Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
20 stron do nadrobienia w NIEDZIELE???? 😲 😲 🤪

Julia ja tez moge jesc slodycze jak jakas walnieta, non stop, a przed ciaza slodycze mi lezaly w szawce az ktos nie przyszedl i ich nie zjadl :laugh: Na ta peknieta skore to moze sprobuj posiedziec troche w naparze z rumianku, kurcze nie przyjemnie 🤢

Ja mam w brzuszku 106cm.

Misia alis ja mam 4 rodzenstwa ale w sumie moja mamusia urodzila 7 dzieci, 1 poronila w 18tc a moj drugi brat umarl jak mial 2 miesiace wiec da sie urodzic tyle dzieci tylko teraz nie wszystkich na to stac. Moja mama ma 7 rodzenstwa :laugh: :laugh: :laugh: wyobrazcie sobie zjazdy rodzinne :laugh: :laugh:

O rany co ja czytam!!!! Akompf odeszly wody?!?!?Ja pierdut!!!Wezcie mi to wyjasnijcie, skoro odeszly jej wody jak moga trzymac Baske w brzuszku, nie kumam, moze nie odeszy wszystkie?Troche wczesnie zeby urodzila, pewnie dadza malej sterydy na te plucka, trzymamy mocno kciuki za obie.

Kurcze a Fredeczki nie wypuscili, tak mi sie wydawalo ze dziwne zeby ja w niedziele puscili...

Ja mialam cala noc skorcze braxtona cos tam i kiepsko spalam i w dodatku caly dzien mnie mecza... jeszcze tak czesto nie mialam, zobaczymy moze do tej 24 cos sie zacznie, wtedy zaczne wierzyc w tarota :laugh:

• Mamusia
od poczatku ciazy on mnie namawial ze chce byc ze mna podczas ale ja jakos mialam opory, wstydzilam sie w koncu dalam sie przekonac ale od jakiegos miesiaca jak zaczely mi sie pojawiac skurcze to wymiekl :P jak cs to bede rodozic z mama jak zdazy na czas 🙂 d mowi ze niemoglby patrzec jak cierpie i by tam wszystkich pobil :laugh:

• Mamusia
oj Wiolu to ja tez ci jutro oklaska dam jak ktos Ci go zabral bo dzis juz jednego dalam agnieszcze a mozna dawac co 6h wiec dam ci jutro.
Rety non stop tu zagladam sprawdzac wiesci...
Dobrze ze akompf w szpitalu przynajmniej bedzie spokojniejsza bidulka :-)
Wiolka miejmy nadzieje ze twoj tarot sie sprawdzi.
Kurcze ciezko mi sie pisze bo z komorki, maz ma laptopa wiec mi zostal tel ale dalam rade :-) zaleglosci nadrobione, wiesci przeczytane wiec ide lulu.
Dobranoc brzuszki

Leżałam już w łóżku, ale ciekawość zwyciężyła i weszłam na brzuszka.
Trzymam za Akompf kciuki. Żeby tylko malutka siedziała jak najdłużej w brzusiu.

Jutro z rana jadę do szpitala a ciągle nie podjęłam decyzji... cc czy sn ☺️