Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asiula nic Kamilkowi nie będzie jak mu zrobisz jeszcze jeden dzień brudaska.A jak ma taki straszny katarek to lepiej jak będzie nie umyty 🙂

Mnie też podobają się takie parterowe domki ale do nich trzeba mieć dużą działkę. My takiej nie posiadamy więc musieliśmy uciekać do góry bo na boki nie było gdzie 🤪 I teraz aby dostać się na górę muszę przerobić jeden pokój aby wstawić klatkę schodową.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzięki AgaW 😘 😘 😘 no próbuję, próbuję, ale co poradzę, że mam do tego dwie lewe ręce 🤢
Co do kąpania to na ogół codziennie, ale nie ma tragedii jak pominiemy kąpiel raz na jakiś czas 😉

Idę pod prysznic i do wyrka bo coś kiepsko się czuję tzn. fizycznie dobrze, ale jakiś dołek łapie. Do jutra. Dobrej nocki 🙂

JA MAM PARTEROWY DOMEK Z ADAPTACJĄ STRYCHU W PRZYSZŁOŚCI JAK KASKA BĘDZIE 🙂 ALE O TO TO JUŻ SIĘ DZIECI BĘDĄ MARTWIĆ 🙂

ASIULA DOMEK ŚLICZNY 🙂 MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ 🙂

• Mamusia
hej wieczornie

ja kąpie mojego szkraba codziennie, dwa razy chyba się zdarzyło że nie był kąpany, ale wtedy przetarłam go chusteczkami wilgotnymi, jakoś nigdy nie zdarzyło mi się położyć go brudnego. Może dlatego że ja jestem zboczona na tym punkcie, bo sama się nigdy brudna spać nie położyłam... mogłam być za młodu nie wiadomo jak nawalona, ledwo trzymałam się na nogach, ale zawsze szłam do łóżka umyta. Czasami to wkurzające kiedy jestem padnięta na maksa to położyłabym się bez mycia ale to nie przejdzie... nie da rady... ja nawet nie pozwalam nikomu siadać na pościel w ciuchach chodzonych w ciągu dnia... wiem wiem, mam z deklem...

AgaW piękne schody!!!

mama wróciła do domu i dowiedziałam się prawdy... tata podobno ma się tragicznie choć to normalne po narkozie, ale wiecie, cale życie miał wąsa, musiał zgolić, nosi okulary, teraz nie może mieć założonych... nos spuchnięty, oczy załzawione i czerwone bo bez okularów, tata czekał na mamę bo sam się nie mógł tak długo podnieść, ale przy mamie wstał tylko że ledwo się na nogach trzymał, i w ogóle taki osłabiony, nos zawalony tymi tamponami, nie może oddychać bo w gardle sucho... niby go boli głowa ale sam nie wie co mu jest bo taki ogłupiony po tym wszystkim... Boże wiem że mu nic nie jest ale tata, wzór męskości, zawsze silny, stanowczy i w ogóle teraz w takim bezwładzie... no nic, jutro będzie lepiej

mój miś dostał kaszkę i wypił aż 180ml!!!!! po prostu szok!!! przez dwa poprzednie dni pił 110 a dziś se walnął 180!!! oj oby się nie obudził z bólem brzuszka...

nie wiem co miałam jeszcze napisać...

aha, Aga, jakieś nieporozumienie ten film... mojej ciotki sąsiadka karmiła córkę też do 8-10 lat jakoś tak, a teraz ta laska ma 40 lat i ma takie problemy że hej, dzieci nie może mieć i w ogóle tam w sprawach kobiecych jest nieciekawie bo przez tyle lat dostawała dzień w dzień hormony od matki... jakaś masakra...

oki laski spadam, jutro przyjedzie mąż przyjaciółki i będzie robił zdjęcia mojemu Szymkowi 🙂 więc muszę poprasować ciuchy bo tło ma być białe a ciuchy kolorowe coby się nie zlewały 🙂

lecę papa!!! słodkich snów

kajtucha napisał(a):
hej wieczornie

ja kąpie mojego szkraba codziennie, dwa razy chyba się zdarzyło że nie był kąpany, ale wtedy przetarłam go chusteczkami wilgotnymi, jakoś nigdy nie zdarzyło mi się położyć go brudnego. Może dlatego że ja jestem zboczona na tym punkcie, bo sama się nigdy brudna spać nie położyłam... mogłam być za młodu nie wiadomo jak nawalona, ledwo trzymałam się na nogach, ale zawsze szłam do łóżka umyta. Czasami to wkurzające kiedy jestem padnięta na maksa to położyłabym się bez mycia ale to nie przejdzie... nie da rady... ja nawet nie pozwalam nikomu siadać na pościel w ciuchach chodzonych w ciągu dnia... wiem wiem, mam z deklem...

JA TEZ TAK MAM 🤪

Witam Kobietki 🙂

Nocka jak zwykle + awantura z najebanym mężem 😞 + pobudka Kamila o 4 i gadanie przez godzinę 🤢 na szczęście po godzinie usną i pobudka o 7...

