Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kurcze mój Bartek też jeszcze się nie odezwał (kopnął) 🤨

Nawet nie mogę go wyczuć gdzie jest 🥴

Agnieszko84 Ty tym bardziej uważaj na siebie i jazda jutro do lekarza po L4 bo przyjadę do Ciebie i osobiście w tyłek Tobie dam 😠 😠 Ja wcale nie żartuję 😠 😠

Mittka - a jestes pewna, że to główka a nie dupka? 🙂 Jesli czujesz kopniaki wyżej częściej niż nizej to znaczy, że jest juz odpowiednio ułożona 😁 Lekarz mi powiedział, bo j czuję wyżej po prawej stronie prawie cały czas....

Fredeczka - bo to jest zależne od ilości pracowników w firmie...

Kurcze, zaraz się wścieknę!!!!!!! Od samgo rana ktoś w okolicy rżnie dremno... zaraz tam pójde i sama mu przyrżnę!!!

Wiolka - wiem co czujesz, trza milczeć i udawać, ze wszystko jest okej... Męczące strasznie, wiem 😠

• Mamusia
a ja wlasnie podliczam wszystko jeszcze raz. i cos do listy dopisalam - szamponik dla malej calkowicie o tym zapomnialam! bambino chyba bedzie najlepszy.

ciagle cos :P ale fajnie tak moc cos dopisac 😁 wiem,ze jeszcze moge cos jej kupic 🙂 no i stwierdzilam, ze po lumpkach i ogolnie po sklepach tak chodzic nie moge, bo niby raz w tygodniu i tylko pare groszy ale to sie tak uzbiera :P wczoraj 10zl, w pon 10 zl , dzisiaj tez 10zl :P no ale ciesze sie,ze juz z ciuszkow wszystko mam 🙂

• Mamusia
Akompf ja właśnie czuje kopniaki częściej wyżej,nawet lekarz był ostatnio zdziwiony bo mówi ze nadal siedzi pośladkami do dołu a czułam z prawej strony u góry taką kulke ostatnio na usg to miała główke z tej strony więc tak mi się wydaje,ale pewności oczywiście nie mam.Pewnie rączkami majstruje coś u góry 🤪

cześć laski,

teraz odpowiem na wasze posty a później jak było w szkole rodzenia 🙂

Akompf, pracodawca płaci za pierwsze 33 dni zwolnienia, jest to ciągłość w ciągu roku nie musi być w jednym terminie, później płaci zus za tyle ile masz zwolnienia jednorazowo, więc nie dostajesz za cały miesiąc tylko np za 2 tygodnie i później za następne zwolnienie, ja pracuje w małej firmie i tak było jednak nie wiem jak to jest u pracodawcy powyżej 20 pracowników 🤔

co do tych dziewczynek i chłopców to często jest tak, że jak kobieta ma pierwszą dziewczynkę to z drugim mu wszystko jedno, a te które maja chłopca to niestety mają trochę gorzej, bo chcą dziewczynkę:laugh:

Wiolka z teściami masz faktycznie przeprawę ale ja ze swoimi też 😠
Agnieszka maszeruj po to zwolnienie, nie ma przelewek 😞

i więcej nie pamiętam co miałam napisać:laugh:

• Mamusia
AgnieszkoK nie martw się ja tak ostatnio miałam przez dwa dni taka cisza ze środka była że już zaczynałam panikować bo zjadłam słodkie a tu nic położyłam się a tu nic normalnie koszmar przeszłam,ale jakoś minęło po prostu te nasze skarby czasem potrzebują więcej odpoczynku 🙂 Napewno się niedługo odezwie 😘

• Mamusia
Witam ,

ciuszki macie śliczne :-) Zresztą chyba nie ma brzydkich ciuszków dla niemowląt:P

AgnieszkoK, puściłam Ci sygnałka , końcówka 605.

Ja dziś chyba troszkę za sprzątanie się wezmę , bo niestety kiedyś bym to zrobiła w jeden dzień a teraz rozkładam na 2 tygodnie , ale nie chcę się nadwyrężać.

Życzę Wam miłego dnia

• Mamusia
Witam wszystkie laseczki 🙂

Zacznę od Agnieszki- jeżeli skraca Ci się szyjka to powinnaś leżeć. A lekarz powinien dać Ci L4.

Ciuszki też kupiłyście fajowe. Najfajniejsze to są te sukienusie- właśnie dla nich chciałam mieć córcię.

A co do buszowania w brzuchu to mój szkrab jest bardzo aktywny, chyba wierciuchem jest po mnie 🤪

Ewo to teraz śrubokręt w rękę i skręcaj łóżeczko dla Piotrka:laugh:

AgnieszkoK zaraz wyślę Ci eska z moim numerem, chociaż na nk też jest.