Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mało pamiętam, ale...
Persy Madzia super gryzie marcheweczkę 😆
Foteliki fajne i też muszę pomyśleć nad kupnem bo Piter też się już ledwo mieści.
Mittko obyś jutro wstała bez żadnych boleści! Zdjęcie Emilii wymiata 🤪 🤪 🤪 Rewelacja po prostu 😁 😁 😁 mała kręcidupka 🙂
AgaK poproszę przepis na ryż z marchewką 😜
Kajtucha poproszę przepis na kisielek i budyń 😜
AgaW jaki dałaś jogurt do ciasta z truskawkami???

dobranoc!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

KURCZE NAPISAŁAM POSTA A SAME BUŹKI MI WYSKOCZYŁY 😁 😁

JESZCZE DO WAS ZAGLĄDNĘŁAM I JEŻELI CHODZI O TĘ MARCHEWKĘ Z RYŻEM TO RYŻ I MARCHEWKĘ NA SŁODKO ROBIŁAM W POSTACI DESERKU 🙂 UGOTOWANY RYŻ I MARCHEWKĘ RAZEM Z CUKREM MIELĘ BLENDEREM I TO WSZYSTKO 🙂 TAKŻE PROSTE

TERAZ NA PEWNO DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

nocka taka sobie ledwo się ruszałam,ale dziś o dziwo jest lepiej 🙂 jednak nadal boli 😮
Dziś wreszcie idziemy na to zaległe szczepienie brrr.

Persy a tylko poprzez sms można oddać głos na Madzie?? fajna ta fotka 🙂

Miłego dnia kobietki 🙂

WITAM

PERSY SMS WYSŁANY 😉

MITTKO FAJNIE ŻE CZUJESZ SIĘ LEPIEJ. WCHODZĄC NA BRZUSZEK MYŚLAŁAM O TOBIE CZY JUZ COŚ NAPISAŁAŚ I JAK SIĘ CZUJESZ 🙂
MAM NADZIEJE, ŻE EMILKA DORZE ZNIESIE SZCZEPIENIE.

EWO DAŁAM JOGURT TOLA BRZOSKWINIOWY, ON JEST W OPAKOWANIU 400 G Z BIEDRONKI I Z NIM TO CIASTO WYCHODZI MI NAJLEPIEJ. ROBIŁAM JUZ Z INNYMI JOGURTAMI ALE TOLA JEST NIEZASTAPIONY 🙂

AGUŚK NO TO FAKTYCZNIE NIC TRUDNEGO 😁 😁 SKORZYSTAM NA PEWNO Z PRZEPISU, TYLE ŻE BEZ CUKRU, BO JA LENIE NIE DODOAJE DO NICZEGO ANI CUKRU ANI SOLI , ANI INNYCH PRZYPRAW I WSZYSTKO PIEKNIE ZJADA 😉

AGNIESZKA84 TRZYMAJ SIĘ 🙂 I MIŁEGO DNIA W PRACY 😘

U NAS NOC OK. LENKA SPAŁA DO 8. DWIE POBUDKI NA POMEMLANIE CYCA 🙂

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA 🙂

HEJ BABY 🙂

U NAS NOCKA REWELACYJNA 🤪 POSPALIŚMY DO 8.30 GDZIE PRZEWAŻNIE POBUDKI BYWAŁY O 6 LUB MAX 7 🙂

PERSY GŁOSIK ODDANY 🙂

MĘŻUNIO JUŻ MA URLOP 🤪 JUPI JAJ JEJ 😁 😁 😁 😁 😁 😁

MIŁEGO DNIA LASKI 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
dzień dobry!

U nas nocka super, pospaliśmy do 9 🙂

Dzisiaj zrobię to ciasto jogurtowe bo mi Aga narobiła ochoty i od rana o nim myślę 😜
Skoczę do biedrony po te jogurty skoro tak Aguś zachwalasz 😉 Tylko myślałam, że jak daję truskawki to lepszy będzie truskawkowy 😜 😁

Persy zaraz wyślę sms'a. Też brałam udział w tym konkursie i cała rodzina zapłaciła duże rachunki telefoniczne a Piter nie wygrał 😁

Muszę sobie zrobić śniadanko 😉

Aga84 miłego dnia w pracy!