AgaK1601 właśnie ten domek chcemy zrobić z możliwością zrobienia poddasza ale o to też niech się już dzieci martwią 😉 😜 Poza tym im większy dom tym więcej sprzątania więc mały wolę 🤪 😁

Piszcie kobietki żebym miała co czytać 😉
Ale mnie głowa boli pewnie od płaczu... 😞

WITAM

NOC OK, ALE POSZŁAM SPAĆ PRZED PÓŁNOCĄ BO ZAGADAŁAM SIĘ Z MĘŻEM I TERAZ LEDWO SIEDZĘ. LENA OBUDZIŁA SIĘ O 7. NIE DA DŁUŻEJ POSPAĆ, JA PIER.... KIEDY JA SIĘ WYŚPIE 😁 😁

KAJTUCHA NO CZŁOWIEK W TAKICH SYTUACJACH BEZRADNY. BIEDNY TWÓJ TATA, SZYBKO WRÓCI DO FORMY, ZOBACZYSZ 🙂 MÓJ BYŁY CHŁOPAK MIAŁ OPERACJĘ NA NOS, TEZ NOSIŁ TAMPONY W NOSIE , TAKIE DŁUGIEEE... NOS SPUCHNIETY, ALE SZYBKO DOSZEDŁ DO SIEBIE. RAZ JESZCZE ZDRÓWKA DLA TWOJEGO TAUSIA 🙂

MIŁEGO DNIA KOBIETY

• Mamusia
Hej Mamusie, ja wczoraj wyrwałam się z domu na 2 godz. coby sie spotkac z koleżanką. Kolejna zraniona...facet przez rok nie potrafił się zdeklarować co do uczuć względem niej...po czym jak podziękowała mu za współpracę to nagle ocknął się....i stwierdził że jednak ją kocha...ehhhh
Nocka u nas OK. Pogoda za oknem barowa. Zastanawiam się co z tym dniem zrobić. Gdzie pójść z Madzią... 😠
No i muszę zrobić sałatkę...a na obiad truskawki z ryżem...
Buziaki dla WAS!!!

• Mamusia
dzien odbry, u nas nocka tez taka srednia maly od tygodnia bydzi sie wnocy na jedzenie i ogolnie ze 3 razy na smoczka wiec ledwo zyje i jeszcze praca, wlasnie skonczylam sprzatac, lukasz spi.. tez nie wiem co ze spacerem bo pogoda tez barowa.. zobaczymy ale dobrze ze dzis piatek...

zycze Wam milego dizonka, pzniej sie odezwe bo cos zmecozna jestem i oczy na zapalki ale jakos trzeba dac rade, ale jak juz sie pracuje to jest duzo ciezej niz jak sie siedzialo w domu.. na glowie praca, obowiazki domowe i jeszcze dziecko ale wszystko mozna pogodzic wiec jakos musze dac rade...

HEJ LASKI 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂 POSPALIŚMY NAWET DOŚĆ FAJNIE BO DO 9 🙂

U NAS POGODA SŁONECZNA WIĘC SPACEREK JAK ZWYKLE MUROWANY 🙂

ASIU TO ŻYCZĘ POWODZENIA W SPRAWIE DOMKU 🙂

AGAW NO WIDZISZ TAK TO JEST Z TYMI TERMINAMI 😞 MI MÓWIŁ TOMEK ŻE NA JESIEŃ TO NA BANK SIĘ PRZEPROWADZIMY A TERAZ TO NAWET ZIMA POD ZNAKIEM ZAPYTANIA STOI BO OKAZUJE SIĘ ŻE NAWET NA WĘGIEL NIE BĘDZIE ALE CO ZROBIĆ 😞

JASNE I ZNÓW SIĘ ROZPISAŁYŚCIE ŻE NIE IDZIE WAS NADROBIĆ 😠

NIE MA WAS TO JA TEŻ SIĘ ULATNIAM NA CAŁY DZIEŃ 😜 😜 😜 😜

DO WIECZORKA 😘 😘 😘 😘 😘

cześć dziewczynki 🙂

a mi się zrobiło przykro bo zawsze składacie życzenia dzieciakom z okazji :urodzinek" a o mojej Lence nigdy nie pamiętacie i nigdy jej nie złożyłyście jak wcześniej nie napisałam, że kończy kolejny miesiąc,a dzisiaj kończy 6 msc.

miłego dnia.

• Mamusia
cześć laski!

AgaK no marzenia się spełniają, ale w moim przypadku marzenie o domu na bank się nie spełni bo za samą ziemię musielibyśmy dać 200 tysięcy, ale to nic, mam inne marzenia do spełnienia 🙃 🙃 🙃

Asiu pewnie dziś się wszystko ułoży, szkoda oczek na łzy 🙂

Kajtucha jakąś fajną sesję będzie miał Szymek? Mam nadzieję, że się pochwalisz fotkami!
Dla taty szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Aga84 oj na pewno jest ciężko to wszystko ogarnąć. No, ale my grudniówki damy radę ze wszystkim!

Emmax moc buziaków dla Lenki 😘 😘 😘

Persy natchnęłaś mnie z obiadem, muszę tylko ryż kupić 😉

AgaW uwielbiam takie nocne pogaduchy z mężem 🙂