Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzięki za linka 😘
To jutro może zrobię choć w życiu jeszcze nic nie upiekłam 🤪

Zajebiste ubranka z ciuchów 🤪 🙂

W Piotrkowie też miałam fajne ciuchy zawsze mogłam coś wybrać a tu gówno 😮

LASKI ALE MA NERWA 😠 JAK KTÓREGOŚ DNIA SIĘ NIE POJAWIĘ TO ZNACZY ŻE KOMP MI PADŁ BO DZIŚ TO JUŻ MYŚLAŁAM ŻE SIĘ NIE POJAWIĘ 😞 COŚ SIĘ PSUJĘ A NAJGORSZE ŻE NA NOWY SZMALU NIE MA 😞

AGAW CIUSZKI SĄ PRZEPIĘKNE A TE SZTRUKSY EXTRA 🤪 🤪 🤪 🤪
JA NIE BYŁAM W LUMPKU BO MI SIĘ NIE CHCIAŁO 😜 😜 😜

I ZAPOMNIAŁAM WAM NAPISAĆ ŻE MOJA SIOSTRA BĘDZIE MIAŁA SYNKA 🤪 🤪 DZIŚ BYŁA NA BADANIU POŁÓWKOWYM I WSZYSTKO W PORZĄDKU A ONI SZCZĘŚLIWI BO CÓRĘ JUŻ MAJĄ 😉
JUŻ WIEM JAKIE UBRANKA SZYKOWAĆ DLA NIEJ 😁 😁 😁 😁 😁 😁

DZIEKI DZIEWCZYNKI ZA UZNANIE DLA CIUSZKÓW.

EWO DAJ ZNAĆ JAK CI WYSZŁO CIASTO 🙂 JA MIESZAŁAM ŁYŻKĄ DREWNIANĄ 😉

AGUŚK TO DOBRZE BĘDZIE MIAŁA Z TOBĄ SIOSTRA 🙂 O CIUSZKI JUZ SIĘ MARTWIĆ NIE MUSI.

KAJTUCHA FAJNIE ŻE Z TATĄ OK 🙂 DUŻO ZDRÓWKA DLA NIEGO.

IDE POSPRZĄTAC PO OBIEDZIE. MĄZ BYŁ, POKŁÓCILIŚMY SIĘ , DOSTAŁ LIŚCIA BOŻE, AŻ MI GŁUPIO, PIERWSZY RAZ UDERZYŁAM MĘŻA, ALE WKUR... MNIE NA MAKSA BO NAZWAŁ MNIE IDIOTKĄ. POTEM JAK GO UDERZYŁAM TO NAZWAŁ MNIE FURIATKĄ 🤪 ALE JUŻ SIĘ POGODZILIŚMY. W KOŃCU Z TEGO WSZYSTKIEGO ZACZELIŚMY SIĘ OBOJE ŚMIAĆ JAK MĄZ ZAPROPONOWAŁ ŻEBYŚMY SIĘ ROZSTALI HAHA TO OBOJE WYBUCHNELIŚMY ŚMIECHEM I SIĘ PRZYTULILIŚMY I POGODZILIŚMY. ŹLE NA NAS DZIAŁAJĄ TE DŁUGIE NBIEOBECNOŚCI MĘŻA W DOMU, ODWALA NAM KONKRETNIE...
TERAZ ZNOWU NA BUDOWE POJECHAŁ 😞

NO NIC, POŻALIŁAM SIE. IDE POMYĆ GARY PO OBIEDZIE, A POTEM ZACZNE PRASOWAĆ TE UBRANKA W KOŃCU CO CHCE WYSTAWIĆ NA ALLEGRO.

• Mamusia
AgaW rzeczywiście nie służy Wam ta budowa 😞 No, ale jeszcze troszkę, już bliżej końca niż dalej 😉 Najważniejsze, że szybko się godzicie 🙂
Schody piękne chociaż ja wolałabym bardziej nowoczesne, no ale wiadomo, że każdy ma inny gust 😉

Pikasso to za rok weselicho 🤪

Persy nie łam się, każdy przechodzi burze, jak się kochacie to dacie radę!

Ciasto mało wyrosło, ma chyba z 3 cm 😮 😮 😮 No i mokre od tych truskawek 😮

POCZEKAJ EWUNIU, NICH WYSTYGNIE TO CIASTO.
JA JE WYKŁADAM NA MAŁĄ BLASZKĘ DO PIECZENIA BO NA TE STANDARDOWE TO RZECZYWIŚCIE WYCHODZI ,,MAŁO WYROŚNIETE"

WIOLKA ZALATANA, ALE FAJNIE ZE SIĘ POKAZAŁAŚ. GOŚCIE ABSORBUJĄ??? 😁 😁

A CO DO SCHODÓW TO BĘDZIE JEDYNY ELEMENT STYLOWY W NASZYM DOMU. RESZTA BĘDZIE NOWOCZESNA. JA Z MĘZEM NIE LUBIMY STYLOWYCH RZECZY, ALE W TYCH SCHODACH OD RAZU SIĘ ZAKOCHALIŚMY 🙂

JUŻ SOBIE POPRASOWŁAM... PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ ŻE JESZCZE W TYM MIESIĄCU NIE OPŁACAŁAM RACHUNKÓW A ZARAZ LIPIEC 🤪 JA PIERDZIUUUUU , NO TO ZABIERAM SIĘ DO PRACY...

