Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja tez sprzatam co kilka dni w przeswiadczeniu ze wyląduje w szpitalu niedługo i chce zeby moj ąz i corcia mieli porzadek, ale wciąz nie rodzę a bałagan robi się na nowo 🙂 olać to , pewnie i tak jak wroce to własnie bedzie bajzel jak moje złota się tu porządzą parę dni. Zeby tak wiedzieć kiedy to bedzie... ta niepewność jest irytująca momentami 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mitka, odpoczywaj póki możesz. Wszyscy mi tak mowią, ale nie zawsze się stosuję, ciągle wydaje mi się ze jeszce cos muszę , że to ostatni moment... dużo miałam ostatnio takich ostatnich momentów.. ale tylko jak sie okazało w mojej wyobraźni 🙂

• Mamusia
No nawet nie mam siły żeby zaszaleć,ale sterta prania się uzbierała i musze to wszystko jakoś ogarnąć 🙂
A mężulek już w niedziele rano będzie także myśle że do niedzieli jakoś wytrzymam,na razie żadnych więcej oznak nie ma skurcze czasem się tylko pojawią także myśle że nie ma co panikować 🙂

uciekam dziewczynki a zakupy ... musze sie przygotowac na poniedzialek do szpitala 🥴 bede wieczorem bo jeszcze do mamy zajrze do sklepu ...
i nie pracujcie tak ciezko bo mi ktoras jeszcze urodzi za wczesnie :P
spokojnego dnia i czekam na dobre wiesci papa 😘 😘

• Mamusia
mittka to Twój wielki dzień nadchodzi wielkimi krokami 🙃 Fajnie że mąż będzie przy Tobie.
Ja muszę wytrzymać do 18 grudnia bo wtedy zobaczymy czy mój akrobata wrócił z powrotem główką na dół.

Ja też dzisiaj czuję się nie specjalnie brak energi aby coś zrobić. Zaczęłam prasować ale oczka mi lecą i najchętniej bym się położyła spać.

Wiola nie dała znać co tam u Nich słychać. Jak coś będę wiedziała to napiszę.

Mittko to super,że męzuś będzie w niedziele. Może Emilka do niedzieli posiedzi jeszcze w Twoim brzuszku, o ile przestaniesz się tak forsować i przystopujesz z porządkami...

Mnie się też zachciało spac. Nie mam pomysłu na obiad 😞 i chyba będzie bigos bo oczywiście mam w słoikach na czarną godzinę ( kiedy mam lenia ) a chyba zaraz sobie ugotuje kilka ziemniaczków w mundurkach hahah ostatnio mam jazdy na nie...

W ogóle mam przeczucie , że urodze jako ostatnia z grudniówek....

Witam Dziewczynki 🙂

Mam wiadomość od PannyNikt:

"HEJ. CZEKAM NA CIĘCIE KTÓRE BĘDZIE DOPIERO PO POŁUDNIU"

I tylko tyle napisała 😉 Więc musimy jeszcze poczekać :P

Mittka a Ty kochana nie spiesz się tak bo ja mam pierwszeństwo :P :P

Oczywiście żartuję :laugh: Ale super że mężunio już wraca 🤪

A Fredeczka od środy jest w domu z Wiki czuje się dobrze, choć tam ma trochę problem z rana krocza po cięciu bo jej się rozwarstwiła 😉
Malutka tez jest zdrowa tylko musi Wiki często budzić i przykładać do cyca żeby przybierała na wadze 🙂

A ja co raz gorszego mam stresa przed szpitalem 🤢

Tak bym chciała żeby wszystko samo się zaczęło a nie musieli mi wywoływać 🥴
Ale cóż jak trzeba będzie to nic na to nie poradzę 😉

• Mamusia
A ja nie wiem czy mi się uda tak, żeby mąż był przy porodzie... Zaczynam coraz częściej nad tym się zastanawiać... najlepiej by było jakbym zaczęła rodzić w weekend albo w święta, to wtedy będzie a tak, jak w ciągu tygodnia to kicha jest, bo on w dzień jest w Łodzi, nocą wraca do Poznania i zaraz znowu leci do Łodzi więc ciężko będzie trafić...

lasencje wróciłam

ciekawe czy Pannanikt jest już mamusią, ale obiecała że da znać 🙂

Ja też mam trochę sprzątania, ale nie mam siły 😠 czuję się jak słoń i chodzę jak kaczka, aż się wczoraj mąż ze mnie śmiał:laugh:

teraz coś porobię ale cały czas podglądam:P

• Mamusia
mój to się ze mnie śmieje że mam półkę do jedzenia. Ostatnio kazał mi zademonstrować jak ja jem, czy sobie talerz opieram na brzuchu albo kubki 🙂 jak zobaczyłam jego zdziwienie na twarzy to wybuchłam takim śmiechem że po prostu kwiczałam wniebogłosy... po czym płynnie przeszłam do płaczu...

• Mamusia
AgnieszkoK a prosze bardzo nie chce Ci się wpychać w kolejke jak co to będzie na Emilke 🤪
Ja też załapałam jakiegoś stracha 🤨
Dziewczynki nie forsuje się,ale nie umiem wysiedzieć w miejscu a najgorsze że ruszać się tez nie mam siły :P i bądź tu mądrym 😁

O to PannaNikt po południu bedzie już mamusią mam nadzieję że Wiola też 🙂

a ja mam życzenie do mam chłopczyków, niech w niedzielę urodzi nam się jakichś mały Mikołajek:P

ciekawe kiedy Ewa wyjdzie ze szpitala, bo jeśli wszystko jest ok to powinna wyjść dzisiaj albo jutro, może się odezwie 🙂