Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczęta

Wiolka śliczne łóżeczko, w ogóle nie wygląda na tyle lat.

AgnieszkaK nie martw się wynikami badań, nie są złe, mnie ostatnio leukocyty wyszły 16, podobno w ciąży się podnoszą i przed porodem mogą dojść nawet do 20.

A co do ilości dzieci to my na razie twierdzimy,że chcemy trójkę, dwoje jedno po drugim a trzecie za jakieś 10 lat ale jak będzie to zobaczymy

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Widzę kobietki że już narzekacie na swoich facetów jak to oni pępkowe będą opijać, otóż mi też się to nie podoba 😉 Ale cóż musimy jakoś to wytrzymać :P

Wiola łóżeczko jest śliczne i faktycznie przetrwało dość trudny okres ale to tylko dzięki pewnie Twojej teściowej że nie dała zniszczyć go 🙂
A Twoja psinka to jak modelka ustawiła się na tym 3 zdjęciu :laugh: :laugh: :laugh:

AgnieszkoW mi bardziej podoba się to 2 łóżeczko czyli safari ecru/orzech 😉

Ja mam łóżeczko po moim pierwszym synku i sama go składałam 🤪 Jest zwykłe, proste, sosnowe 🙂

A co do dzieci to ja zamierzam walczyć o córkę tylko za którym razem mi się się uda to nie wiem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
No ale doczekali się synka, mój brat jest najmłodszy i jedyny w gronie bab i w dodatku poszedł do seminarium!!!! :laugh: :laugh: :laugh: Masakra po prostu, ale chłopak powołanie ma na 20000000000000% więc walczyć z tym nie ma jak.

Ja lecę kochane nad morze z mężusiem i moją modelką 🤪

• Mamusia
Emmax ja sie chyba zdecyduje na plastry.

Wiolka to smutne, ze w szpitalu zarazili dzieciaczka i przez to umarl 😞

Wiolka moj kuzyn tez byl w seminarium , pozniej zostal ksiedzem i po kilku latach rzucil to... teraz ma zone, coreczke 🙂
aaaa wogole zapomnialam wam napisac jakiego mialam fuksa!! 😁 bylam z kilerem na spacerku, ja tam mu kaganca nie zakladam bo po co mam sie z nim szarpac? do tego kupek po nim nie sprzatam bo dajcie spokoj.... kto to wogole wymyslil???!!! i zaprowadzilam go do domu po spacerku i wychodze z domu i patrze a tam patrole policyjne z psami :P ale bym miala ... :P przesrane 😁

Jejku Wiola to współczuję z powodu straty brata 😞 No ale faktycznie się postarali :laugh: :laugh: :laugh:

No wiesz Mittka dziękuję ale postaram się ze swoim o tę córkę
będzie trzecia to super ale jak będzie 4 lub 5 a może jeszcze dalej to chociaż wesoło będzie w domku :laugh: :laugh: :laugh:

Oczywiście żartuję aż tyle nie zamierzam mieć no ale tę magiczną 4 zdobędę :laugh: :laugh: :laugh:

No ale mój Tomek nadal ma nadzieję że teraz urodzę córkę :laugh: :laugh:
Powiedział że jak faktycznie teraz urodzi się dziewczynka to on jej wszystko pokupuje sam, Nawet imię już wybrał które mi się cholernie nie podoba ale z wielkim bólem gardła będę musiała przełknąć, a imię to Kasia :laugh:
Oczywiście nie obraźcie się te które z Was tak mają na imię 😉 😉 😉

no Mittka masz racje ale by było, Aga by chyba Tobie na wychowanie oddała:laugh:

fredeczka a ja uważam, że kupki po pieskach powinien sprzątać właściciel bo co to ma niby być dywan z psich kupek, skoro się ktoś decyduje na psa to także na to żeby po nim sprzątać, przecież po sobie też sprzątamy:laugh:

• Mamusia
Emmax ale dlaczego ja mam sprzatac po moim psie ktory wazy 50kg wiec sobie wyobraz jakie robi "kupki" skoro inni wlasciciele u nas nie wyprowadzaja psow tylko wypuszczaja je na ulice i nie patrza na to gdzie sraja itd 😠 te psy czasami na chodniku potrafia sie wysrac albo tuz przed drzwiami a u nas na ulicy sa 3 wielgachne trawniki , ogolnie wielkosci malego pola pod uprawe.

Swoja droga to policja jak z tymi psami wychodzi i czasami gdzies kupe zrobia to tez po nich nie sprzataja wiec nie wiem dlaczego innym wlepiaja mandaty. Albo wszyscy albo NIKT. Raz do mnie sasiadka ,ze ona z pieskiem na trawnik wychodzi itd ale ,ze po takim duzym psie to powinno sie sprzatac. A ja jej powiedzialam, ze mojego psa kupa wazy tyle co jej caly pies. Albo inna sasiadka wtedy co sie ten kundel na mnie i na killera rzucil powiedziala,ze rasowe psy sie na smyczy wyprowadza ( Killer byl na smyczy tylko,ze kolczatka pekla jak tamten sie rzucil i zaczely sie szarpac ) . Co to do cholery za podzialy pies rasowy i nie rasowy? To kundle jakies lepsze sa ,ze moga sobie biegac po ulicy? normalnie przez te stare wredne glupie baby tylko nerwy sie psuje. A tuz obok mnie mieszka Soltyska i byla przy tym,jak tamta sasiadka powiedziala,ze po takich duzych psach sprzatac sie powinno to jej powiedziala cos na ten temat smiesznego tylko juz nie pamietam co :P babka przed 90 ale jak powiedzialam, ze mojego psa kupa wazy tyle ile jej pies to sie smiala na cala ulice hehe :P

fredeczko uważam, że wszyscy powinni sprzątać po swoich psach, bez względu na rasę czy wielkość, a to że sprząta niewielu to też wiem, niestety mentalność polaków w tej i wielu innych sprawach i szybko się to nie zmieni, a szkoda, i oby Twoja Wiktoria nigdy nie wdepnęła w taką kupkę 😉

• Mamusia
Emmax ja nie raz wdepnelam i podobno to na szczescie 😉 a czy w Killera to nie wiem ale raczej nie bo ona ma stale miejsca ,gdzie kupke robi 😜

a tutaj na fotce naruk z tej bluzeczki [img size=308]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN5278.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />