapie co to moze byc 😮

Kurcze AgaK mam nadzieje, że szybko wam miną te boleści 🤢

No nic ide sprzatac bo jutro przyjezdza moja kolezanka z mezem. Ma wylaczony tel. wiec troche schizuje bo nie wiem co jest grane 🤢 ostani raz dala znac z wrocławia 2 dni temu 🤢 🤢 🤢 mam nadzieje ze nic im sie nie stalo 😮

• Mamusia
PannoNikt Antoś tak w ciągu dnia zjada takie trzy porcje tj. tak przynajmniej 500 ml w ciągu dnia. Ale ty nie porównuj Mariki bo ona dopiero zaczęła z butli jeść i jeszcze ma problemy ze skórką 🙂

Kasiu ja mam Iplusa i też potrafi często gubić zasięg 🙂

NO I SZAFKA MĘŻA UPRZĄTNIĘTA . OCZYWIŚCIE LENKA MI POMAGAŁA I ZNALAZŁYŚMY CZAPKĘ KTÓRĄ KUPILIŚMY AK BYLISMY W STYCZNIU 2009 W GÓRACH, NA SKOKACH PODZIWIAC MAŁYSZA 🙂 OCZYWIŚCIE MODELKA SPISAŁA SIĘ JAK ZWYKLE NA MEDAL

[URL=http://img130.imageshack.us/i/dsc07820640x480.jpg/][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/8325/dsc07820640x480.jpg[/IMG][/URL]

TERAZ SOBIE ZJEM OBIAD I PÓJDZIEMY W KOŃCU NA TEN SPACER 🙂

PANNO NIKT NIE MARTW SIE, W KOŃCU OCHRZCICIE MARICZKĘ, NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY BYŁA ZDROWA 🙂

WIOLA FAJNIE MAJĄ Z TOBĄ ZNAJOMI, DARMOWE WCZASY W CHORWACJI 🙂
I GRATULUJE DRUGIEGO ZĄBKA U MAJKI

PERSY TO NIEŻLE , ALE TAK TO JEST JAK SIĘ KUPUJE UŻYWANE, NA ZDJĘCIU WYGLĄDA OK, A W RZECZYWISTOŚCI INACZEJ 😞 CZEKAMY NA FOTKI

KAJTUCHA TWÓJ SZYMEK TO SIŁACZ 🙂