Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

NO , W KOŃCU SIĘ UPORAŁAM ZE WSZYSTKIM. LENKA ŚPI, CIASTO UPIECZONE A JA W KOŃCU MAM CZAS NA MOJE ULUBIONE ZAJĘCIE CZYLI BRZUSZEK 😁

PICASSO CIASTO ROBIŁAM TE http://zapraszamnaciasto.blox.pl/2007/06/CIASTO-JOGURTOWE-Z-OWOCAMI.html BARDZO PROSTE, JA ZROBIŁAM Z TRUSKAWKAMI I ZROBIŁAM DODATKOWO KRUSZONKĘ 🙂 PRZEPIS KIEDYŚ WKLEIŁA ANJA 🙂

EMMAX TO SIĘ DZIŚ Z CIEBIE USMIAŁAM KOBIETO. TY JESTEŚ ZAJEBISTA 😁 😁 SKIERUJESZ SPRAWĘ DO ODPOWIEDNICH INSTYTUCJI , TYLKO JAKICH ?? 😁 NO NIE MOGĘ 😁 ALE DOBRZE, ŻE ICH NASTRASZYŁAŚ, NIECH WIEDZĄ ŻE Z TOBĄ NIE PRZELEWKI 🙂 I MASZ RACJĘ, TAKIE RZECZY LEPIEJ MIEĆ NA PIŚMIE 🙂

AGAK JA MAM DZIŚ NA OBIAD OGÓRKOWĄ Z WCZORAJ. ZAWSZE ROBIE ZUPĘ NA 2 DNI 🙂

KURWWWWWAAAAAAAAAAA WŁASNIE DOSTAŁAM SMSA OD MOICH GOŚCI ZE NIE PRZYJADĄ DZIŚ !! ECHHH, NIE LUBIĘ TAKIEGO CZEGOŚ, CZŁOWIEK SIE NASZYKUJE I DUPA. NO NIC, SAMA BEDE MUSIAŁA ZJEŚĆ TO CIASTO , NO MOŻE KAWAŁEK DAM MĘŻOWI 🤪

EWO MIŁEGO SPACERKU Z CIEŻARNĄ KOLEŻANKĄ I MAŁYM HRABIĄ PIOTREM 😁

A NA DZIEŃ OJCA KUPIŁYSMY Z LENKĄ TACIE ORZECHY W CZEKOLADZIE I RÓŻYCZKĘ 🙂

NO TO AGAW JA JUŻ LECĘ DO CIEBIE NA CIACHO 😜 😜 😜 😜 😜

A W SUMIE ZABIERAM SIĘ ZARAZ NA SPACER 🙂 MUSZE LECIEĆ DO BANKU PO SZMAL BO MĘŻUNIO ZAPOMNIAŁ ZOSTAWIĆ KARTĘ DO BANKOMATU 😠

AGA JAK JAK TWOJE GARDŁO BO MOJE WRACA DO NORMALNOŚCI 🙂 BOLI ALE JUŻ MOGĘ PRZEŁYKAĆ 🙂

AGUŚ MOJE GARDŁO JUZ DOBRZE. PSIKAŁAM WCZORAJ TANTUM VERDE I POMOGŁO NA SZCZĘSCIE. MAM NADZIEJĘ ŻE I TOBIE SZYBKO MINIE. NO I ZAPRASZAM NA CIASTO 🙂 🙂 🙂
A POZA TYM AGUŚ ZAPOMNIAŁAM ĆI NAPISAĆ ŻE MI SIĘ OSTATNIO ŚNIAŁAŚ, ALE NIESTETY NIE PAMIĘTAM JUŻ CO 😞

• Mamusia
Cześć Mamusie!

Mój mały Myszogród od wczoraj marudny jak nie wiem ciągle łeeee i łeeeeeee, ale najważniejsze,że byliśmy wczoraj na kontroli i jest zdrowa!!!!