AgaK no ja też spróbuję bez cukru i zobaczymy 😉 W sumie marchewkowa z ryżem to ulubiona zupa Pitera więc pewnie będzie wcinał 😉

Witam Kobietki 🙂

Kamil noc jak zwykle 😞 🤢 Przestała mu być potrzebna nakładka do ssania i chce bez co za tym idzie umieram z bólu tak mnie sutek boli bo od urodzenia Kamilka tylko przez nakładkę a teraz mamę maltretuje 🤢 😁 O 3 nad ranem robiłam mu herbatkę jabłko z melisą bo nie dała bym rady podać mu piersi a herbatka może stać, mleko modyfikowane musi być wypite z miejsca 🥴 Na szczęście dał się oszukać dwa razy, terrorysta mały 🤪

Agnieszka oj tak po takim pełzaniu nos Kamilka jest taki czerwony że szok 🤪 jakbym go puściła na dywan to chyba by go zdarł w nic nos oczywiście nie dywan 😁

Jestem taka połamana że masakra, wszystko mnie boli chyba mnie od Mittki złapało 😉 😁

AgaK1601 chyba nie doczytałaś mojej prośby wczoraj 😉 Mogła byś wstawić zdjęcie swojej sukni ślubnej w całej okazałości??? PROSZĘ 😉 😉 😉

ASIU OBIECUJĘ ŻE WSTAWIĘ BO JUŻ ZESKANOWAŁAM ZDJĘCIE GDZIE SUKIENKĘ DOBRZE WIDAĆ ALE JA JESTEM CIEMNA I NIE MOGĘ ZNALEŹĆ NA KOMPIE SKANU 🤢 😁 😁 😁 😁 😁

EWO WIESZ, ŻE TEZ POMYŚLAŁAM O TRUSKAWKOWYM... MOŻE SPRÓBUJ 🙂 TYLKO PAMIETAJ ŻEBY CIASTO CAŁKOWICIE WYSTYGŁO, DOPIERO WTEDY JEST DOBRE BO JAK JEST CIEPŁE TO JEST JESZCZE TAKIE ,,MOKRE" 🙂
TEZ JESZCZE NIE JADŁAM ŚNIADANIA, OGARNIAŁAM MIESZKANIE. JEJKU, TU CO DZIEŃ TRZEBA SPRZĄTAĆ!! MASAKRA JAKAŚ !!

ASIULA KIEDY PLANUJECIE KOŚCIELNY??

AGAK TO SUPER ŻE MĄZ JEST 🙂 TYLKO ZEBY Z TEGO URLOPU NIE WYSZEDŁ KOLEJNY MAŁY BARTUŚ 😁 😁

Myśleliśmy z mężem żeby kościelny i chrzciny zrobić ale nie damy rady z kasą 😞
Może w przyszłym roku uda się ale nie będziemy robić typowego wesela tylko przyjęcie weselne bez poprawin na 60 osób gdzieś... Mąż będzie mieć kasę od smoków a ja muszę wziąć pożyczkę... 🤢

Właśnie podobają mi się bardzo z czerwonymi wstawkami i do tego czerwony bukiet zajebista jest ta suknia Aga mmmmmm 😉 🙃

Pięknie wyglądałaś 🙂 🙂 🙂

Na internecie szukałam i nie mogę takowych znaleźć chyba że tak szukałam 😁

muszę poodkurzać a tak mi się nie chce 🤢

• Mamusia
JA się wygrzałam trochę w wannie na 5 minut mi lepiej 🙂

Ale robicie smaka tym ciastem 🤪 chyba sobie pójde i kupie jakieś 😜 🤪

AgnieszkoK śliczna sukienka a Wy pięknie wyglądaliście 🙂

Asiula mam nadzieję że Ci przejdzie bo wiem co to za ból.A co do ślubu i chrztu to piękna sprawa byłam raz na takim i bardzo mi się podobała panna młoda trzymająca swoje dzieciątko do chrztu ah ah ależ wtedy ryczałam.Tymbardziej że przyjaciółka zrobiła mi niespodzianke i nic nie wiedziałam że urodziła 😜