Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fajnie że do nas zaglądasz Maxara 🙂 🙂 🙂 Kurcze jak ja Tobie zazdroszczę że Ty tak już blisko jesteś terminu 🤪 🤪 🤪
A co do wstydliwości karmienia w miejscach publicznych to jam zero, żadnych :laugh: :laugh:

Wszystkie zabobony to są zabobony praktycznie zawsze trzeba brać wszystko na odwrót lub w ogóle nie brać ich pod uwagę bo jak by każda z nas miała wierzyć zabobonom i mitom to np.: ja powinnam mieć córkę o której tak marzę a te co mają mieć dziewczynki to powinny mieć chłopców :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Dziwczynki ,bo u mnie to troche dziwna sprawa.....Gin do,której ja chodzę nikomu nie mówi płci....nie wiem dlaczego....No i niby poszłam z Męzem w 18tc do innego i powiedzial,ze chyba chłopak ,ale tak jakos szybko i bez przekonania....i nie pokazał nam siuraka....zapytał sie tylko co mamy w domu i mąz mówi,ze chłopaka,a on a to "to będziecie miec drugiego"...nie wiem czy na odczepne to powiedział,bo ja nalegałam....no i pózniej juz płci nie potwierdzono....Tak więc wszystkie ciuszki mam kolorowe,białe i zielonych mase.....na wszelki wypadek....chociaż jakoś na synka jestem bardziej przygotowana....A co do przesadow i testów to ja powinnam na 100% mieć dziewczynke....ta hinska wrózba wyszła ,ze dziewczynka.....słodkiego jem tony....brzuch stozek.....pepek schowany...plamy na twarzy......ale ja uważam ,ze co najwyzej 1%szans na Laseczke

Moja bratowa właśnie miała bliźniaczki i bardzo ślicznie wyglądała w ciąży dopiero pod koniec już zaczęła troszkę bladnąć i wypryski jej powychodziły ale to może związane było z zbliżającym się porodem, a urodziła je siłami natury 🙂 🙂 🙂 🙂

Kurcze Aga nie bój sie dentysty, przecież teraz już mają taki sprzęt, że nic nie boli. To nie 10 lat temu, że rwali na żywca czasem hahah zresztą co ja Ci gadam, skoro pracujesz w tej branży to sama doskonale wiesz.
Marsz do dentysty kobietko, bo ból może sie odbic na dzidzi 😞

Mi tam moja córeczka urody nie zabrała 🙂
Na usg 2d wyszło że dziewczynka
Na usg 3d też dziewczynka i tego się trzymam i mam same różowe ciuszki haha

Ja w zabobony również nie wierzę.
Moja mama będąc ze mną lub z siostrą w ciąży jadła kwaśne, a z bratem słodkie 😁

Maxara, ja również płci nie znam. I mam same białe i kremowe rzeczy. Z kolorów to mam jedną parę żółtych śpiochów a drugie są zielone 😉

• Mamusia
Aha ten lekarz u ,którego byliśmy to wszystkim mówi,że chłopak....a pózniej wychodzi tak jak z moimi 2 kolezankami....Jednej Maz go lac chciał,bo powiedział chłopak.....a dziewczynka jest....a drugi miał juz syna i miał byc na 100%drugi(3 usg palant robił)i urodziła sie Jula....ale kumpel tak sie cieszył,ze oszalał prawie....pobiegł do sklepu i od nowa cała wyprawkę kupił....RÓŻOWA!!!!Ja jak do niego szłam to nie wiedziałam ,ze on tak robi,bo mi go polecali....ale widocznie sam ma synów,......albo same córki i tak mói....albo woli powiedziec,ze chłopak,bo predzej sie dziewczynke w chłopiece ciuszki ubierze jak na odwrót.....Zreszta czy to wazne....Załuje,ze do niego szłam,bo mmielibysmy niespodzianke.....