Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
O ja wczoraj ostatnia i dziś pierwsza 🙂
mężu przyjechał przed 3 o 6 zrobił pobudkę, bo mu się "zachciało", o 6.30 mały się obudził i jeszcze łobuz nie śpi a mężu pojechał do Warszawy na spotkanie z córka... Wróci jutro... Więc dzidzius miał tatę przez 5 minut dzisiaj, a tak się na niego ucieszył i tak patrzył na drzwi jak tata wyszedł że aż mi przykro się zrobiło.
Dziś może pojedziemy do taty ale nie wiadomo bo mają mu wyciągać te tampony z nosa i powiedział że jak będzie krwawił to nie chce nikogo widzieć...
Miłego dnia

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DZIEŃ DOBRY

U NAS NOC STANDARDOWA. POBUDKA O 3 I O 5 I SPANIE DO 7.30.

LENKA TERAZ SIĘ BAWI NA MACIE, TZN BYŁA NA MACIE, TERAZ JEST JUZ GDZIEŚ KOŁO DRZWI 😁 😁

WIOLKA SUPER, ŻE SIE OPALIŁAŚ 🙂 JA TEZ MAM OPALONĄ BUZIE I RĘCE I NIC POZA TYM BO NIE MIAŁAM OKAZJI JESZCZE LEZEC NA SŁONKU W BIKINI, TYLE CO OPALIŁAM SIE NA SPACERKACH.

EWO FAJNA TA TWOJA MEDUZA 🙂 A TORTU TEZ BYM ZJADŁA.... OJJ... WCZORAJ JESZCZE O 22 ZJADŁAM 4 KANAPKI .. JESTEM ZŁA NA SIEBIE CZASEM, ŻE SIE NAJEM TAK NA NOC.

KAJTUCHA MAM NADZIEJE, ŻE TWOJEMU TACIE BEDZIE Z DNIA NA DZIEŃ LEPIEJ.

DOBRA IDE NA ŚNIADANIE BO WIECEJ NIE PAMIETAM, A I TAK MAŁO PISAŁYŚCIE 😞

MIŁEGO DNIA

CZ3EŚĆ BABSZTYLKI 🙂

U NAS NOCKA OK ALE NIE ŚPIMY OD 6 😉 ZARAZ IDĘ POŁOŻYĆ MOJEGO ZBÓJA NA DWÓR SPAĆ DO WÓZIA 🙂

JA ŻYCZĘ WAM MIŁEJ SOBOTY 🙂

A HA SŁONECZKO MAM PIĘKNE 😜 😜 😜

hej dziewczynki my tez nie spimy od 6 .... sloneczko sliczne na dworze i cieplutko ...
dzis jest otwarcie rynku jana pawla wiec idziemy na festyn 🙂
wiec napisze chyba dopiero wieczorkiem 🙂
milego dzionka kazdej zycze 😁

• Mamusia
Heloł dziewczynki 🙂

U nas nocka ok przed 6 małej się na chwile odechciało spać,ale mama zaraz jej to wybiła z głowy i pospałyśmy jeszcze do 7:10 😜
Ja już zakupy zaliczyłam zaraz musze się wziąść za pakowanie Dominiki.

U nas też pięknie.
Dobra lece zrobić iśce bułke z jajkiem i ze szczypiorkiem bo sobie zarzyczyła 😜

MITTKO A GDZIE IŚKA JEDZIE?? NA JAKIEŚ KOLONIE?? CHYBA PRZEOCZYŁAM JAKIEGOS TWOJEGO POSTA.
JAK TAM PLECKI???

JA UCIEKAM NA BUDOWE DO MĘŻA.

