Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agnieszko k i lepiej nigdy niemiej tkich przezyc........gdyby człowiek mógł zmienic swiat... 🙂to nigdy by na to niepozwolił....juz to kiedys pisałam ze niestety nie ja pierwsza i nieostatnia 😞 😞 😞a dramat zostaje i ból na zawsze z którym trzeba sobie radzic...ale niepiszmy juz o smutkach ja na cmentarz chodze prawie codziennie i tam jestem z moim synkiem 🙂 🙂ukaja ten ból.....

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dorunia najważniejsze aby podnieść się z tej sytuacji i nie pogrążać się w depresji bo bardzo dużo kobiet po stracie dzidzi nie może się podnieść psychicznie 😞

Za to że masz tę siłę i wiarę daję Ci oklaska i całuska 😘

• Mamusia
dzieki Aga 🙂 🙂 Wiolcia ja nawet niewidze inaczej 🙂 🙂 zapraszam juz dzis,,,,jakby sie zaczeło to tez se poradzimy bo niepochwaliłam sie ze moja Przyjaciólka prawie u mnie w domu urodziła synka 🙂 🙂zebyscie widziały moja mine wtedy ha ha jak mi Ewcia opowiadała ze wygladałam gorzej od niej spanikowana i krzyczałam do słuchawki przyj Ewunia dasz rade przyj a tam odpowiedz nie niech nie prze zaraz bedziemny......i za 5minut jak ja przenosili na noszach do karetki urodził sie Mateusz 🙂 🙂takze jakby co jakies doswiadczenia mam 🙂 🙂po tej drugiej stronoie

Nie Mittka nic się nie dzieje ale ja w środę znów miałabym maraton bo mały na rehabilitacje ja do lekarza i potem znów do ortopedy z Kamilem więc przełożyłam sobie na poniedziałek bo i Tomek będzie w domu to ze spokojem mogę iść w poniedziałek do lekarza 🙂