Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dorunia ja też trzymam kciuki 🙂 Na pewno będzie dobrze. A jak wrócisz to mam nadzieję, że pochwalisz się co to za praca i od kiedy zaczynasz , buziaczek na dodoanie otuchy 😘

AgaK brzusio masz sliczniutki, taki okraglutki 🙂 i zdobycze fajowe 🙂

Uporałam sie w końcu z tą stertą naczyń hah
Wstawiłam pranie i jeszcze musze pościel ubrac, bo w końcu się zmobilizowałam, zeby ją przebrać... jejku skąd ten leń we mnie hahahahaha

• Mamusia
Dzien dobry!

Jestem moje drogie 🙂tylko musiałam najpierw nadrobić coście naskrobały 🙂 Moja nocka byla do bani 😠 przez całą noc byłam jakby w stanie czuwania, non stop coś mnie budziło bo nie mogłam zapaść w głęboki sen, a ja jak się nie wyśpie bo jestem wkur.... 😠 😠

Dorunia ale miałaś zarąbisty sen :laugh: :laugh: to się uśmiałam :laugh: :laugh: Powodzenia na rozmowie, będziemy z Majką trzymać kciuki!

AgnieszkoK gratuluje 37tc 🤪 ale fajowskie buciki kupiłaś 🙂 Brzuchol super!!!!! A pępęk jaki stylowy :laugh:

Agnieszka84 jak często masz te skórcze i jak długie? Kobito ty masz strasznie często te bolesne skórcze.... wybierasz się na porodówkę?

No chyba czas najwyższy żebym się ubrała :laugh:

Ciekawe czy Fredeczkę puszczą, Dagi w piatek cc a Akompf?

Mam wiadomość od Dagi:

"U MNIE JAK NA RAZIE BEZ ZMIAN ZWIĘKSZYLI MI JEDYNIE DAWKĘ LEKÓW ROZKURCZOWYCH I PRZEZ DWA DNI PODAWAĆ JESZCZE BĘDĄ STERYDY DLA MALUSZKA. ZA 3 DNI JUŻ BĘDZIE PO WSZYSTKIM. POZDRAWIAM I CAŁUJĘ WSZYSTKIE GRUDNIÓWECZKI I TRZYMAM KCIUKI ZA AKOMPF 🙂

• Mamusia
Witam...

Żona leży w szpitalu, wody odeszły... Wstrzymują poród, mała ma niewykształcone płucka, dostaje sterydy na szybki rozwój płuc. Wszystko niby okej... Lekarze mówią, że powrót do domu tylko w trójkę możliwy. Ehhh... Siedzę caływ nerwach, spaliłem morze fajek i sie denerwuję... Trzymajcie kciuki!

• Mamusia
Kurcze no to teraz to już musi urodzić,ale prosze się nie denerwować my tu wszystkie trzymamy kciuki i Zona z córeczką całe i zdrowe wrócą do domu.Musi być dobrze i zobaczy pan że już niedługo we trójke będziecie w domku.Buziaki dla Żony od nas wszystkich.
WIARA I POZYTYWNE MYŚLENIE jak to nam tutak koleżanka ładnie wymyśliła. 😘 😘 😘

MążuAkompf trzymamy kciuki, i na pewno wszystko będzie dobrze, mam nadzieję, że uda im się wstrzymać poród i że płucka się wykształcą, pozdrów Akompf niech postara się nie denerwować.

kurcze taka jestem zdenerwowana tą naszą Akompf że szok, całe ręce mi się trzęsą, kurcze chyba spakuję się w tym tygodniu, bo mamy termin ten sam, a tu się takie rzeczy dzieją u tych naszych grudniówek 😠

ale wierzę, że uda im się wstrzymać poród, na szkole mówili nam że nawet od 28 tygodnia po odejściu wód mogą zatrzymać poród tylko leżenie plackiem do wykształcenia płuc, więc u Akompf musi się udać 🙂