Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
niunia sporo masz tych ciuszkow na 56hmm... my tutaj w wiekszosci 62 kupowalysmy :P ja zamierzam dokupic jeszcze kilka spiochow i pajacykow 56 bo mam malo ( wiem wiem obiecalam sobie,ze juz nic nie kupuje :P )

widze,ze ladny zapas sudocremu zrobilas 😁
ja na poczatek jeden duzy kupie bo slyszalam tez ,ze bepanthen jest bardzo dobry.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiola brak mi tu Ciebie babulcu!!! Wstawiaj fotki :P Z resztą teraz jak mąż jest to i swoją wfotkę wstaw!

Niunia garderoba skompletowana chyba całkowicie 🙂 Życzę szybkiego dojścia do siebie po cc. Ja już jestem po jednym właśnie z powodu położenia pośladkowego córci 😉

W poniedziałek moja koleżanka urodziła drugą córeczkę. Jest śliczna. Aj, kiedy ten grudzień 🤨

• Mamusia
wiola sliczne mas zte ciuskzi 🙂 zapas sudocremu mam dostalam 2 opakowania w jednym opakowania 12 sztuuk takich duzych dostalam z irladni tam od mojego siostry kupmel jej przynosi bo pracuje w tej firmie wiec mi przyslala a ja poorozdalwalam i zostalo mi teraz 7 a wiekszych rozmiarow jest wiecej ja to nei umie si eopanowac od kupywania

• Mamusia
Wiolka jaka extra dynia!!!! 🤪 i ten pajacyk w zebre! nie widzialam jeszcze nic takiego u nas w PL :P 😁 😁 tygryski i misie owszem ale zebry jeszcze nie :P rozowe cudenko tez sliczne 😁 w kokardke widac 😁
a te szare dresiki bardzo podobne do tych co wczoraj kupilam 😁

Niunia my tutaj sobie prawie wszystkie obiecujemy juz od jakiegos czasu ,ze juz nic nie kupujemy :P

PannaNikt ten grudzien to szybciej niz myslisz 😉

o kurcze!! to juz ta godzina?? :P niedlugo trzeba sie zbierac sprzed kompa :P