Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Emmax nieźle z tym ubezpieczeniem 🤢

Chyba pójdę do lekarza z małym bo jak je to ma całą orkiestrę w nosku i się krztusi jedzeniem 😞
Posmarowałam mu tym antybiotykiem do noska co ostatnio dostał mam nadzieję że mu ulży troszkę 😞

• Mamusia
hej laski

u nas nocka w miarę, tak mi gadali że jak dam kaszkę to Szymon będzie tyyyle spał w co? gówno... śpi jak spał i pojawił się problem w postaci obijania po butli...nie odbije, śpi a za chwile budzi się z takim płaczem i ryczy aż nie odbije... i śp i dalej...

mój tata nic nie wie kiedy zrobią mu zabieg, to jest po prostu jakaś masakra, kazali się stawić wczoraj a ani wczoraj ani dziś nic mu nie zrobią... mooooże jutro choć nie wiedzą bo jakiś tam profesor musi się określić w tej kwestii... poza tym sala pooperacyjna jest ponoć na 4 czy 5 osób a czekających na zabieg jest po 6 osób w kilku salach.... pojebani... ale dziękuję wam za dobre słowa 🙂 kochane jesteście, dziś jadę do niego z bratem, no bo dzień ojca, choć nie życzył sobie odwiedzin placek jeden bo po co będziemy się tarabanić... no to będzie miał suprajsa

Szymek ma obwód głowy 40cm. taka malutka ma tą główeńkę 🙂

Ewo, nie słuchaj tych pierdolniętych lekarzy... zawsze coś wymyślą... jak nie to to to, jak ie to to tamto...

A jak fajnie Lenka sobie pływa

A ja zepsułam taty aparat... wczoraj przy małym mi spadł i obiektyw jest wysunięty a jak go włączam to się włącza dosłownie na chwilkę i zaraz się wyłącza... tata mnie zabije, muszę szybko poszukać jakieś naprawy aparatów bo to było jego cacuszko ukochane...

narazie uciekam bo maruda marudzi...

a Emmax, 3maj się dzielnie!!! dasz radę!!!

WITAM LASKI 🙂

U NAS NOCKA TAKA SOBIE ALE ZA TO PORANEK CUDNY BO POSPALIŚMY DO 10 🤪

ASIU OJ TO POWAŻNA DECYZJA Z TĄ ADOPCJĄ ALE PAMIĘTAJCIE ŻE TO TRUDNA DROGA 🙂 TAKŻE ZASTANÓWCIE SIĘ CZY WARTO 🙂

ZDRÓWKA DLA KAMILKA 😘 😘 😘 😘

EMMAX NIE DENERWUJ SIĘ KOCHANA BO ZŁOŚĆ PIĘKNOŚCI SZKODZI 😜 LENCE MARUDZENIE PRZEJDZIE 🙂
A Z TYM UBEZPIECZENIEM TO CI NIE POMOGĘ 😞

I SIĘ WZIĘŁO ZAPOMNIAŁO ALE JUŻ SIĘ PRZYPOMNIAŁO 😁

GARDZIOŁKO MOJE JESZCZE BOLI ALE ANTYBIOTYK DZIAŁA 🙂 BARTUŚ NADAL KASZLE 😞 KAMILEK SMARKATY 😞
I DZIŚ TEŚCIOWEJ IMIENINY 😁 I ZNÓW BĘDZIE POPIJAWA.... SOCZKU 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
a no i mi też się zapomniało...
Asiu, ja też marzę o tym by adoptować dziecko.. marzenia są po to by je realizować ale najpierw chcę mieć drugie swoje dziecko i dopiero trzecie adoptować z tym że myślę o tym na "stare lata", tzn tak ok 40tki. No ale nie wiem...
a przy okazji powiem wam że ta laska wzięła córeczkę ze szpitala, ale najpierw miała przez tydzień wizyty pielęgniarki środowiskowej która przychodziła dwa razy dziennie sprawdzać czy piją czy nie no i nie pili więc szpital dał jej małą. Poi co wszystko jest w porządku, pielęgniarka nadal przychodzi a oni nie piją. Niech Bóg ma w opiece to maleństwo! normalnie modlę się o to żeby nie zaczęli pić...

hej dziewczyki ... nocka okropna mlody budzil sie z krzykiem co pol godziny - jestem padnieta .. a mlody teraz spi w najlepsze
ostatni raz bylam u lekarza ostatniego maja i mlody mial obwod glowki 43,5 wiec sie nie pzejmuj kazde dzieciatko jest inne ale idz dla swietego spokoju ....
w czoraj malusiu zaczlo sie czolgac tylko w jedna strone - w kolko ale i tak jestem z niego dumna moze niedlugo zalapie ze mozna takze w przud
ide sobie cos zjesc

• Mamusia
hej dziewczynki!

Ja już po dentyście, ale nie wyjęła mi tych nerwów bo miałam źle zatrutego zęba no i zatruła mi znowu i za tydzień kolejna wizyta 🤢 🤢 🤢
Byłam też w pracy powiedzieć szefowej, że wracam w połowie sierpnia 😉
Po 13 przyjeżdża do mnie koleżanka w ciąży na plotki, a wieczorkiem jadę do taty także zalatany dzień 🙂

Pikasso no tak to jest, że dzieci później sobie odsypiają w dzień, a my się męczymy 😁

Emmax może Lenka ma jakiś skok rozwojowy albo ząbki jej idą. No oby dała Ci odetchnąć 😉

Asiu no nie pojechać na taki koncert!!! O Ty babo!
Decyzja o adopcji bardzo poważna, ale z Twojego męża musi być dobry człowiek skoro ma takie pomysły 🙂