A POTEM JEDZIEMY DO MOICH RODZICÓW BO TATUŚ DZWONIŁ ŻE WĘDZI KIEŁBASĘ I RYBĘ I SZLAG TRAFIŁ MOJA DIETĘ 😁 😁

MIŁEJ SOBOTY KOCHANIUTKIE 😘

Witam Kobietki 🙂

Moja Dzidzia nawet pospała w nocy 🤪 Obudził się o 2 o 4 o 6:30 i w tedy do siebie go wzięłam i spaliśmy do 8:30 🤪 Ale to chyba dzięki czopkowi 🤨 Natomiast usnąć wcale nie chciał tzn. chciało mu się spać tylko rączkami dziąsła rozszarpywał i płakał wniebogłosy na szczęście go poskromiłam o 23 🙂

Pikasso widzę że Twój smyk też nieśpioch, oj te zęby 🤢 I ładnie go sobie do domu poniosłaś, darmowa siłownia 😁

Jaka truskawa 🤪

Kręgosłup to nie przelewki jak skarpet nawet nie mogłam włożyć i tata mi zakładał to czułam się jak jakaś niepełnosprawna, straszne uczucie 🤢 😞

Kajtucha super wózio 🙂

AgnieszkaW26 fajny fotelik 🙂

Ewa84 super projektor 🙂

Ja nawet nie marze o takich rzeczachdla Kamilka bo kurwa mać nie przesłali kuronia jeszcze a rachunków do płacenia w chuj 😠 🤢 😞 😞 😞

Moje dziecko nigdy nie usnęło samo jeszcze i pewnie dłuuuuuuuuugo to nie nastąpi 🤢

Wiola zazdroszczę opalenizny 🤪 😜

U mnie też słoneczko na dworze, na spacerek trzeba się wybrać bo 3 dni w domu siedzieliśmy 🤪

Jutro jedziemy na wieś do dziadków męża, ciocia narobiła ciast bo wie że lubię więc niezła wyżera mnie czeka 🤪

PannoNikt mojego męża chrześnik miał w tamtym tygodniu operację, ma on 4 miesiące urodził się z zniekształcona główką 😞 Nie miał prostego czoła tylko jakby mu jajko zaszyli pod skórą, taki stożek jakby miał 😞 wycinali mu te kości czy coś takiego 🤨 Ale już jest w domku jest wszystko ok narkozę też zniósł w porządku 🙂 Także z Twoją Mariką też będzie wszystko ok, lekarze wiedzą co robią MUSI BYĆ DOBRZE 😘 😘 😘

hej dziewczynki ... my zaraz zbieramy sie na dzi kłobucka tylko maly skonczy kupe 😁
a tu wam jeszcze wstawie focie emilki ... sasiadki .... mlody ma juz u niej branie a on zajmuje sie czapka 😁

dobra uciekamy ... do wieczora

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Ja się tylko przywitam co by mieć później mniej czytania. A teraz pędzę robić dalej porządki póki rozdartek śpi.

Dziewczynki super zakupy zrobiłyście 🙂

Ewo a ty co na łatwiznę sie idzie. Oj też bym zjadła jakiegoś dobrego torta. A juz nie wspomnę o grillu.

Życze Wam miłego dnia 😘

Hej Kochane.
Mąż zabrał dziewczynki na plac zabaw a ja mam wyprasować stertę ciuchów, więc wpadłam na sekundkę.
Kochane, wczoraj zakończyłam przygodę z karmieniem piersią 😞 Serce mi rozrywa dosłownie, bo uwielbiam karmić piersią. Ale z drugiej strony już wymiękałam z tą dietę bezmleczną. Ile można jeść ryż 🤨 Za jakiś czas się z tym pogodzę, ale na razie odczuwam to źle i psychicznie i fizycznie, bo cycki mam jak arbuzy 😞 🙂 Wiem, że to jedyne wyjście, bo ja czułam się już coraz gorzej. W dodatku fakt, jak wyeliminuję moje mleko z diety małej też jest istotny, bo przynajmniej odpadnie jedna przyczyna poprzez którą jej skóra jest okropna... Trzy dni temu miała już w miarę ładną skórę, siedziałam z mężem nad jego projektem i zapomniałam się i zjadłam kilka kostek czekolady i malutką znowu wysypało 😞 Więc postanowiłam, że muszę już z tym skończyć, bo męczymy się obie 🥴

Sorki za te użalanie!!!! Ale musiałam...

Asiula to dobrze, że z maluszkiem jest wszystko w porządku. Ja wierzę, że z Mariką też będzie ok. ale strachu i nerwów i tak nie oszczędzę...