Zaraz wybieramy się na pierwszy od dwóch tyg spacer 🙂

Ewo, moja Basia też ma dużą głowę, nie wiem dokładnie ile ale czapki na 44cm są na nią za małe. Taka ponoć jej uroda i nie zamierzam się tym przejmować. Zresztą i ja i M nie mamy też drobnych twarzyczek tylko oboje łeb jak sklep 🙂 Basia ogólnie jest duża niczym pączek w maśle, choć w cale nie je dużo, jest na diecie owocowo-warzywnej, mleczko tylko na noc,żadnych kaszek itp. Też widać taka jej uroda.

AgaW też nie lubię gości, którzy w ostatniej chwili odwołują przyjazd, człowiek się psychicznie nastawi a tu dupa. Lenka super pozuje do zdjęć, rośnie Ci mała modelka. I blondyna niczym Pamela Anderson 🤪

i miałam jeszcze coś napisać ale zapomniałam 🙂

EMMAX MASZ RACJĘ, TO BURAKI. MOGLI NAPISAC RANO , A DUPA Z NIMI. PRZYNAJMNIEJ MAM PORZĄDECZEK W DOMCIU I CIASTEM PACHNIE 😁 NIECH BĘDZIE ŻE TO NA DZIEŃ OJCA 🙂

SWOJEMU TATUSIOWI NAPISAŁAM SMSA Z ŻYCZENIAMI.

AMI MOJA LENKA MA WŁOSKI PO MNIE, JA JAK BYŁAM MALUTKA TO MIAŁAM BIAŁE JAK MLEKO 🤪 TERAZ TEZ MAM SWOJE NATURALNE BLOND, ALE JUZ NIECO ŚCIEMNIAŁY 😞

ZOBACZCIE JAK MOJA CÓRCIA SIĘ PODNOSI NA KOLANKACH 🙂 JAK BY MIAŁA ZAMIAR RACZKOWAC 🙂
[URL=http://img195.imageshack.us/i/dsc07850640x480.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/5430/dsc07850640x480.jpg[/IMG][/URL]

Asiula napisał(a):
Właśnie robię mielone na dwie rodziny 🤪 moją i dla teściów 😜 i mi się coś kotlety rozpierdalają 😠

PEWNIE DLATEGO, ŻE ROBISZ DLA SMOKÓW 😁

Kotlety usmażone 🙂 pycha są tylko wygląd chujowy 🥴 może i dla tego że dla smoków 🤪 😁

Aga ale kusisz tym ciachem 😜

Kamilek mi usypia przy cycu i pewnie ja też się położę choć burdello w pokoju 😁 Jejku jak mu gra w tym nosku 😞

Jak dobrze pamiętam to AgaK1601 wstawiała kiedyś zdjęcia ze ślubu swojego i suknia miała czerwone dodatki, mogła byś Aguś w całej okazałości pokazać tą suknię 😉
No bo jak kiedyś coś to podobnej bym szukała bo mi się podoba bardzo 😜

Hej Mamusie 🙂

AgnieszkoW jak Ci się nadal nudzi to wpadnij do mnie, bo nie daję sobie rady z ogarnięciem domu 😮 Lenusia to słodziak i tylko patrzeć a będzie raczkowała 🤪 I apetytu na ciasto mi narobiłaś, ale niestety jogurtu nie mogę 😉

Nie wiem co miałam napisać, bo głowa mi pęka dzisiaj 🤢 Za oknem mamy piękną pogodę a mi jakoś humoru brak. W dodatku Marika jakoś nie mogła zasnąć...
O Majce nie wspomnę. Wnerwia mnie dziś tak, że chyba będzie mieć karę i zakaz gier i telewizji 😠

• Mamusia
Agnieszko ale Lenka zaczyna fajnie raczkować. Ale z niej zdolniacha 😉

Ja tez nie lubię gości którzy w ostatniej chwili odwołują swoja wizytę. Ale w Twoim przypadku to bym sie nie martwiła. Przynajmniej masz całe ciasto dla siebie 🤪

przyszlam ze spacerku - pizdzi jak diabli ... wikus wlasnie zjadl deserek po postacia ryzu i gotowanego jablka z maselkiem ... jadl az mu sie raczki trzesly 😁
pamietam ten przepis na to ciasto tylko wtedy mnie wyszlo takie mokre - czy to dobrze czy inaczej ma wygladac ... ja robilam z brzoskwiniami bo na drzewie byly dojrzale 🙂
nalalam sobie troche zupki zeby zjesc cos na obiad ... patrze po chwili a makaron wciagnal cala wode z zupy .... teraz pawel bedzie musial jesc makaron o smaku zupy z mieskiem marchewka i pomidorami 😜 wkoncu cos innego na obiad 😁
uciekam bo juz mrynczy to male cos 😜

• Mamusia
hej!

