Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
moje chrześnice mają 14 i 15 lat a chrześnik 13 mam też jeszcze jedną chrześnice ale to tak jak Twoja Agnieszko córka znajomych i to nasza wspólna z mężem bo obydwoje jesteśmy chrzestnymi ona ma 5 latek,no i jeszcze teraz chrześnica mojego męża ma 3 miesiące razem mamy aż 5-cioro 🤪

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jejku dziewczyny tak mnie to choróbsko dziś z nóg powala że normalnie nie mam na nic siły 😞

Wiolka ślicznych masz siostrzeńców 🤪 A te włoski tylko pozazdrościć :laugh: :laugh: :laugh:

AgaW Twój bratanek tak słodko wygląda na tym zdjęciu 🙂

A to siostrzeniec mojego męża, totalny Denis Rozrabiaka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: [img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DATA_DODANIA_07-6b2704b4e7f279276f80cf533aa7c996.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

O jakie pustki na forum. A mój mezunio się najdał, wyprzytulał mnie (czym oczywiście mnie udobruchał) i zasnął ;/ ;/ i tyle ja mam z męża ;/ ;/ ;/

Kurcze nie wyrobię, codzień mam zgagę 😞 😞 chyba wypiję karton mleka zaraz 🙂

Cześć! Ja tak tylko na chwileczke przywitać się, bo zaraz będziemy mieli gości i muszę jeszcze męża do sklepu wysłać.
RANDKA udana, byliśmy w kinie na "Galeriankach" film super, ale uświadomił mi co się dzieje w dzisiejszych czasach i do czego młode dziewczyny są zdolne... Ehh... Odezwe się pewnie jutro i to dopiero wieczorem, bo jedziemy na urodzinki i niedzielny obiadek do babci 🙂 Pozdrawiam

• Mamusia
Właśnie się obudziłam z popołudniowej drzemki, tak szaro za oknem, że oczy same się zamykają.
Mittka smacznego 😁
Dziewczyny siostrzeńców macie cudownych.
Nic mnie się nie chce, M poszedł na garaż, młody przed kompem a mnie znowu się chce spać 🤪 i do tego strasznie boli mnie kręgosłup i kość łonowa 😞. 🤪

Mittka - smacznego i miełj wyżerki!
siostrzeńców, bratanice i chrześniaków macie super 😁 Ja jeszcze nie jestem chrzestą ale mam super siostrzenicę 1,5roczną i bratanka urwisa 8 letniego 😁

Kompletnie doliniasty dzień dziś mam. Idę się wykąpać i położymy się z męzusiem do łózka... A co! Poleżymy sobie, pogadamy, obejrzymy jakiś film...

Dziś dzień pzrytulaka sobie zrobimy :P

• Mamusia
Witam was dziewczynki. Wlasnie wrocilam z pracy, maz bedzie za godzinke wiec mam chwilke zeby do was zagladnac nie mam jednak ich az tyle zeby nadrobic dzisiejsze zaleglosci napiszcie mi w skrocie co u was jak sie dzis czujecie 😉 😉 😉 😉

Ach jutro jade po wanienke o kilka drobiazgow a pozniej powstrzymuje sie z zakupami az do polowy listopada 🤪 🤪 🤪 🤪 chociaz wiem ze bedzie ciezko bo dzisiaj wracajac z pracy zobaczylam w sklepie czapeczke juz nawet minelam ten sklep ale wrocilam i kupilam :evil: to uzaleznia a poza tym co ja na to poradze ze mam sklep z dziuszkami dziececymi miedzy moim domem a praca 🙃 🙃 🙃

Dobry wieczór kobietki 🙂 🙂

A jednak wróciłam wcześniej i troszkę minka mi zmarniała bo myślałam że będę nadrabiać kilka stron a tu tylko 1 :P :P

No ale w końcu weekend i dziewczynki odpoczywają albo gdzieś wyjeżdżają 🙂 🙂 🙂

Myślałam, że dziś nie muszę dużo nadrabiać... A jednak 🙂

Julia gratuluję 30 tygodnia
Wiola ludzie czasem umiaru nie znają, jak można non stop podrzucać komuś dzieci 😠
Mittka smakowitej wyżerki życzę
Akompf zapomniałam powiedzieć, że avatar masz bosski
Ewa pajac śliczny

Ja dzisiaj byłam na mieście z koleżanką, bez naszych ogonów - córek.
Kupiłam tylko śpiworek.
Ja już chce grudzień, chce znać płeć, tyle boskich ciuszków widziałam i nie mogę nic kupić 🤨