Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam nocnie 🙂

Agnieszko K biorę na ten cholerny kaszel Flavamed ale g... daje 😠

Piszecie o rodzince no więc ja mam 2 siostry. Kasia ma 32 lata i 2 dzieci: syna 9 lat i córkę 5 lat. Aga ma 30 lat i 2 córy 4letnią i półtora roczną 🙂 Z Agą to się widzę raz w roku bo w Anglii mieszka 🤨 Z jej Córką młodszą mam zdjęcie na nk 🙂
Zostałam ostatnia bezdzietna ale to się nadrobi w któryś z 32 dni które mi zostały :P 🤪

No niezła akcja z Akompf 🤪 mam nadzieje że ją przetrzymają jak najdłużej żeby Basieńka się rozwijała jeszcze w brzusiu 🤨
W sumie to teraz rosyjska ruletka z nami na którą padnie to bęc! 🤪 🤪 🤪

Wiola ale się uśmiałam z tego filmiku na You Tube :laugh:

Uciekam spać, pa brzucholki 😘

Witam poniedziałkowo 🙂

Nocka minęła w miarę spokojnie 😉

No i ja dziś oficiela 37 tydzień 🤪

Ja ten filmik już widziałam ale jest na prawdę dobry i od razu lepszy mam humor :laugh:
Asiula to szkoda że nic nie pomaga Tobie na ten kaszel 😞

Miłego dnia zgrabne i powabne grubaski 🙂 🙂 🙂

Witajcie grubaski

Jejku, biedna Akompf... i biedna Basia 😞 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Mam nadziej, że nie dadza im tam zrobić krzywdy w tym szpitalu.

Wiolka ale się uśmiałam z rana, ten filmik normalnie wymiata hahha

Moja nocka tez ok.
Ale jaki sen... śniło mi sie że urodziłam dziecko, strasznie podobne do mojego męża 🙂 no i okazało sie że to chłopiec i byłam zawiedziona , ze my wszystko różowe pokupowaliśmy i tyleeee sukieneczek mamy haha

Dziś pewnie Fredeczke wypuszczą ze szpitala i zajrzy do nas 🙂

Trzymajcie się cieplutko i miłego dzionka. Ja idę zjeść śniadanko.

• Mamusia
Cześć laski

Ja też nawet się wyspałam, chociaż coś dzisiaj jestem strasznie zamulona. Boli mnie głowa i jest mi jakoś nie dobrze.
A mały nie daje mi spokoju tylko rozrabia w brzuchu.,

Mam nadzieję że z Akompf i Basią wszystko w porządku.

Życzę Wam miłego dnia 🙂

Widzę że naszym grudniówkowym grubaskom coś się wstać nie chce ale co się dziwić nikt nie lubi wstawać jak nie trzeba :laugh:

A ja zaliczyłam już lumpek ale nic nie było konkretnego choć zrobiłam mały zakup dla siebie no i dla brzuszkowego synka też 😉
Fotki wstawię jak mi się baterie naładują :P

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U mnie nocka też w miare o dziwo jakoś ostatnio śpie dobrze 🙂

Ja już dawno na nóżkach godzine lekcyjną wystałam się jeszcze pod szkołą żeby sobie poplotkować 🤪 Potem poszłam się zaopatrzyć w pojemniczki na siku bo jutro na badania :P

A teraz siedze i jem śniadanko i czytam co tam skrobiecie 😁

Wiola ten filmik jest niezły :laugh:

Ciekawe jak tam Akompf i Basieńka,mam nadzieję że dostaniemy dzisiaj jakieś wieści i od fredeczki również 🙂

• Mamusia
🙂 🙂 hej gwiazdeczki ja to przez was spac niemogłam jakies koszmary normalnie sniło mi sie ze nagle was wzieło wszystkie naraz a ja odbierałam wasze porody przez ten portal i nagle mi sie zawiesił 🤪 🤪 🤪 i jak sie odmulił to wszystkie byłyscie po 🤪 🤪 🤪 🤪 nieróbcie mi juz tego plis 🙂 🙂 🙂 a co do rodzenstwa ja mam 3siostry Ola 33lata bezdzietna Jolka31 lat 3kadzieci potem ja a po 8latach Basiunia 22lata bezdzietna 🙂 a ja jestem z blizniaków urodziłam sie razem z bratem ale zmarł 😞 moj maz tez w brzuszku był z siostra ale w 5miesiacu ciazy ja wykopał 😞 takze u nas co pokolenie rodza sie blizniaki moj tata ma rodzenstwo blizniacze brata i siostre 🙂 a moja mamusia miała równiez razem 7ro ich było 🙂 ale sie rozpisałam hi hi komu dac oklaska???bo mam ochote rozdawac 🙂_ nawet niewiedziałam ze mozna dawac co 6h??

