Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

Wiolka ja wlasnie nie moge znalesc mojej listy 😞( ale gdzies ja wstawialam na naszym forum 😁 jechałam pod koniec marca wiec sproboje wyszukac :P

i nie, nie cierpie na bezsennosc tylko jeden pan mnie tak dlugo przetrzymal kolejna noc z rzedu haha :P

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam Kobietki 🙂

U nas nocka nawet nawet zamiast 8 razy wstałam 4 razy do Kamila 😁

Dzisiaj szczepienie aż się boję już 😞 Kamilek ma taki fajny humorek, matka mu go zrąbie o 15 😞 😞 😞

Całą noc lało u mnie teraz piździ, pogoda typowo jesienna a najlepsze że UWIELBIAM taką pogodę 😜 (ale nie za długo) 😁

Dawałam Kamilowi wodę w nocy do picia ale i tak chciał cyca 🥴 A je dużo w ciągu dnia więc myślę że to nie jest powód jego budzenia się w nocy... Kamil robi jak Lena i Piotruś pomemła 3 razy cyca i śpi dalej, choć zdarza mu się dłużej czasami pomemłać 😉

Kamil ma jakieś krostki na ciałku 🥴

emmax muszę lecieć do Biedrony po body 😉

KURWA NIE MOGĘ JUŻ SŁUCHAĆ PEWNEJ BABY ZGADNIJCIE KOGO MAM NA MYŚLI 😠 😠 😠
Właśnie mówi mi że mam się zapytać lekarki co mam dawać dziecku jeść bo on ma 8 miesięcy prawie a mu zup nie daje!!! A jedzenie w słoiczkach to co to kurwa jedzenie dla kotów????
i że mam mu dawać lekko ścięte jajko powiedziałam że chyba ją pogięło!!!! ma być ugotowane na twardo i samo żółtko trzeba dawać! Pierdolona sucz znowu się wpierdala 😠 😠 😠

Dokańczam posta więc:
Madzia ślicznie się huśta 🙂 🙂 🙂
Niebieskie kamikadze mniam mniam mniam 😜 😜 😜
Dobrze że Maja już nie gorączkuje, ale co to kuźwa było? 🤢
Od wczoraj lodówka mi się z pikasso kojarzy 🤪 😁
Ja pierdole ale mi humor zjebała 😠 aż mi nogi chodzą 😠
Kamil właśnie usypia przy cycu 🙂
Wiola chyba wszystko masz, nic mi do głowy nie przychodzi co jeszcze można zabrać a raz w miesiącu jadę do Piotrkowa na kilka dni to wiem co to znaczy pakowanie a i zawsze czegoś zapomnę 😁 😉

Ewa84 napisał(a):
teściowe są the best 😁 😁 😁
moja wysłała mężowi sms'a żebym wzięła nad morze pieluszki i słoiczki bo tam może nie być 😁

PADAM ZE ŚMIECHU 😁

NO TO NAPISZE KAWAŁ O TOTKU 🙂

MĄŻ DO ŻONY :
-KOCHANIE COBYŚ ZROBIŁA GDYBYM WYGRAŁ W TOTOLOTKA?
ŻONA ODPOWIADA
- WZIĘŁABYM POŁOWĘ I ODESZŁA OD CIEBIE!
NO TO MĄŻ DO NIEJ
- TO MASZ TU 10 ZŁOTYCH I SPIERDALAJ!!! 😁 😁 😁 😁 😁

Czy te kurwa smoczyce myślą że mają downy przed sobą czy co 😠 😠 😠
Ostatnio byłam na zakupach z małym i chciałam jeszcze iść na spacer dalej ale zakupy w domu zostawić, poprosiłam więc smoczyce żeby zaczekała przed blokiem z Kamilem. Jak wróciłam to z wózka wyjęłam butelkę z soczkiem i dałam małemu (to było w czasie tych upałów) a ona do mnie że właśnie jak szłam do domu zanieść zakupy to miała mi powiedzieć żebym wzięła jakieś picie małemu na co ja odpowiedziałam że JESTEM MATKĄ I WIEM CO MAM ZE SOBĄ DZIECKU BRAĆ NA SPACER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wkurwiła mnie totalnie zresztą kiedy tego nie robi 😠

TAK W OGÓLE TO DZIEŃ DOBRY 🙂

U NAS NOC OK. LENKA SIĘ OBUDZIŁA DOTKNĄĆ USTAMI CYCA I ZASNEŁA ZNOWU.. A JAK JEJ DAŁAM KUBECZEK NIEKAPEK DO BUZI TO RYK 🤪 HEHE

ASIULA TWOJA TEŚCIOWA MA COS Z GŁOWĄ 😁

FREDECZKO FAJNE TE DEMOTY 🙂

WIOLA GRATULACJE DLA MAI Z OKAZJI RACZKOWANIA 🙂 TERAZ TO JUŻ NIE ODPOCZNIESZ 😁 TO MAMY JUZ 3 DZIECI RACZKUJĄCYCH ?? MOJA LENKA, MAJA WIOLI I WIKI FREDECZKI.. CZY SĄ JESZCZE JAKIES??

WIOLKA NIE ZAPOMNIJ WZIĄC SŁOICZKÓW I PAMPERSÓW BO W POLSCE MOŻE NIE BYĆ 😁 😁 😁

Pamiętam jak moja siostra urodziła syna to był pierwszy wnuczek dla moich rodziców i mama też mówiła siostrze na samym początku jejku nie noś tak Eryka bo coś tam się stanie, Kasia powiedziała mamo teraz są inne czasy inaczej się trochę dzieci chowa i moja mama jako inteligentna osoba powiedziała masz rację córciu i nigdy więcej nic nie słyszałam żeby poprawiała Kaśkę !!!!!
A tu kurwa to nie wiem co jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠

LASKI SPOKOJNIE ABY ZOSTAĆ SMOCZYCĄ MUSI UPŁYNĄĆ KUPĘ KUPĘ LAT WIEC CIESZCIE SIĘ TERAŹNIEJSZOŚCIĄ 😉 😉 😉 😉 A WREDNE NA PEWNO BĘDZIEMY, BO MUSIMY SIĘ KIEDYŚ ODEGRAĆ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Asia masz rację! Jestem pewna, że jakbyśmy poczytały, że mężowie tak piszą o nas i naszych rodzicach to byśmy rozwód chciały brać! 😁 😁 😁

A zapomniałam wcześniej napisać -parę dni temu zostawiłam otwartego brzuszka i mąż siadł do kompa. Po chwili krzyczy do mnie co to jest smoczyca bo wkurwia Asiulę 😁 😁 😁