Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asiu to jak pójdziecie na swoje to musisz z nim poważnie porozmawiać aby trochę ograniczył palenie bo ty się poświęcasz i prawie nie jesz a on tyle przepala. Ale mój dokładnie to samo robi ciągle narzeka że brak kasy a tyle wydaje na fajki 😠

• Mamusia
ide robic obiadek dalej :P

tak wogole dziewczyny to tacy chlopcy z moich okolic maja zespol i jest bardzo fajny zreszta same zobaczcie i na ich kanale jest wiecej filmikow. jak mozecie to porozsylajcie znajomym :p

http://www.kciuk.pl/Cover-Sex-on-fire-zrobiony-przez-polakow-a16049

http://www.kciuk.pl/Cover-Sex-on-fire-zrobiony-przez-polakow-a16049 na you tube jest wiecej ich filmow. polacm! 😉

z tym się poprawiło ale to też była wina teściowej ze tak pochlewał sobie bo facet jak ma problem to idzie się najebać od wieków tak jest 🥴

właśnie pisaliśmy smsy 🙂jak on się cieszy i pisze żebym się nie bała że damy radę i że do odważnych świat należy to aż mi się żyć chce 🙂 🙂 🙂 🙂 Kocham tego wstręciucha mojego 😜 😘

ASIU SUPER ŻE MASZ W MEZU OPARCIE, TO BARDZO WAŻNE 🙂

FREDECZKO JAK TAM GŁOWA? BO MOJA NADAL BOLI..

MITTKO NO JESTEM BARDZO WYLUZOWANA, AZ CZASEM SIE MARTWIE CZY NIE ZA BARDZO, WŁASNIE MOJE DZIECKO JE GAZETE A MI SIE NIE CHCE WSTAC BY JEJ JĄ ZABRAĆ ☺️

IDE ROBIĆ PLACKI Z CUKINI BO ZNOWU MI SMOCZYCA DAŁA 😠

• Mamusia
Agaw glowa caly czas napierdala ale teraz napewno przyczynily sie do tego 3 godzinne krzyki mojego dziecka ktore wlasnie zasnelo :? powiem wam ze az... :/ zla bylam dzisiaj na nia :/ w pewnym momencie ja polozylam na podlodze i na chwile zostawilam bo juz kurwicy dostawalam a ona lezala i dalej ryczala.

a teraz patrzcie na to ! http://www.kciuk.pl/Najdziwniejsze-zludzenie-optyczne-a21084

Hej Mamusie 🙂

Asiula kurcze jaka dobra wiadomość 🤪 🤪 🤪 Nie wiesz nawet jak się cieszę, że się udało 🤪 🤪 🤪 Mieszkałam z teściową ponad dwa lata, więc wiem jaka to radość 😁 😁 Będzie dobrze, zobaczysz!! Oj do tej pory pamiętam dzień jak wyjeżdżałam do męża ze świadomością, że odcinamy się na zawsze 🙂

A propo męża, dziś mija nasza kolejna rocznica odkąd się znamy 🙂 Także 13tka nie zawsze jest pechowa 😉

Uciekam poszperać na ebay, póki młodsza sobie śpi 😉

Przez brzuszek można zarazić się bólem głowy 😁 😮 Przespałam się 2 godziny prawie z małym i z takim bólem głowy wstałam że masakra 🤢

nie widzicie jak faluje ten obrazek? 🤪

idę na spacerek,po pieczywko i po męża o 17 :30 😉

pa 😘

• Mamusia
hejka!

Dziś mieliśmy masakryczny dzień 😞 Piter ciągle płakał, marudził i nie chciał spać ani jeść. Prawie się złamałam i chciałam dać mu pierś, ale jakoś wytrzymaliśmy do 16.30.

Emmax żebyś wiedziała, że wtedy po kostkach biegałam 😜

AgaW współczuję bólu głowy, przy dziecku to masakra!
Co wczoraj kupiłaś fajnego do domku?

Fredeczko diabełek z Wiki, ale za to długo śpi 😉
Ja nie wiem jak wytrzymam w pracy 7 godzin po nieprzespanej nocy 😮 😮 😮

Asiu bardzo się cieszę, że Wam się udało! Na pewno dacie radę i odpocznienie psychicznie 🙂

PannoNikt gratuluję rocznicy 🙂 Dużo miłości dla Was!
Ile już razem jesteście? Nam w lutym stuknie 10 lat 🤪

Wiolka dzięki za cynk ze słomką, spróbuję 😉
Widziałam takie soczki z bobovity w kartoniku ze słomką po 9 miesiącu.

Mittko pochwal się koniecznie co Dominika ma na głowie 😉