I JESZCZE JEDNO DO EWY - BARDZO MI SIĘ PODOBA TWÓJ ZAPAŁ DO GOTOWANIA. TYLE RAZY JUZ CI COŚ NIE WYSZŁO A TY I TAK NADAL PRÓBUJESZ 🙂 JESTEŚ BOSKA 🙂 I MASZ ZA TO ODE MNIE OKLASKA 🙂 MAM NADZIEJE, ŻE CIASTO BĘDZIE PYSZNE 🙂

• Mamusia
Wróciłam 😜

ZAJEBISTE schody 🤪 super AgnieszkoW 🙂

Ewo duszaki to po prostu duszone ziemniaczki z boczkiem 🙂 miały być na działce,ale że się pogoda zepsuła to były w domu 🙂

AgnieszkoK to gratulacje dla siostry 🙂 jej i mam nadzieję że Ci ten komp nie siądzie bo chyba się tu zapłaczemy bez Ciebie 😞

Kajtucha to fajnie że u taty wszystko dobrze,niech zdrowieje 🙂

I reszta mi się wzięła i zapomnała bo Emila dziera się niemiłosiernie 😮

AGAW JAKIE ZAJEBISTE TE SCHODY 🤪 🤪 SAMA SIĘ W NICH ZAKOCHAŁAM 😁 😁 😁 😁

WIOLU TAK MI PRZYKRO ŻE ZNÓW MAJCE TO WYSKOCZYŁO 😞 😞

IDĘ BZIBZIOŁA KĄPAĆ 😉 😉 😉

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Agnieszko schody prześliczne zawsze mi się takie podobały ale cena mnie zawsze przerażała. U mnie też szykujemy się do zrobienia klatki schodowej. Już mamy dechy pocięte na stopnie tylko brak czasu aby je założyć 😁
Sliczne ciuszki upolowałaś. Ja też kupuję w lumpku bo po pierwsze taniej i firmowe 🙂

Ale narobiłyście mi smaka na to ciasto chyba też się na nie skuszę 🤪

Kasiu życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojemu tacie 🙂

A ten mój rozrabiaka dzisiaj wywalił na siebie zupkę. Co on ostatnio wyrabia wszystko ściąga i nawet sekundy nie posiedzi spokojnie. Chyba ma jakiegoś robala w pieluszce 🤪

A u mnie leje i zgoniło nas ze spacerku 😠

NO, RACHUNKI POPŁACONE 🙂

CIESZE SIE DZIEWUSZKI ŻE WAM SIE SCHODY PODOBAJĄ. BEDA NAS ONE KOSZTOWAŁY 15 TYŚ GOSIU 😞 NO ALE TO NA CAŁE ŻYCIE 🙂

MITTKO A JAK SIĘ CZUJESZ??? MOJA TEZ SIĘ COŚ DZIS DRZE 😠

IDE TERAZ MARUDE KĄPAĆ BO MARIDZI NIEMIŁOSIERNIE 😠

• Mamusia
Dzięki AgnieszkoW już lepiej.Wydaję mi się że jutro już ból minie.Gwałtownych ruchów jeszcze robić nie moge ale już zdecydowanie lepiej jest mi się ruszać 🙂

No moja już śpiocha padła wcześnie to i w nocy się pewnie wcześniej obudzi.No ale już nie dało się jej dłużej przetrzymać.

• Mamusia
Agnieszko wiem ile one kosztują dlatego ja zdecydowałam się na trochę inne z że mój jest ślusarzem to będzie je sam robił a balustradę i wypełnienie będę sama wymyślać. Bo ja jeszcze kocham się metaloplastyce. Już mam takie wymyślate ogrodzenie to jeszcze muszę coś pokombinować na schody. Ale to jeszcze odlegle. Chociaż wypadało by sie trochę sprężyć bo na dwóch pokojach w czwórkę to trochę za ciasno 🤪 A góra domu stoi nie wykończona bo brak klatki schodowej.

Zajebiste schody 🤪
Zajebista cena 🤪 🤪
My mamy wymarzony domek (już wklejałam kiedyś) parterowy jest czyli jakieś15 tysiaków w kieszeni bo schodów nie trzeba 🤪 🤪 🤪 😁

A u mnie leje cały dzień i na spacerze nie byłam zresztą wczoraj też nie byłam bo wiało cholernie 🤢
Mały ma 2 dzień brudaska niech mu zejdzie ten katarek trochę najpierw 🥴

GOSIU WKLEJ ZDJECIE WASZEGO PŁOTKU, WSZEDZIE SZUKAM INSPIRACJI

LENKA JUZ WYMYTA, CYC OPĘDZLOWANY 😁 TERAZ JA IDE

KAPIECIE DZIECI CO DZIEŃ?

ASIULA POKAZ RAZ JESZCZE TEN DOMEK