Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hehe mittka my zawsze jak do tescia na obiad szlismy to jak wracalismy to Marcin i tak jeszcze jadl u nas obiad :P glodomorek 😁 ale juz jest i tak ok,bo schudl 15kg. wazyl 90kg przy wzroscie 172 a teraz wazy 75 i chyba on sam sie z tym lepiej czuje. Tylko,zeby wiecej nie schudl bo bedzie zle ;/ bede jak wieloryb ze swoim dzieciatkiem przy nim wygladac.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie 🙂

O widze że tylko Ty Agnieszka walczysz na forum 🙂 ja weszłam zajrzeć zaraz musze zmykać do sklepu a potem jade do teściowej na jej słynne odsmażane pierożki 🤪

Kurka zapowiada się upalny dzień znowu da mi popalić,moja mała teraz się obudziła i czuje jak już szturcha mnie pewnie się domaga śniadanka 🙂

Witajcie kobietki 🙂
Mnie obudziły jakieś durne sny 😞
AgaK gratuluję pomyślnego zakończenia ,,robót z gruszkami" 🙃 zobacz, tyle się namęczyłas, ale jak fajnie będzie zejść sobie zimą do piwnicy i przynieść taki słoik :P
Aga84 ja jeszcze nie mam planów na dziś. Chyba pojadę do rodziców z mężem, ale to jeszcze się zobaczy, ale za to jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu i na pewno gdzies się wybierzemy...ciekawe co mój mężulek wymyśli 🙂
Miłego dnia dla Was brzuszki 🙂

• Mamusia
No i dałam - przeczytałam wszystko. Teraz się szykuje do Saturna, ale jak wrócę to cosik nasmaruje 🙂
Już nie mogę się doczekać poniedziałku. Mam nadzieje iż tym razem dzidzia rozkraczy się 🤪 i będzie nam dane usłyszeć jaka płeć.
Wczoraj zapisałam się na szkołę rodzenia - zaczynam od 17.08. Zajęcia dwa razy w tygodniu (poniedziałki i środy). Kurs kończy się 14.09.
Do zobaczenia później...

• Mamusia
No, tylko Krzysiek niestety nie będzie mógł ze mną byc na wszystkich zajęciach. Szkoda...ale jeśli nic się nie zmieni u niego w pracy to na 6 z 9 będzie. Czyli i tak dobry wynik.
Hehe
Ja z zakupami dla dzidzi wstrzymam się do poniedziałku.

• Mamusia
Fredeczka, ja to bym najchętniej już zaczęła szykować pokój dla dzidziusia. Ale niestety muszę zaczekać aż wymienią nam okna.
Później się zabierzemy za malowanie pokoju...myślę o palecie odcieni koloru niebieskiego lub zielonego.

Dobra ja też znikam. Do zobaczenia (napisania)!

• Mamusia
Dzień dobry!!

Mój plan dnia- morze, morze i jeszcze raz morze 🙂 no i może jakiś obiad :P

Do do remontu pokoju to muszę niestety poczekać na mojego mężulka, więc będziemy go robić jak będę w 9 miesiącu, niestety wcześniej nie da rady bo przeciez nie będę malować ścian 🤢 😮

Co do wczorajszego postu Fredeczka, dzięki, wiem, że mój mężusz to przystojniak hehe :laugh:

Miłego dnia!

Dzień dobry po niewyspanej nocy 😉
Nie mogła spać, bo raz, że gorąco, dwa kręgosłup nawalał.
Przed czwartą zeszliśmy z mężem do kuchni na sok pomarańczowy i arbuza i po tym jakoś się zdrzemnęłam 🙂

Wczoraj kupiliśmy dwie pary spodni dla naszej grudniowej niespodzianki. Są słodkie.
A ja w końcu kupiłam sobie bluzę, bo jutro robimy grilla na plaży. Już mi ślinka cieknie :P

O 13 idziemy do muzeum z córcią. Będzie wystawa postaci z bajki, którą uwielbia: Charlie i Lola a potem ma być puszczona bajka. Trzeba mieć ze sobą poduszkę lub kocyk, bo miejsca siedzące to powierzchnia podłogi :P

DZIEŃ DOBRY GRUBASKI 🙂 🙂 🙂
JA MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE SIĘ WYSPAŁAM 😉 😉 😉 WCZORAJ JAK TYLKO GŁOWĘ DO PODUSI PRZYTULIŁAM JUŻ AGUSIA SPAŁA :P :P OBUDZIŁAM SIĘ O 9 ALE MAŁA PRZERWA BYŁA GDZIEŚ O 5 RANO NA SIUSIU 😉 😉 😉
MOJA DZIDZIA JESZCZE ŚPI :P :P PEWNIE JESZCZE ODSYPIA WCZORAJSZY DZIEŃ 😁 😁 😁
WIOLKA JA NORMALNIE ZAZDROSZCZĘ TOBIE TEGO MORZA 😆 😆
PERSY JAK MOGĘ TOBIE DORADZIĆ Z TYCH DWÓCH KOLORÓW WYBIERZ ZIELONY JEST TAKI USPOKAJAJĄCY ALE OCZYWIŚCIE WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE 😉 😉
PANNANIKT ŻYCZĘ MIŁEJ WYCIECZKI Z CÓRCIĄ 🙂 🙂 🙂