Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No to dobrze, że u Misi wszystko w porządku. Chyba lepiej żeby wyszła do domu i jeszcze trochę ponosiła w brzuszku swoje maleństwo.

Ale Wy macie pyszności do jedzenia, a mi się nie chce ruszyć tyłka z domu żeby kupić coś na obiad. Chyba wezmę się za prasowanie ciuszków bo zostały mi jeszcze 2 szuflady.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej!!!

Dziewczynki, jesteście na prawdę kochane i niesamowite, bardzo dziękuję wam za wsparcie 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Te podróże mnie wykończą ale jak trzeba to trzeba, nie zostawia mnie jutro w szpitalu chyba że nagle miałabym dostać rozwarcia i gdyby coś było z wodami nie tak. W sumie to nie wiem po co jutro jadę. Nie ważne.

Biedna Fredeczka, męczą ja tymi teoriami a tak na prawdę to w dupie byli i gówno widzieli bo przecież nic nie moga na ten temat powiedzieć po USG, niepotrzebnie ją straszą. Tylko w łeb strzelić dziadom bo to tak jakby powiedzieć, że każde dziecko z hipotrofia będzie upośledzone umysłowo co jest totalną bzdurą. Ostatnio sie dowiedziałam, że siostrzenica miała hipotrofie a teraz z niej taki wielki babol, że w życiu byście nie powiedziały a normalna jest jak każdy. Kretyni. Wkurzyłam się.

PannoNikt zazdroszczę Ci, że już wiesz kiedy będziesz miała swojego skarba ze sobą 🤪

Dzisiaj na KTG mała tak fikała, że siostra musiała 3 razy poprawiać aparaturę :laugh: :laugh: Poza tym słyszałam jak się babka darła, później noworodek i aż się poryczałam 🙃 :laugh: Później jak ją wywozili to ledwo widziała na oczy ze zmęczenia ale uśmiech na twarzy miała jak z reklamy pasty do zębów heh 🤪 🤪 🤪

Eh dobrze, że u Misi wszystko w porządku 🙂

No i zdrzemnęłam się może z 15min bo co chwilkę ktos dzwonił. Mój mąż tak się stresuje całą ta sytuacją, że aż go nie poznaję 😮 i ciężko mi się z nim gada 😞 🤢 🤢

AgaK ja też wpadam na sałatkę, przywiozę ze sobą mandarynki :laugh: :laugh:

• Mamusia
Spotkanko u AgnieszkiK?? hmmm dla mnie bomba,tylko co ja wezme ze sobą 😞 nie mam nic upichconego 😞 :P
A wiecie co teraz zrobiłam,kupiłam dla znajomych co mają przyjść chipsy pepisy bekonowe i zeżarłam je przed chwilą całe 🤪 :laugh: jacie trudno nie dostaną chipsów bo już nie chce mi się iść do sklepu :P

Mittko ale się usmiałam z Ciebie , dobra jesteś hahah zeżarła gościom chipsy 🙂 hahah no naprawde, nieźle....ale spoko, zrobisz im herbate i tez bedą zadowleni 🙂

A ja czekam na Męzunia, odgrzałam mu bigosik a jego nie ma 😞 a mieliśmy jechac na zakupy do Biedronki.

• Mamusia
No AgnieszkoW bo tak sobie leżały i pomyślałam sobie że tylko spróbuje pare,ale były tak dobre że zjadłam całe :P 😁
Ale spoko mam jeszcze precelki i ciasteczka i żelki :P a oni i tak mało co zawsze jedzą prędzej dzieci to pozjadają.To nie to co moja siostra jak przyjedzie z dzieciakami jak wpadną to wszystko wmłucą co na stole stoi,jak mi jakieś cukierki w szafce zalegają to wystarczy że im wystawie to znikną 🤪

Emmax to odpoczywaj kochana 🙂

• Mamusia
Jestem... Jezu jak bolało... Te pieprzone ósemki... Byłam też na zakupach z rodzicami i padam na ryjek delikatnie mówiąc... Kupiłam staniki do karmienia i kosmetyki dla maleństwa, 2 czekolady, 5 gwiazdorków z nadzieniem, 2 batoniki, 3 wafelki (zapasy na cały tydzień), chipsy :-) i z 20kg mandarynek :-) teraz idę zrobić w końcu obiad, rybkę usmażę i frytki :-) a wieczorem też będę kroic sałatkę :-)
a no i małemu kupiłam kolejnego śpiocha :-)

No sałatka gotowa a Was dziewczynki ni widu ni słychu :laugh: :laugh: :laugh:
Co mam to wszystko sama zjeść??? O nie sama nie zjem, bo mężunio dziś wraca 🤪 🤪 🤪

Ja moje wędrówki do dentysty zacznę po porodzie a dokładnie po okresie połogowym :P

• Mamusia
Witam was brzuchatki 😉 😉 😉
Ja juz po wizycie u poloznej moj maluszek nadal nie chce sie obrocic i moze bedzie cc zamiast sn 🥴 🥴 🥴
Jutro oficjalnie zaczynam 36tydzien 9miesiac 🤪 🤪 (NARESZCIE)

A tak ogolnie to leniuchuje odkad wyslali mni na macierzynskie.. A co tam u Was??? Przepraszam ze nie nadrobie zaleglosci ale nie dam rady bo nie bylo mnie kilka dni... Wiolka urodzila??? Chyba miala termin na dzis???
A wy jak sie czujecie??? 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Julia_87 Mója córeczka też jeszcze się nie ułożyła prawidłowo 🤢 we wtorek pojadę do gine i zapewne mi wypisze skierowanie na cesarkę, ale wiesz, jeszcze w ostatniej chwili może się ułożyć prawidłowo 🙂
Cała nadzieja w Naszych maleństwach 🙂 Także główka do góry 😉
Będzie dobrze 🙂 Najważniejsze, żeby wszystko się dobrze skończyło 🙂

Julio no niestety Wiola nadal w dwupaku 😉

A Ty tak się rozleniwiłaś że nawet na brzuszka nie chciało Ci się wejść :laugh: :laugh:
Masz rację odpoczywaj ale daj czasami znak że u Ciebie wszystko w porządku :P

No mój Bartek już dawno ułożony jest główką w dół ale jak z Kamilkiem byłam w ciąży to to dopiero w 38 tygodniu mi się obrócił a w 39 urodziłam także można powiedzieć że w ostatniej chwili ułożył się główkowo 🙂

• Mamusia
Oj Agus nawet nie wiesz jak bardzo sie rozleniwilam:laugh: :laugh: ale nie zapomnialam o was...
Za to powoli ja sama sie szykuje na zapas... zrobilam juz sobie wloski wiec farbowanie na swieta juz mam za soba 🙂
Ale szczerze to stesknilam sie za wami 😘 😘