Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A TO JEST MÓJ BRZUSIO Z PIERWSZEJ CIĄŻY DOKŁADNIE DWA DNI PRZED PORODEM. PRZEPRASZAM ALE JEST TROCHĘ NIEWYRAŹNE :laugh: :laugh: :laugh: [img size=450]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cia_0012.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

CIEKAWE JAK TAM FREDECZKA ODPOCZYWA NAD MORZEM?? 🙂 🙂
DZIŚ DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE MOJA ZNAJOMA URODZIŁA SYNKA :laugh: :laugh: MALUSZEK WAŻYŁ 3950 A MIERZYŁ 56 CM 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczyny, wlasnie wrocilam 🙂
poszalalyscie! jedyne 33 strony... 🙂

AgnieszkaW malutkiej napewno jest obojetne czy bedzie miala nowe czy z lumpeksu,najwazniejsze dla niej to zebys przy niej byla... 🙂

AgnieszkaW piekne zdjecie ze slubu... 🙂 🙂 🙂 przeliczne poprostu! ja na slub czekam do przyszleg roku :P a przynajmniej takie mielismy plany co do slubu, Marcin sie pieklil,chcial teraz ale ja mowilam,ze gdzie z brzuchem,a brzucha prawie nie ma 😠
mam nadzieje ,ze dojde do formy do tego czasu i bedzie ok... 🙂

Mittka gratuluje coreczki!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 wiec nastepna wsrod tylu chlopakow 🙂

GosiaG jak bylam 9lipca to babka mi powiedziala,ze na chwile obecna by powiedziala,ze to dziewuszka :P ale,ze za miesiac moze sie okazac,ze chlopak wiec kazala sie nie nastawiac.

Dobrze by bylo zeby te badania byly obowiazkowe iii... bezplatne! bo niektore kobietki naprawde nie moga sobie pozwolic a naprzyklad maja taka koniecznosc, i co wtedy?

Wiolka,pewnie moj Marcin by sie zdenerwowal,ale niezly przystojniak z tego Twojego Dario 🙂 Gratuluje :P

Mittka co to za schody po ktorych schodzicie? 🙂 nie balas sie,ze spadniesz? :P ja pewnie bede sie wszystkim stresowac... 😉 strasznie szczuplutka bylas 🙂

Ja kopniaczki czuje zazwyczaj po prawej ale dzisiaj cos malo sie dzidzia odzywa... 😞

Akompf piekne zdjecia ze slubu! a jesli chodzi o patisona to nie przepadam, jadlam raz zapiekanego jakos ale nawet nie wiem jak wiec i tak bym nie pomogla :P

Dziewczyny niektore dzidziusie pozniej nadrobia wage, nie przejmujcie sie na zapas! 🙂 ja sie urodzilam praktycznie w terminie a ledow ponad 2500 mialam wiec sie naprawde nie ma czym przejmowac, poprostu niektore dzidziusie to beda kruszynki malutkie 🙂 moje kochanie mialo niecale 200g w 18tc+5dni.

No a jesli chodzi o to jak mi minal dzien nad morzem to w pierwsza strone jechalismy 3godz i nawet nie musialam siusiu ani zadnego przystanku bo prawie caly czas spalam tylko poozniej plecy mnie bolaly ;/ jak siedzialam w cieniu to bylo mi strasznie zimno ;/ pozniej poszlam troche na sloenczko to bardziej sie ocieplilam ale i tak chlodno mi bylo, 21stopni C w cieniu i 15stopni woda ;/ wiec lodowata, z niechecia moczylam nogi ;/ ale nie ma nic lepszego niz lezec na plazy z zamknietymi oczkami jak dzidzia sie wierci i slyszec szum fal... 🙂 niestety strasznie duzo ludzi wiec juz o godz 12 nie moglismy znalesc dla nas 3 miejsca na plazy tymbardziej,ze ja musialam byc w cieniu. pozniej poszlismy na miasto cos zjesc (mniam bylo pysznie 🙂 ) no i do domku a droga powrotna pomimo,ze byla o 30min krotsza to byla bardzo meczaca i sie nie obylo bez przystankow tymbardziej ze w pierwsza i druga strone zalapalismy sie na ogromny korek. nie maja kiedy robic remontow drog tylko w srodku sezonu 😠 no i powiem wam kochane tak,zapinajcie pasy jak jezdzicie. dzisiaj bym przeleciala przez przednie siedzenie bo jakis idiota przed samochodem ktory jechal przed nami albo nie wlaczyl kierunkowskazu albo poprostu za pozno i babka przed nami zaczela gwaltowanie chamowac no i my tez i ledwo sie obeszlo bez stluczki, koles sie zatrzymal i patrzyl i wygladal troche niewyraznie wiec podejrzewam,ze byl troche trzasniety... ogolnie wypoczelam sobie 🙂 nie zaluje, chcialabym jechac jutro po poludniu i wrocic wieczorem ale Marcin cos tam gada ,ze bedzie po pracy zmeczony i ze jak juz to nad jeziorko mozemy pojechac 😞 z jednej strony go rozumiem, w taki upal na budowie robic... ;/

i kupilam sobie bluzeczke 😁 nad morzem mnostwo bluzek za 20zl jest i ogolnie teraz juz chyba przeceny sie zaczynaja bo wiem ze jak moi rodice ostatnio byli to jeszcze nie bylo zadnych przecen. [img size=308]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN5167.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Śliczne bluzeczki Fredeczka i fajnie że tak miło spędziłas czas 🙂
I Ty się doczekasz takiego ślubu jak nasze. Nie ma się co spieszyć, na pewno za rok dojdziesz do formy i potańczysz na swoim weselu a z brzuszkiem to już byś tak nie powywijała 🙂
A jeśli chodzi o moją niunię to zawsze przy niej będę, ale wiesz sama że jako matka chcesz aby Twoja dzidzia miała wszystko co najlepsze 🙂

Okaże się jak go przyślą 🙂 mam nadzieję, że bedzie zgodny z opisem 🤨
Fredeczko posmaruj sobie nosek gruba warstwą kremu, żeby ci skóra nie schodziła... a słoneczko nawet w cieniu w jakimś stopniu opala 🙂

SUPER FREDECZKA ŻE DZIEŃ CI SIĘ UDAŁ I NAWET ZAKUPKI MAŁE DLA SIEBIE ZROBIŁAŚ 🙂 🙂
AGAW SŁODKI TEN KOMBINEZONIK 😁 😁 😁
FREDECZKA CO DO ŚLUBU TO MASZ RACJĘ ZA ROK BĘDZIE NAJLEPIEJ. NA PEWNO DOJDZIESZ DO FORMY I MALEŃSTWO TROSZKĘ PODROŚNIE 😉 😉

JAK JA WYCHODZIŁAM ZA MĄŻ TO MÓJ SYNEK MIAŁ DWA LATKA I POZOWAŁ Z NAMI DO ZDJĘĆ STUDYJNYCH. KAŻDY MI MÓWIŁ ŻE NAJLEPIEJ WYSZEDŁ NA TYCH ZDJĘCIACH 😉 😉 😉