Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaaa wróciłam 🤪

Dziewczynki wychodząc ważyłam się i było 61,3 a teraz jak wróciłam jest 62,7 :laugh: :P mmmm ale sia najadłam i jeszcze do domu dostałam 🤪
Kurcze kiedy bym nie poszła na impreze do mojej siostry to danie na gorąco jeszcze się ani razu nie powtórzyło 🤪 że jej się tak chce :P

Ewo pajacyk śliczny 🙂

Wy uciekacie a ja się pojawiam 🙂

nadrobiłam ale tylko 13 str dzisiaj, małooo 😉

my dzisiaj na sklepach w ikei kupiliśmy komodę i kilka innych pierdół i zeszło nam do 17, teraz M składa więc w poniedziałek biorę się za prasowanie ciuszków małej:laugh:

• Mamusia
Ja się kąpałam a mężul zrobił kolację więc idę wcinać 😉

Mittka to nieźle pojadłaś, oby Tobie i Emilce na zdrowie wyszło 🙂

Emmax mało dzisiaj jak to w weekend 😉

Też mam komodę z ikei i jestem z niej bardzo zadowolona 🙂 Ma super pojemne szuflady i taka stabilna jest, porządna 😉

No a ja byłam z męzusiem na budowie i oczywiście po drodze do teściow musieliśmy zajechać, ale pośmialiśmy sie, pogadalismy i nie było aż tak źle 🙂

A ja mam starą szafę dla małej po teściach, wczoraj ją szorowałam proszkiem do prania a dziś jeszcze sidoluxem o zapachu kwaitowym 🙂 teraz się wietrzy a w poniedziałek będę układać ciuszki 🙂

• Mamusia
Pojadłam i idę się już położyć 😉

Mittko nie mam fotki komody, a na stronie ikei nie mogę znaleźć 😮

Dzisiaj rozmawiałam z moją mamą i tak: z moim bratem trafiła do szpitala o 22, a 3 w nocy miała już synka, a ze mną była w pracy i w szpitalu była o 12 w południe i kilka minut po 13 byłam już na świecie 🙂 Mam wieeeelką nadzieję, że takie rzeczy się dziedziczy i też mi szybko pójdzie :laugh:

Dobranoc dziewuszki 😘

• Mamusia
aaa i jeszcze jedno pytanko -wszystkie ciuszki prałyście w pralce??? używane na pewno wrzucę, a o nowe się boję, żeby się nie zniszczyły :laugh: jakieś jazdy mam dziwne hehe. Chociaż później jak dziecko zacznie wszystko brudzić w ekspresowym tempie to nie będzie mi się chciało prać ręcznie 😮 ehhh chyba nakręciłam za bardzo 🤪

To masz tak jak ja Ewo, bo mi tez szkoda nowych do pralki, dlatego nowe tylko ręcznie na razie przepiorę w płatkach mydlanych hah a te uzywane to do pralki wrzuciłam, ale musze je jeszcze raz przeprać w płatkach bo wyprałam je w zwykłym Bonuxie i boje się żeby malutka nie dostała uczulenia 😞