Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heloł babeczki 🙂

Nocka spoko 🙂
NO I SĄ WAKACJE 🤪 byłyśmy po świadectwo no wyróżnienie w tym roku przeszło jej koło nosa 😜 ale świadectwo bardzo dobre 🙂
A jutro jeszcze młoda jedzie do babki więc zostajemy z Emilą same 🙂

Emmax oczywiście że pamiętamy o Lence 🙂 zdrówka dla niej i uśmiechu 🙂

Kajtucha zdrowia dla taty,napewno szybko dojdzie do siebie 🙂
I czekamy na fotki 🙂

Witam kobietki!
mam nadzieję że chociaż jedna mnie jeszcze pamięta 🤢 Mój synek ma już 2 piękne zębale 🙂a jakie ostreee 😁
zaczęliśmy jeść zupki i deserki, chlebek, owocki i danonki 😁 w końcu mały wcina aż mu się uszy trzęsą 🙂ale cycuś musi być 😁
Emmax wszyskiego Najlepszego dla Lenusi, przede wszystkim dużo zdrówka i radości moc buziaków od "cioci"i Mateuszka 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
ps. wybacz nam że nie pamiętamy ☺️ o moim to wogóle zapomniały, nawet raz misio nie dostał życzeń od "cioć" najważniejsze że ma Ciebie,

h

AgaK1601 dziękuję za życzenie powodzenia w sprawie domku, w sprawie działki też by się przydało bo nie mamy 🤪 😁 😜

Ewa84 powinnam go czasem w diabły zostawić ale nie potrafię 😞 😞 😞

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LENKI 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

leseczki nie musicie jej składac zyczen , tylko tak smutno ze o innych pamietacie a o niej nie, no i to mi smutno bo lence to raczej wszystko jedno 😉

uznajmy sprawe za nieistotna 🙂

MY PO SPACERKU 🙂

EMMAX POWIEM CI SZCZERZE, ŻE JA NIGDY NIE WIEM KIEDY JAKA DZIDZIA MA ,,URODZINKI" ZAWSZE SKŁADAM ŻYCZENIA JAK WIDZĘ, ŻE KTOS JUZ ZŁOŻYŁ 🙂 WIĘC NIE GNIEWAJ SIĘ KOCHANA, PRZECIEŻ WIESZ ŻE MY WSZYSTKIE ŻYCZYMY LENUSI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 🙂
STO LAT I ZDRÓWKA DLA TWOJEJ MALEŃKIEJ 😘

NO I MI SIE RESZTA WZIEŁA I ZAPOMNIAŁA 😞

IDE GOTOWAC ZUPE I UPIEKE DZIS ZNOWU CIASTO BO SIE SKOŃCZYŁO A DOBRE BYŁO 😁

Witam Kochane 🙂

Emmax nie smutaj się. Osobiście bez bicia przyznaję się, że ja pamiętam o urodzinach Mariki, Majki Wioli, Madzi Persy i Emilki Mittki, bo Madzia i Maja urodziły się tego samego dnia co Marika a Emilka dzień później. A tak to jak napisała AgnieszkaW, jak widzę, że dziewczyny składają życzenia, to i ja piszę od siebie 🙂 Obiecuję, że się poprawię. Życzę mnóstwo zdrówka Twojej Lenusi 😘 😘 😘 😘 😘

AgnieszkoW schody będziesz mieć zajebiste 🤪 Mężowi pokazywałam i jemu też się bardzo spodobało!!

Kajtucha współczuję Twojemu tacie i mam nadzieję, że dobre samopoczucie szybciutko powróci. Równocześnie zaczęłam myśleć, jak to będzie z Mariką po narkozie 🤨 Strasznie się boję 😞

I więcej nic nie napiszę, bo dziewczyny mnie wzywają...
Z Mariki już oka nie można spuścić 😲

• Mamusia
a w ogóle zapomniałam napisać, że Piotrek wczoraj wieczorem zasnął bez cyca. Pierwszy raz hehe! Kupiliśmy mu taką meduzę grającą kołysanki, wydającą odgłosy morza z projektorem na sufit. Posłuchał tych kołysanek 1o minut i odpłynął 😉 Dzisiaj sprawdzimy czy to był zbieg okoliczności czy to na niego działa 🤪