Jesteście dziewczyny Kochane, mam w Was wielkie wsparcie i to na prawdę wiele daje!!!!

Wiola no to super, że się opaliłaś!
Kajtucha tacy to są już mężczyźni, nie lubią jak się patrzy na ich cierpienie i chcą je znieść w samotności.
Picasso widzę, że masz już synową 😁

Uciekam, może potem więcej napiszę, bo mąż jak mnie złapie na siedzeniu przy kompie to się wkurzy. Lecę do żelazka.

Ps: Dziś idziemy do Kościoła, trzymajcie kciuki, by ksiądz się zgodził ochrzcić Marikę.

• Mamusia
A ja jużwywiozłam iśke czyli koniec z obiadami :P
Po południu wybywamy na grila 🙂

PannoNikt wiem że źle się czujesz z tym że odstawiłaś Mariczke od piersi,ale tak jak napisałaś obu Wam wyjdzie to na dobre.Ty się troszke podkurujesz 🙂 będzie dobrze kochana Łap buziaki na pocieszenie 😘 😘 i trzymam kciuki za wizyte w kościele 🙂

Pikasso fajna ta Emilka i jakie ma ładne imie 🤪 A Wikuś super sobie siedzi 🙂

Oj i więcej nie napisze bo moje dziecko strasznie już się dziera mi na kolanach i wije jak mał glistka 😜

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Dzisiaj pogoda do bani wiec pojechalismy na zakupy do Bosni. Nic ciekawego nie kupilam.

Umieram dzisiaj z bolu bo jak bralam mala na rece to nadwyrezylam sobie kregoslup i teraz ledwo moge chodzic, o schylaniu sie nie wspomne 🤢

Pozniej sprobuje odniesc sie do postow!

Buzka!

• Mamusia
Hej Mamusie, a ja nie mam dziś siły na nic...jestem załamana. Chce mi się płakać. Kolejna kłotnia z Krzyśkiem...później milczenie. Moje łzy i jego obojętność..wyszedł na wieczór kawalerski zostawiając mnie z tym wszystkim.
Gdyby nie Madzia to dziś bym mu powiedziała ŻEGNAJ. Mam dość tego związku...zastanawiam się czy warto dalej walczyć o miłość... 😞 😞 😞
Przepraszam że tak marudzę Wam...ale zeszło ze mnie powietrze... 😞 😞 😞

Kobity jestem zielona 🤪 ☺️ ☺️ ☺️
Ile tego proszku do pieczenia 2 małe łyżeczki czy stołowe ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

HEJKA BABOLKI 🙂

AGAW JA TEŻ DZIŚ BYŁAM U MĘŻA NA BUDOWIE TRZEBA BYŁO TROSZKĘ POSPRZĄTAĆ WIĘC GDY BARTUŚ SPAŁ TO MU POMAGAŁAM 🙂

MATKO GOŚKAG TWOJEGO ANTKA TO NA SEKUNDĘ NIE MOŻNA ZOSTAWIĆ, CO ON WYPRAWIA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

PERSY WYŻALAJ SIĘ ILE MOŻESZ I STRASZNIE JEST MI PRZYKRO ŻE NIE UKŁADA WAM SIĘ W ZWIĄZKU 😞 KURCZE MAM OCHOTĘ WALNĄĆ TEMU TWOJEMU FACETOWI 😠 😠

PERSY TAK MYŚLAŁAM O TOBIE BO SZKODA MI CIEBIE 😞 A MOŻE POSZLIBYŚCIE NAJPIERW DO PSYCHOLOGA, ALBO NA TERAPIĘ MAŁŻEŃSKĄ BYŚCIE SIĘ ZAPISALI 😉
MACIE TAKĄ KOCHANĄ CÓRECZKĘ I SZKODA BY BYŁO ABY WYCHOWYWAŁA SIĘ BEZ JEDNEGO RODZICA 😞
ALE Z TEGO CO PISZESZ TO KRZYSIEK NIE BĘDZIE WIDZIAŁ ŻADNEGO PROBLEMU 😞