Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WIOLKA MOJE ZDJĘCIE JEST W GALERII KLUBOWICZÓW NA 8 STRONIE STOJĘ TAK BOKIEM Z BLUZKĄ DO GÓRY NA DWORZE. A AKOMPF W MIESIĄCU 5 W TAKIEJ BIAŁEJ BLUZECZCE CHYBA NA 4 STRONIE.

• Mamusia
Znalazłam 🤪 TEŻ PIĘKNY 🙂 🙂 🙂 Dziewczyny wy macie dorodne te brzuszki 🙂 ja to sie takim pochwalić jeszcze nie mogę ale przyjdzie też mój czas :P
Słoneczko pisała mi na NK, bardzo serdecznie was pozdrawia i całuje brzuszki!
A ja sobie właśnie wróciłam z wieczornego pływanka w morzu.... tak mi to dzisiaj było potrzebne 🙂 Idę oglądać film i pać.
miłego wieczorka!

Emmax - dziękuję 🙂 Widzę, że masz podobny zestaw imion 🙂 Ja zamiast Konstancji rozważam też Alicję 🙂

AgnieszkaK - pewnie szybko zleci ale bedziemy miały zdecydowanie mniej czasu na chwalenie i zazdrości 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Wiolka - musisz znaleźć 🙂 na końcu galerii szukaj :P

• Mamusia
hej hej śpiochy obejrzałam brzucholki AKOMPF mamy chyba takie same ☺️
wiolka nie przejmuj sie brakiem okazałego brzuszka napewno sie pojawi i jeszcze ci da popalic ja juz ledwo wychodze z samochodu:laugh:
a ta kompiel w morzu to ci zazdroszcze ja do bałtyku mam ponad 600km
dzisiaj napewno bede na wiizycie u gin 🙃
wiecie co tak sie zastanawiam nad słoneczkiem i uważam ze to chyba za dużo tego złego co ją spotkało no jaka to sprawiedliwośc na tym świecie
wczoraj didza mało sie dawała we znaki 😮
pozdrawiam zapowiada sie kolejny upalny dzień koszmar 😎

Witam 🙂

Akompf, mi dla chłopca bardzo podoba się Cyprian, ale u mnie w domu się nie podoba i zrezygnowaliśmy, ale Konrad też mi się zawsze podobał, zastanawialiśmy się jeszcze nad Julią, ale Alicja jest rzadziej spotykana i chyba będzie Alicja jeśli będzie dziewczynka, ale wszystko się jeszcze może zmienić 🙂

• Mamusia
Witam!

Zgryz jesli nie znosisz zle podrozy to jedz 🙂 tymbardziej,ze z noclegiem, a ile macie km do przejechania?

Ewa ja zapinam pasy,mysle ze to bezpieczniejsze jak jezdzenie bez nich,tylko,ze sobie troche je luzuje.

Agnieszka ja nie moge znalesc Twojego brzuszka 😞 a ja wogole nie mam brzuszka 😞 ale wazne ze sie malenstwo rozwija dobrze.

Ja mialam samotnie spedzona noc i jeszcze duuuuzo bedzie takich bo moj kochany musi wyjezdzac z sasiedniego miasta wiec spi tam bo inaczej ciezko by bylo 😞 smutno mi bylo bez niego jakos zasnac nie moglam wiercilam sie cala noc... 😞

Wiadomo, że Konrad śliczne imię 😁

A Fredeczka gdzie sie podziewa? Jeszcze jej nie ma?! 🙂

Dziś mam brzusio mały, a wczoraj nie poczułam żadnego kopniaczka... 😞

Zwątpiłam ...

Miłego dnia!

Cześć kobietki 🙂 ja właśnie wróciłam z labolatorium, byłam zrobic morfologie i bad. ogólne moczu , nie cierpie igieł 😠
Co do imoin to podoba mi się bardzo ostatnio Bartosz , tak zdrobniale by było Bartuś 🙂 ładnie prawda?? Ewentualnie też Łukasz.
A dziewczynka Ania, Kinga lub Daria.

Emmax bez urazy, ale przecież to Twoje dziecko i Twoja sprawa jak dasz na imię, ma się Tobie podobać a nie babciom, ciotkom czy wujkom , no przede wszystkim to ma się podobać maleństwu 🙂 nie daj się kochana 🙂 mi tez na siłę wciska rodzina jakieś imiona które kompletnie nie są w moim guście, ale tylko się uśmiecham i mówię że ładne a i tak swoje myślę i swoje zrobię, jedyną osobą poza mną, która ma coś do gadania w tej kwestii jest mój mąż 🙂

Idę jeść śdniadanko bo jeszcze nic dziś nie jadałam przez te badania i też słabiutko dziś czuję moje maleństwo.

Jak mi się uda to też wrzucę dziś jeszcze zdjęcie mojego brzusia 🙂

Buziaki i miłego dzionka brzucholki 🙂

Ja też zapinam pasy, bo nie ma przeciwwskazań żeby to robić, a ciąża praktycznie niewidoczna, więc mogłabym zarobić mandacik 🙂 a poza tym chyba bezpieczniej tylko dolny pas pod brzuszkiem umieścić.

A ja kopniaczków jeszcze nie czuję, cóż pewnie leń po mamusi co ma się przemęczać:laugh:

• Mamusia
czesć , ja też zapinam pasy,oczywiście pod brzuchem, wprawdzie ciężarna nie ma takiego obowiązku ponoć, ale ostatnio słuchałam audycji na ten temat, najwięcej ciężarnych umiera własnie w ypadkach przez niezapięte pasy. a dziecku pasy nie szodząbo pływa sobie w płynie owodniowym.
Ja też mam problem z imionami, babcie wtrącają się najbardziej 🙂 ale nie bede sie tym przejmować. w końcu 11 lat temu moja babcia owiłą, nie rob tego i nie dawaj dziecku na imię Oliwia bo co to za imię, a teraz jakoś nie ma z tym problemu i Oliwia jest najkochanszą prawnuczką

Agnieszkw nikt mi nie wciska imion, nie ma czegoś takiego w mojej rodzinie, wiem, że to moje dziecko i to ja wybieram, jednak pytając czy im się podoba i usłyszałam, że nie to zrezygnowałam, ponieważ aż tak bardzo mi na tym imieniu nie zależało. Mając na myśli rodzina bynajmniej nie myślę o ciotkach i innych tylko o mamie i siostrze, wręcz nie do pomyślenia jest żeby ciotka wypowiadała się na takie tematy, nie ma u nas takich zwyczajów 🙂