Ale się nagadałyśmy 🤪 W końcu mogłam z kimś pogadać o dzieciach, przypadłościach w ciąży itd 😁 😁 😁 Byłyśmy w centrum handlowym na pysznych lodach, my wsuwałyśmy deserki, a Piotruś jogurcik gruszkowy i wszyscy byli zadowoleni. Piter uwielbia być wśród ludzi, śmieje się, zaczepia ich 😁 Byłam z koleżanką 3 godziny, a on ani razu nie pisnął tylko się chichrał ciągle 🙂

AgaW no pięknie się Lenka podnosi, za chwilę będzie raczkowała 🤪 🤪 🤪
Eee tam goście, ich strata, a Ty masz pyszne ciasto 🙂

PannoNikt to nie ogarniaj chałupy, ogarniesz jak będziesz miała lepszy dzień 😉

Agniechy super, że z Waszymi gardłami już lepiej 🙂

Ami świetnie, że Basia jest zdrowa 🙂
Co do tej głowy to ja też się nie przejmuję, ale zrobię to USG dla świętego spokoju.

Wyszłam na chwilę z Piotrkiem do sklepu i mi zasnął, wróciłam jakieś 15 minut temu i śpi w wózku, a nigdy mu się to nie zdarzało, chyba go jednak wymęczyły nasze wojaże 😉

pomyslalam ze dzis jest weekend bo nikogo tu nie ma ale sie pomylilam 😞
ewo widze ze dzisiejszy dzionek ci sie podobal
wasze dzieciaczki zaczynaj sie powoli podnosic a moj ledwo podpiera sie na rekach ciagle tylko na tych lakciach - nie wiem czy jest taki slaby czy po prostu mu si enie chce 🤢
zajze pozniej jak bede miec czas moze juz ktos bedzie

• Mamusia
Kurcze podczytuje Was,ale nie mam siły pisać.Znowu mnie połamało głową ruszać nie moge 🤢 normalnie chyba zwariuje 🤢

Lenka super się podpiera moja nie umie połączyć tych dwóch rzeczy bo albo się dźwiga na rękach a dupa leży,albo dupe dźwiga a głowa leży 🤪

Ewo super ze tak Ci się dzień ułożył 🙂

I nie da się więcej napisać taki ból 🤢 może potem jeszcze zajrze do Was 🤔

A MY BYŁYSMY NA SPACERKU. NIEDAWNO WRÓCIŁYŚMY.

NO TEZ MNIE ZADZIWIA TO MOJE DZIECKO. SPODOBAŁO JEJ SIĘ TO PODNOSZENIE I CO CHWILKA TAKA POZA 🙂
[URL=http://img231.imageshack.us/i/dsc07863640x480.jpg/][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/1857/dsc07863640x480.jpg[/IMG][/URL]

PICASSO A JAK ROBIŁAS TEN DESEREK Z RYŻEM ??
CO DO CIASTA TO POWINNO BYC LEKKO WILGOTNE, NIE SUCHE JAK ZWYKŁE CIASTO ALE TEZ NIE MOKRE...

EWO TO FAJNIE DZEŃ SPEDZIŁAS 🙂 MOJA LENA TEZ JEST TAKA TOWARZYSKA JAK TWÓJ PIOTREK. LUBI ,,ROZMAWIAC" Z WSZYSTKIMI W OKÓŁ

MITTKO A CÓZ TO GRYPA CIE ŁAPIE?? BIEDNA TY, KTO CI BEDZIE POMAGAŁ , MEZA NIE MA.. KURUJ SIE ZA WCZASU