• Mamusia
O jej jaki tu dziś ruch 😲 nie mam jak dziś za bardzo z Wami posiedzieć 😞 mała się dziera non stop a jak śpi to nie daje rady siedzieć przy laptopie bo odzywa się wtedy mój kręgosłup 🤢 eh

Ewo trzymam kciuki żeby te kołysanki działały na Piotrusia 🙂

heja dziewczynki 🙂
chcialam do was czesciej pisac ale mlody cos mi nie pozwala....
dzis bylismy w lobodnie a tam wielkie remonty - skrobanie scian i wylewanie posadzki - a mowia ze ludzie sa biedni 😁

rece mam do samych chin a wiecie czemu - juz wam mowie
dzis wszedzie bylismy wozeni autem wiec nie na mysl mi bylo zeby wozek skladac i pchac go do bagaznika ... gdy mieli zawesc nas do domu to kolezance sie auto popsulo na mieslice ... wiec postanowilam z mlodym isc na nogach do domu bo pawel gdzies byl - sama nie wiem gdzie ... i nioslam to moje male szczescie prawe przez kilometr na rekach - myslalam ze oszaleje a on sobie w najlepsze spal ... pwel mnie spodkal niedaleko domu wiec go zabral ... nastepnym razem jak ktos mi powie ze bedzie mnie wozil autem a bede miec juz wozek spacerowy nikt mi nie wmowi ze nie bedzie mi potrzebny ...
a co tam u was bo nie czytalam 😞
dzis chyba sie jeszcze odwzwe to moze cos nadrobie 😁

O JOJ , A CO TU TAKI RUCH. NIE MOGE NADĄZYC Z NADRABIANIEM POSTÓW.

LENKA SPI PO KĄPIELI, MAM NADZIEJE ZE JUZ DO RANA , ALE PEWNIE NIE 😞

OJ PICASSO TO MIAŁAS PRZYGODE. WYOBRAZAM SOBIE JAK CIE RECE BOLAŁY 🤪

EWO A CO TO ZA MEDUZA?? FAJNIE ZE PIOTRUSIOWI UDAŁO SIE ZASNĄC BEZ CYCA 🙂

PANNO NIKT ZNACIE JUZ TERMIN OPERACJI??

MITTKO BIEDNA TY Z TYM KREGOSŁUPEM 😞

NO MOJA SIE NASPAŁA 😠 ALE DOBRZE ZE SIE OBUDZIŁA W SUMIE BO PJDZIE SPAC PRZED 22 I DŁUZEJ RANO POŚPIMY (MAM NADZIEJE )

HEJ LASENCJE 🙂

MY JUŻ W DOMKU 🙂 ALE WY MAŁO NASKROBAŁYŚCIE 😞 LASKI TO NIE JEST ZABAWNE 😞

MY U TEŚCIOWEJ BYLIŚMY A MĄŻ NA BUDOWIE 🙂 ZROBILIŚMY DZIŚ SZASZŁYKI Z GRILLA 🤪
NAWET NIE ZGADNIECIE ILE ICH ZJADŁAM 🤢 12 SZTUK 🤢 😮 BO BYŁY PRZEPYSZNE A DO TEGO SAŁATKA GRECKA Z SOSEM VIENEGRE CZY JAKOŚ TAK SIĘ PISZE 😜 😜 😜
BARTUŚ BYŁ NADZWYCZAJ GRZECZNIUTKI 🙂 I ZAUWAŻYŁAM NA JEGO DZIĄSŁACH TAKIE DWIE CZERWONE KRESECZKI W MIEJSCU JEDYNEK WIĘC MOŻE NA DNIACH WYJDĄ 😉

A TU ZOBACZCIE JAKĄ TRUSKAWKĘ ZNALAZŁAM U TEŚCIOWEJ NA OGRÓDKU 😁 😁 😁

• Mamusia
No a moja znowu padła.Nie spała od 16 😮 i teraz chrapie a w nocy pewnie będzie się budzić eh ale ważne że od jutra nie trzeba się zwijać o 7 na nogi,tylko znając Emile będzie się wcześnie budzić.

Pikasso no to nieźle Ci się przytrafiło,ale dobrze że dzielna kobietka jesteś to dałaś rade 🙂

Chyba będę musiała się przejść do lekarza z tym kręgosłupem bo to za często ostatnio się zdarza 🤢 no cóż starość nie radość 😜