Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja juz po sniadanku :P ale tez mi zaczyna burczec w brzuszku :P

Ogolnie to jestem zalamana moja waga!

ostatnio wchodze na wage i co widze? 77kg! mam nadzieje,ze moja waga nadal dodaje :P bo to miala byc moja waga koncowa! 😁 i najdziwniejsze jest to,ze tyle przytylam a brzuch malutki :P

Witam kobietki w ostatni dzień września. Potem tylko październik i połowa listopada minie i już pewnie zaczną nam się rodzić dzieci 🙂

Dziś moja córcia skończyła 4 latka. Dokładnie o 8.35 😉 Teraz jest w przedszkolu i będzie jeść torcik z dzieciaczkami.

Karuzelę kupiłam pluszową w zeszłym tygodniu. Moja córcia miała plastikową i nie polecam 😉 bo dzieci są na tyle sprytne, że potem zaczynają chwytać za nią i mała nie raz dostała plastikiem po głowie 😉

Mittka my też z niecierpliwością czekamy na Twoją wizytę.

[Fredeczka/b] wypluj słowo o sączeniu wód. Mamy tu wszystkie donosić dzieciaczki 😜

Wiola zdrówka życzę!

A tak w ogóle mam za sobą okropną noc. Śniły mi się takie głupoty, że szok ☺️

A co do ubioru, to w tym tygodniu muszę się rozejrzeć za jakimś swetrem, bo u nas również już chłodno.

Czesc dziewczynki 🙂

Jakos przebrnęłam przez zaległe posty i w końcu mogę cos napisać 🙂

No więc czuję sie troche lepiej, gardło przestało mnie bolec , jednak dobry ten tantum verde do psikania...zostało mi tylko takie ,,kręcenie" w nosie, ale kropelki tez mi jakieś przepisała, więc mam nadzieję, że i z tym sobie poradzę.
No i w końcu zaczęli grzac u mnie i mam cieplutko w domku 🙂 aż miło posiedzieć 🙂

Fredeczko współczuję tym Twoim dzieciaczkom... one najbardziej w tym wszystkim cierpią i niestety na pewno odbije się to na ich psychice. I mimo wszystko matka , chociaż byłaby najgorsza to zawsze dla dzieci będzie najważniejsza i zawsze będą chciały z nia być, więc nie dziw się , że tak cały dzien na nią czekały...
A co do stroju to może jakiś jednoczęsciowy sobie kup 🙂
I bardzo się cieszę, że Ci się układa z Marcinem 😘

Mittko mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u Ciebie... Kurcze, ale wciąż nie mogę pojąć dlaczego Twój gin nie przepisał Ci żadnych globulek na tą nadżerkę, przeciez to się leczy...

Ja tez lubię frytki 🙂 i nie mam w ogóle frytkownicy a smaże sobie zawsze na patelni 🙂

Wiolka super, że znajdujesz dla nas czas 😘

Nie pamiętam co miałam więcej napisac 😞

Idę troszkę ogarnąc mieszkanko i lecę na miasto, bo umówiłam się ze szwagierką na latanie po lumpkach 🙂

• Mamusia
A ja dzisiaj układam używane ciuszki Piotrusia no i komoda robi się za mała :laugh: Nie wiem gdzie wepchnę pościel i rożki hehe. Ale muszę Wam pokazać moich pomocników...

[img size=480]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN0333.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
O jej jakie kochane,dzisiaj taki sobie siedział pod szkołą i o mały włos go auto nie przejechało wołałam go żeby szybciej szedł a ten debil co jechał w ostatniej chwili go zobaczył na szczęście wychamował bo inaczej ze mną by miał doczynienia 😠

A moje frytki się pieką 🤪

hej laseczki,

niedawno wstałam, zjadłam śniadanko, nadrobiłam zaległości na brzuszku 16 stron:laugh:

koty super Ewo:laugh:

Akompf fajnie, że wszystko dobrze 🙂

Fredeczka, są różne matki, ale dzieci i tak za nią by życie oddały pewnie, zwłaszcza te ,małe 😠

już zapomniałam co miałam napisać 😉

A pieluch chyba kupie pampersa, bo jeszcze się zastanawiam nad bella z wycięciem na pępek bo te aktualnie są polecane i nie wiem 🙃

o właśnie ja tez mam dzisiaj frytki ale dopiero wieczorem jak m wróci z pracy:laugh:
chyba nas łączy jakaś telepatia, a na obiadek zrobię sobie naleśniki:laugh:

mittka, mam nadzieję, że to nic złego u ciebie i że nie wylądujesz w szpitalu, że da się to zaleczyć jakimiś tabletkami czy globulkami 🤨