Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej kobietki, jednak zmieniliśmy plany i poszliśmy do braciaków - sie oderwać trochę od złego humoru... Teraz ide sie wykompać a pozniej bedziemy sie przytulac przy filmie - wczoraj był gangsterski a dziś serwujemy horror 😁 wiem, wiem - nie powina w ciązy takich rzeczy oglądać ale to jest mój nałóg! Uwielbiam horrory oglądane w ramionach ukochanego...
A wczoraj na filmie o JP II się popłakałam jak małe dziecko... Też się tak rozczulacie?

Cóż.. pogadamy jutro, bo muszę się iść kąpać 😁

PS. ja zamierzam małą kąpać w łazience, mam ławeczkę, na której będę stawiała wanienkę, a poza tym chcę tam tez wstawic stolik z przewijakiem... siostra tak ma i to się sprawdza 😁

Dobranoc brzuchatki!!!

• Mamusia
Zagladnelam do was na chwilke bo sprawdzalam akcje na e-bay
Ewo sliczny pajacyk
Co do kapieli to ja tez bede na poczatku kapala mala czy ,alego w pokoju bo wole taszczyc wanienke niz maluszka.. Ale tak maja pierwsze mamy,, strach..
Ok uciekam ogladac film z mezem pozniej do lozka ( :evil:bedzie sie dzialo :evil 🙂 a rano na zakupy:P :P :P
Do jutra brzuchatki. Kolorowych snow

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

Widze że tylko Agnieszka84 już wstała,no mnie nie dane było dłużej pospać bo mnie mój mąż telefonami męczył :P

No Agnieszko84 w plejadzie jest taki jeden sklep dla dzieciaczków,ale ceny tam są z kosmosu 😲 jak szybko tam kiedyś weszłam tak jeszcze szybciej wyszłam 🤪

A my dzisiaj w domku leniuchujemy,a potem musze na zebraniedo kościoła iść.

Hej kobietki

a ja już od 7 na nogach bo mąz mnie obudził i gadaliśmy, zjedliśmy śniadanko i on oczywiście zasnął a ja siedzę przed kompem, ale chyba tez pójdę jeszcze się zdrzemnąc , bo oczy mnie pieką 🙂

My dziś jedziemy do moich rodziców 🙂

Miłego dnia brzucholki 🙂

Hello lasencje 🙂 🙂

Jejku dawno tak nie pospałam 🤪 11 godzin to chyba dobrze spałam ale owszem był moment na toaletę ale szłam jak lunatyk z pół zamkniętymi oczami i jak się położyłam to od razu zasnęłam :laugh: :laugh: :laugh:

Co do kąpieli maluszka to ja w łazience będę kąpać bo tam mam cieplutko i wygodniej mi będzie bo w pokoju mało miejsca :P :P

Ewo pajacyk dla Piotrusia jest prześliczny :laugh:

• Mamusia
hej 🙂

u mnie dzisiaj znowu dzień leniucha, nie podnosimy tyłków z łóżka 😉

Piotrka będę kąpała w pokoju bo mam bardzo małą łazieneczkę i nie wiem czy bym się tam obruciła z dzieckiem dookoła siebie. Nie wiem co zrobimy jak mały podrośnie bo nie mam wanny tylko prysznic, ale jakoś trzeba będzie sobie radzić.

Naszło mnie na racuchy z jabłkami, ale nigdy w życiu nie robiłam więc biorę się za szukanie przepisu 😉

A ja dziś też zrobiłam sobie dzień lenia i ugotowałam tylko rosołek a drugie danie odpuściłam, bo mi się nie chce :P

Wiola jesteś niemożliwa w nazywaniu teściowej "smoczyca" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ubaw po pachy i to za darmola :laugh: :laugh: :laugh:

Właśnie z Tomkiem doszliśmy do wniosku że wypadamy gdzieś na chałupki 🙂
Więc dziewczynki życzę Wam miłego popołudnia i do napisania wieczorkiem :P :P :P

Nabazgrolcie choć z 10 stron żebym miała co czytać 😁 😁

Czesc Grudniówki 😁

A my dzis wstaliśmy wcześniej, zeby do kościółka zdąrzyć. Baśka na kazaniu mi tak fikała w brzusiu, ze cały czas pana obok trącałam 😁 heheheh Później jakieś zakupki bo w lodówce bieda, a póżniej odwiedziła nas siora z córeczką 1,5 roczną i swoja drugą połowką. Właśnie pojechali, zjedliśmy obiada i siedzimy... mąż bedzie sprawdzał sprawdziany 😁 I kto mówi, ze nauczyciele nic nie robią, jak pół niedzieli przesiedzi nad papierzyskami ;/ zamiast z żonką.

Aha! Kupiłam rajty w Biedronce 😁 mimo, ze z kaską kiepsko, bo i pożyczona się kończy ale nie mogłam się oprzeć! 🤪
🤪 🤪

Najważniejszego zapomniałam wam napisać!

Dziś w nocy kompletnie nic mnie nei bolało! Aż zadziwiające! A jak się wyspałam! Normalnie nie wierzę, zastanawiam się co zjadłam takiego, że mi pomogło... może orzechy?! heheheh dzis też kilka wsunę 😁

• Mamusia
No i w końcu spokój i cisza, nawet mąż wybył z psem 🙂 Napaliłam w kominku bo dziś jest chłodno i gdyby nie to, że mój mąż znowu ma na mnie focha (znowu nie wiem o co, gorzej niz baba :P )to mógłby być to nawet przyjemny wieczór 🙂

Akompf super, że się w końcu wyspałaś 🙂 🙂 A mnie dzisiaj straszliwue boli biodro i ramię, całą noc przeleżałam na tym lewym boku i teraz ledwo chodzę 🤔

Cos dzisiaj marnie na brzuszku, pewnie ta pogoda tak mulasto na was działa 🤔