No a ja własnie wróciłam z miasta i dopiero jem sniadanko. Stwierdziłam, że jak juz tak rano wstałam to pójdę sobie zrobić badania bo w tym tygodniu i tak bym musiała pójść.
No i wróciłam taka głodna ... a teraz sobie zajadam świeżą bułeczke z pasztetem i pomidorkiem i piję herbatke z cytrynką mniam pycha

AgaK oczywiście gratulacje z okazji 37 tyg , Ty to już możesz rodzic kobitko 🙂

Ja to mam przeczucie , że moja mała nie bedzie chciala szybko wyjść z brzuszka 😞 a tak bym chciała jakos na początku grudnia urodzić...

Mittka Ty plotkaro, godzine pod szkołą plotkować, mało Ci plotek na brzuszku hahah

A jak wracałam z labolatorium to mijałam jeden lumpeks i dziś tam chyba nowa dostawa bo kolejka się ustawiła jak by złoto za darmoche rozdawali hahahah

Dorunia jaki humorek od rana 🙂 super 🙂 a sny miałas powalające haha

Na tvn leci o anorektyczce po ciązy ...

http://dzieci.pl/labourAid,11475929,title,Nie-zmuszaj-mnie-do-wspolnego-porodu,szkola_artykul.html?smgputicaid=691d2 a to dla tych które myslą o porodach z męzami.

• Mamusia
Dorunia co za sny 🤪 hahaha

Właśnie oglądałam ten reportaż o tej kobiecie masakra normalnie,jak mi się któraś zacznie tak odchudzać to ukatrupie :P z drugiej strony co za debilny lekarz który jej powiedział jak była w ciąży czy jej nie wstyd że tyle przytyła 😠 zagryzła bym go

AgnieszkoW to już taki nałóg że z brzuszka plotki przenosze pod szkołe 😁 😁

Dorunia uśmiałam się z Twojego snu :laugh: Odbierać porody przez internet :laugh: :laugh: :laugh: Ja Ci dam oklaska bo mnie rozbawiłaś już na maksa :laugh: :laugh: :laugh:

A focie wstawię za chwilę bo te moje baterie to muszą się podładować :P

AgaW fajny artykuł 🙂
Mój T chciał na początku uczestniczyć przy porodzie ale widzę że co raz bliżej godziny zero to zaczyna się wahać 😉
Ale powiedziałam zmuszać go nie będę choć i tak nawet nie wiem czy będzie możliwy poród rodzinny jeżeli w moim szpitali zakażą odwiedzin z powodu świńskiej grypy 🥴 No cóż pożyjemy zobaczymy :P

Mittko mnie nie będzesz musiała bic. Ja nigdy nie miałam fioła na punktcie swojej wagi. I nigdy w życiu nie odchudzałam się. A po ciązy to każda z nas schudnie jak będzie karmic piersią, wtedy jest najwspanialsza dieta odchudzająca 🙂

Ale mnie Niunia moja pokopuje , moja kruszyneczka cudowna 🙂 jakie to wspaniałe uczucie.... nosisz w brzuszku małego człowieczka, tak naprawde nie znasz go a już jestes w stanie oddac za niego życie .....

A dziś mi mąz obiecał, że jak wróci z pracy to pójdziemy kupic łóżeczko 🙂 trzymam go za słowo 🙂

A teraz ide umyć gary bo leżą w zlewie od wczoraj i pewnie juz pozasychały i bede je musiała szczotką szorowac... swoja drogą co ta ciąża ze mnie za lenia zrobiła, kiedys to było u mnie nie do pomyślenia żebym ja poszła spać zostawiając w zlewie naczynia hahahahah

Ale dziękuje bardzo Dorunia 😘

A to moje dwie zdobycze:
Pierwsza to moja bluzka 🙂 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/MALUSZEK5_001.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

A druga zdobycz to bucie tuptucie dla Bartka 😉 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/MALUSZEK5_002.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Nie ma co się wagą przejmować,a kilogramy same spadną 🙂

AgnieszkoW a co tam gary nie zając nie uciekną hihihi jak nie poleniuchujesz teraz to kiedy potem??więc wybycz się do upadłego 🙂

Co oni z tą świńską grypą powariowali już.Mogła by zima już taka solidna przyjść to by wymroziła te wszystkie zarazki.