Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć laski, dzisiaj w południe napisałam posta i mi ten pieprzony brzuszek go nie dodał i się wkur... i nic już nie napisałam, jak tak dalej pójdzie to się poddam i na brzuszek juz nie bede zagladać bo ile można się ze zmianą portalu użerać, zła jestem jak cholera 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Ewo mam wrażenie że oni się uwzięli na Twojego Piotrusia 😮 jak to jest z tymi lekarzami w Polsce jedni totalnie olewają a drudzy przeginają z nadgorliwością.

Dziewczynki ja też już zmykam.Dzieciaki w swoich łóżkach więc mama też idzie odpoczywać 🙂
Dobranoc mamusie 😘

EWO JA JUTRO ZMIERZE LENCE GŁÓWKĘ I POWIEM CI ILE MA CM 🙂 ALE TEZ UWAŻAM JAK DZIEWCZYNY, ZE LEKARZE PRZESADZAJĄ. MOŻE ZA CZĘSTO PO PROSTU DO NICH CHODZISZ??
PIOTRUS MA SLICZNĄ GŁÓWKĘ, NIGDY BYM NIE POWIEDZIAŁA ZE JEST ZA DUŻA. SUPER SOBIE SIEDZI.
A CO DO SPALONEGO MASŁA TO JESTEŚ ZAJEBISTA KUCHARA 😁 😁

MITTKO JA WPADNE I CI ZROBIE JESĆ , CO BYS NAM NIE UPADŁA Z GŁODU

EMMAX NIE DENERWUJ SIĘ KOBIETO I MASZ ZAGLĄDAC DO NAS 🙂

JA TEZ ZMYKAM SPAĆ 🙂
MOJE DZIECKO JUZ OD 20.30 ŚPI ALE MI SIĘ ZACHCIAŁO MALOWAC PAZNOKCIE I TAK MI ZESZŁO 🤪

DOBRANOC

JESZCZE WAM POKAŻĘ JAK MOJE SERDUSZKO SIĘ LADNIE KĄPIE Z KACZUSZKAMI
[URL=http://img14.imageshack.us/i/dsc07846640x480.jpg/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/7717/dsc07846640x480.jpg[/IMG][/URL]

TERAZ JUZ SIE NAPRAWDE ŻEGNAM
DOBRANOC 😘

• Mamusia
no ślicznie Lenusia pływa 🙂 i nawet w wannie uśmiechy trzaska! Słodka jest!

AguśW ja chodzę tylko do rehabilitantki i ona ciągle coś wymyśla no i teraz byłam u neurologa bo mieliśmy mieć kontrolę po 3 miesiącach ćwiczeń. Sama od siebie nie latam po lekarzach 😜

też już uciekam, o 6.50 pobudka i jazda do dentysty sadysty 🤢

• Mamusia
Moja Madzia 4.06 miała obwód głowy - 41,5 cm. Taaa...jak zwykle lekarze doszukują się....
A co do słoiczków po 6 miesiącu to faktycznie są z kawałkami...rozmawiałam z doktor i powiedziała iż z kawałkami najlepiej dawać jak dziecko ma już ząbki... A tak nadal papki tyle że powoli zmieniać konsystencję...np. podawać z grudkami.
Lenka ślicznie się uśmiecha 🙂
A co do ciąży to my mamy w planie za jakieś 2-3 lata... 😉

cześć laski

dzisiaj to mam wkurwa na moje dziecko, ryczy od 5:40 nic nie pasuje, cyc, ręce smoczek, ryczy i ryczy, w końcu ją zostawiłam i wyszłam z pokoju i zasnęła w tym ryku, normalnie wymiękam przez ostatnie dni, nawet w wózku na spacerze nie pasuje, mała maruda 😠 😠 😠 😠 😠 😠

miłego dnia bo ja mam już cały do dupy, tak mnie wnerwiła 😠 😠 😠

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Nocka taka sobie za to nad ranem świetnie nam się spało a tu o 7 trzeba się zwlec bo jeszcze do szkoły 😠 no byle do piątku a potem WAKACJE!!!!! 🤪

Lenka jest słodziutka no śmieszka nr1 i kurcze ona będzie miała normalnie białe włoski 🙂 Dzięki AgnieszkoW za dobre chęci jesteś kochana 😘 na szczęście albo nieszczęście (dla mojego brzucha ) się zmobilizowałam i zrobiłam sobie 4 kanapeczki 😜.A dziś na śniadanie jem troche płatków bo w lodówie pustki 🤪 ostatnie kanapki zrobiłam Dominice do szkoły 😜 musze iść do sklepu 🙂

AgniechaK jak dzisiaj gardzioło?/ mam nadzieję że nie rozłożyło Cię tak jak poprzednim razem.Buziaki dla Was 😘 😘