Kajtucha mam nadzieję, że z tym aparatem to nic poważnego! No i pewnie, że jedźcie do taty, mówił, że macie nie przyjeżdżać, ale na pewno będzie mu miło 😉

Mittko już zaraz wakacje i dopiero będziesz miała urwanie głowy z Dominiką 😁 Chyba, że będzie wybywać z domu na całe dnie 😉

AgaK trzymam kciuki żeby Wam w końcu przeszło bo przecież ile można chorować? 😜
Aguś a czemu wczoraj napisałaś, że zrobią mi z Piotrka dziewczynkę? 😁

DZIEWCZYNKI POCZYTAŁAM WAS, ALE WYBACZCIE DO POSTÓW NIE ODNIOSE SIĘ BO MUSZE IŚC ROBIC TO CIASTO BO JESZCZE NIE ZACZEŁAM A JUZ PO 12 TEJ 😞 A BYŁAM Z NIUNIĄ NA SPACERKU W BIEDRONCE BO OCZYWIŚCIE PRODUKTY TRZEBA KUPIĆ

BUZKA, POTEM SIĘ BARDZIEJ ROZPISZE 🙂

EWO A BO WYMYŚLAJĄ U TWOJEGO PIOTRUSIA PRZERÓŻNE CHOROBY TO SIĘ ŚMIEJĘ ŻE JESZCZE NIEDŁUGO POWIEDZĄ ŻE PIOTRUŚ TO DZIEWCZYNKA 😉

A CO ROBICIE NA OBIAD??? BO MNIE SIĘ WZIĘŁO NA WEGETARIAŃSKI OBIAD I MAM WARZYWA Z PATELNI, DO TEGO RYŻ I SOS MEKSYKAŃSKI ZE SŁOIKA DO RYŻU 😁 😁 😁 😁 😁

my już po spacerku oczywiście z rykiem dobrze że siedziałysmy w piaskownicy a nie na mieście bo już bym się chyba totalnie załamała 😠 😠 😠

dzwoniła babka z tym ubezpieczeniem tego auta i prosiła, żeby wysłac jej potwierdzenie sprzedazy a ja jej powiedziałam, że nic z tego bo juz raz jej wysyłałam i więcej nie będę i jesli w ciągu tygodnia tego nie załatwią to kieruje sprawę do odpowiednich instytucji ps. tylko nie wiem do jakich 😉 😁 😁 😁 😁 😁ale co sobie powiedziałam to mi lepiej , zjechałam ja równo bo mnie tak wkurwili tymi upomnieniami 😠 😠 😠 😠

my już po spacerku oczywiście z rykiem dobrze że siedziałysmy w piaskownicy a nie na mieście bo już bym się chyba totalnie załamała 😠 😠 😠

dzwoniła babka z tym ubezpieczeniem tego auta i prosiła, żeby wysłac jej potwierdzenie sprzedazy a ja jej powiedziałam, że nic z tego bo juz raz jej wysyłałam i więcej nie będę i jesli w ciągu tygodnia tego nie załatwią to kieruje sprawę do odpowiednich instytucji ps. tylko nie wiem do jakich 😉 😁 😁 😁 😁 😁ale co sobie powiedziałam to mi lepiej , zjechałam ja równo bo mnie tak wkurwili tymi upomnieniami 😠 😠 😠 😠

A my właśnie wstaliśmy 🤪 2 godziny pospaliśmy 😜 A co! obiad nie ucieknie sprzątanie tym bardziej a ja też muszę się po tych nocach nie[przespanych zregenerować 😉 😉 😉

Oj ale mam ochotę na ciasto jej!

Kamilkowi już tak nie rzęzi w nosku ale przy karmieniu zobaczę czy na pewno, oczka ma takie biedne po tym spanku teraz 🥴

A nie pojechałam bo miałam 15 lat i mnie mama bała się samej do Warszawy puścić, a co się napłakałam bo to była moja MIŁOŚĆ ! cały pokój w plakatach i te sprawy 😁 😁 😁

haha no i załatwiłam przysłali mi maila że mnie przepraszają i że wszystkie wezwania mam uznać za niebyłe 😁 😁 😁

zaraz im wysmaruje maila, żeby mi to oswiadczenie wysłali pocztą, a co niech się staraja, pajace 😁 😁 😁

no i juz mi lepiej, juz nawet na moje bobini zła nie jestem 😜

a ja w ramach strajku i protestu nie robię typowego obiadu tylko parówki z serem w cieście francuskim, szybko, łatwo i smacznie 😁 😁 😁
ale miałam dzisiaj ochotę na rybkę, tylko jakąś dobrą a nie miałam przepisu na coś łatwego i szybkiego, bo dla mnie czas spędzony w kuchni to czas stracony 😁

EMMAX BO TE PIEPRZONE URZĘDASY BURDEL MAJĄ W PAPIERACH I ŻEBY NIE SZUKAĆ CZEPIAJĄ SIĘ LUDZI 😠 BRAWO ŻE POSTAWIŁAŚ NA SWOIM 🙂 POSZUKALI I ZNALEŹLI 😠

MNIE DZIŚ KAMIL WYPROWADZA Z RÓWNOWAGI BO GÓWNIARZ NIC NIE CHCE JEŚĆ 😠

• Mamusia
Cześć rybeńki 🙂

Ale narobiłyście smaka tymi rybkami. Też bym cosik takiego zjadła 😁

Agnieszko niech się Kamil przegłodzi to później zje wszystko. Ja tam sie już przestałam przejmować jak Antek czy Mateusz zrobią sobie przerwę w jedzeniu. Na zagłodzone te nasze dzieci nie wyglądają więc spoko. Bez histerii 😉

Emmax dobrze postąpiłaś z tym towarzystwem. Burdel mają a później tylko upomnienia potrafią przysyłać 😠