Miłego dnia Wam życzę babeczki 🙂

• Mamusia
O Emmax bidulko nie martw się Lence pewnie przejdzie za niedługo moja Emila też miała taki okres,na szczęście tatuś wtedy zawitał do domu i nie byłam z tym sama ale ciągle w domu slychać było tylko łee i łeee.Głowa do góry i jakoś to przetrzymasz mamuśka 🙂 buziaczki na pocieszenie 😘 😘 😘

WITAM DZIEWCZYNKI,

JA TYLKO WPADŁAM SIĘ PRZYWITAĆ I UCIEKAM SRZĄTAĆ, POTEM BEDE PIEKŁA CIASTO BO DZIS MAMY GOŚCI 🙂

POZDRAWIAM WAS I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA

PS. EMMAX ALE I TAK KOCHASZ LENKĘ NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE TO CO SIĘ DENERWUJESZ KOBITO 😁 😁

mittko niestety sama, bo na męża to ja za bardzo nie mogę liczyć a chyba złapało mnie jakieś przemęczenie bo mam naprawdę dosyć 😞 😞
a księżniczka teraz spi w najlepsze

Witam Kobietki 🙂

Ja jeszcze się dziwię że funkcjonuję normalnie przy tak nie przespanych nockach 😮
Kamil śpi w nocy godzinę w łóżeczku, godzinę w leżaczku, godzinę w wózeczku, godzinę z mamusią i odnowa 😮 😮 😮

Na szczęście chociaż z jedzeniem nie ma problemu je wszystkie kaszki jakie bym mu nie podała i zupki 🙂 Ale to spanie... Boże zlituj się bo wysiadam...

Kamil dostał kataru strasznego jeszcze mi się skończył Disnemar a kasy brak 🤢

Gratuluje 2 ząbka Majce, u nas brak jak na razie 🤨

Ginekolog na ból gardła no nie mogę 🤪 😁 😁 😁 A rodzinny jak najbardziej anty może przepisać 🙂
Jak byłam 1 raz po porodzie u gina to kazał mi zrobić cytologię oczywiście nie zrobiłam bo kiedy 😮 i teraz jak byłam to opieprz zebrałam że nie zrobiłam także zdziwiłam się że nie można jak się karmi piersią, chyba trochę wymyśla ten ginek 🤨 😮 😮 😮

AgaK ale masz balang, i tylko sok jej... 🤪 😉

Kajtucha zdrówka dla taty życzę 🙂

Ewa gratuluję wygranej 🙂 ja jak byłam siksą i zaczytywałam się tygodnikiem BRAWO to wygrałam bilet na koncert Enrique Iglesiasa a najlepsze że nie pojechałam 🤪 😁

Aaaa zapomniałam wam napisać, mój mąż mnie rozbraja czasami 🤪 w sobotę zaczął się coś dopytywać co sądzę o domach dziecka i o biednych dzieciach tam będących i wypala mi naglę że chciałby spełnić marzenie jakiegoś dzieciątka o normalnym domu i co myślę o adopcji 🤪 normalnie zwaliło mnie z nóg 🤪 Powiedziałam że muszę się zastanowić bo to decyzja meeeeeeeega poważna...

szkoda gadać 😞 😞 😞

dziewczyny gdzie można zaskarżyć towarzystwo ubezpieczeniowe, bo chca odemnie wyłudzic pieniądze za umowę której nie podpisalismy a stale przysyłaja upomnienia o zapłatę 😠 😠

• Mamusia
Czesc laski!

Chcialam sie tylko przywitac i zyczyc milego dnia!!! Dzisiaj Majka u tesciowej a ja jade zalatwic sobie tymczasowy pobyt i papiery do pracy o przedluzenie umowy+ male zwiedzanko. Mam nadzieje, ze tesciowa da sobie rade 🙂
Bede sie odzywac w miare mozliwoscii!!!

😘 😘 😘 😘 😘 😘

maja umowę gdzie sa podane danę męza a umowe podpisała inna osoba jako nowy właściciel i to jego powinni ścigac bo my samochód sprzedaliśmy a umowa została zawarta 2 dni później ale onu upomnienia wysyłaja na nas, no kurwicy mozna dostać 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
No to rzeczywiście jakaś głupia sprawa,musicie to jakoś wyjaśnić żeby jakiś gorszych jajców z tego nie było 😮

I wzieło mi się zapomniało ale już przypomniało.Asiula no decyzja taka to poważna sprawa,ale należy do Was i musicie sobie ją dokładnie przemyśleć 🙂

dziwczynki czy w waszych przychodniach robią jakichś bilans dziecka pół rocznego bo do mnie własnie dzwonili z przychodni jeszcze z wrocławia i sie chcieli umówić na coś takiego.