Sama jestem sobie winna bo nikomu jeszcze o ciazy nie powiedzielismy. Tak to juz by byli z obiadkami, mama, babcia.. Chyba im powiem, hehe, przekupna jestem, za obiadki sie sprzedam 😜
Heh zgadzam się z Gugą jak najbardziej 🙂 Jak już wiesz, że fasolka jest na swoim miejscu to mów 😉 Na pewno opiekę będziesz miała pierwsza klasa 😎
NO U MNIE TEZ GENERALNIE JESZCZE NIE WIEDZĄ.WŁAŚNIE POWOLI SIE SZYKUJEMY,I NASZ WYJAZD DO POLSKI BEDZIE OKAZJĄ DO "POCHWALENIA SIĘ" 🙂 OJJJ ALE BEDZIE SIE DZIAŁO 🙂 JUŻ TO WIDZĘ....ALE JAK MI KAŻĄ JEŚĆ TO SIĘ SCHOWAM GDZIES!!!TAK ŻEBY MNIE NIE ZNALEŹLI-BO ZNOWU MNIE MDLII I TO NA SAMA MYŚL!!!! 🥴 KURCZE PASOWAŁO BY JAKIŚ OBIAD ZJEŚĆ BO JAK NARAZIE TO BYŁO TYLKO ŚNIADAŃKO I TROCHE TRUSKAWECZEK...ALE JA ZNOWU MAM MDŁOŚCI!!! 😮 ŁEEEEEEEEEEE
Ooo masakra !!!!!
Żegnajcie letnie biodrówki 😞😞😞 W ogóle żegnajcie spodnie 😞😞😞 Ostatnio u mnie jest tak ciepło, że wygrzebałam z dna szafy letnie szmatki ale moja radość nie trwała długo niestety... 😜 Niby nic na wadze nie przybrałam jeszcze ale podbrzusze już wystaje i zamek już się ani o milimetr ruszyć nie chce 😜 Jednak coś w tym jest, że druga ciąża jest szybciej widoczna...a przy mojej wadze "piórkowej" to już w ogóle nikomu mówić nie muszę bo przy obcisłej bluzce wszystko widać 😜 Hehe muszę sobie samoopalaczem nogi posmarować to wtedy w kieckę wskoczę 😜 Bo inaczej wszystkie żyłki i pęknięte naczynka z siniaczkami widać 😞
A jak jest u Was dziewczyny ???
Już sukienki czy nadal spodnie ???
Bo ja nie dość, że czuję, że jestem "pełna" w środku to jeszcze po ubrankach czuję, że małe rośnie 😉
A ja przytalam, caly kilkogram!!!! Nadal chodze w spodniach, obcislych dzinsach, ale nie zapinam guzika 🙂 tzn chodzilam.... bo od dzisiaj obowiazuje stroj kanapowy 😆
A ja przytalam, caly kilkogram!!!! Nadal chodze w spodniach, obcislych dzinsach, ale nie zapinam guzika 🙂 tzn chodzilam.... bo od dzisiaj obowiazuje stroj kanapowy 😆
Hihihi stroje "kanapowe" uwielbiam już teraz 😁 A najbardziej luźne bawełniane rybaczki-alladynki i t-shirt mojego faceta ( czytaj -> tunika 😜 )
Bo na co dzień go nie ma to chociaż coś z jego rzeczy mnie przytula 🙂
Hihihi stroje "kanapowe" uwielbiam już teraz 😁 A najbardziej luźne bawełniane rybaczki-alladynki i t-shirt mojego faceta ( czytaj -> tunika 😜 )
o tak, tez uwielbiam koszulki mojego M. - uzywam ich jako pizamki 🙂🙂
Witam wszystkie kobietki w stanie podobnym do mojego 🙂 czytam wasze wpisy,już od kilku dni miałam zamiar się dołączyć ale czasu wiecznie brak. Mam nadzieję, że cenna wymiana zdań dużo mnie nauczy! Pozdrawiam
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Heh zgadzam się z Gugą jak najbardziej 🙂
Jak już wiesz, że fasolka jest na swoim miejscu to mów 😉
Na pewno opiekę będziesz miała pierwsza klasa 😎
chamster
CANDYNS
OJJJ ALE BEDZIE SIE DZIAŁO 🙂 JUŻ TO WIDZĘ....ALE JAK MI KAŻĄ JEŚĆ TO SIĘ SCHOWAM GDZIES!!!TAK ŻEBY MNIE NIE ZNALEŹLI-BO ZNOWU MNIE MDLII I TO NA SAMA MYŚL!!!! 🥴
KURCZE PASOWAŁO BY JAKIŚ OBIAD ZJEŚĆ BO JAK NARAZIE TO BYŁO TYLKO ŚNIADAŃKO I TROCHE TRUSKAWECZEK...ALE JA ZNOWU MAM MDŁOŚCI!!! 😮
ŁEEEEEEEEEEE
Gość
Żegnajcie letnie biodrówki 😞 😞 😞
W ogóle żegnajcie spodnie 😞 😞 😞
Ostatnio u mnie jest tak ciepło, że wygrzebałam z dna szafy letnie szmatki ale moja radość nie trwała długo niestety... 😜
Niby nic na wadze nie przybrałam jeszcze ale podbrzusze już wystaje i zamek już się ani o milimetr ruszyć nie chce 😜
Jednak coś w tym jest, że druga ciąża jest szybciej widoczna...a przy mojej wadze "piórkowej" to już w ogóle nikomu mówić nie muszę bo przy obcisłej bluzce wszystko widać 😜
Hehe muszę sobie samoopalaczem nogi posmarować to wtedy w kieckę wskoczę 😜
Bo inaczej wszystkie żyłki i pęknięte naczynka z siniaczkami widać 😞
A jak jest u Was dziewczyny ???
Już sukienki czy nadal spodnie ???
Bo ja nie dość, że czuję, że jestem "pełna" w środku to jeszcze po ubrankach czuję, że małe rośnie 😉
chloe
Gość
Hihihi stroje "kanapowe" uwielbiam już teraz 😁
A najbardziej luźne bawełniane rybaczki-alladynki i t-shirt mojego faceta ( czytaj -> tunika 😜 )
chloe
o tak, tez uwielbiam koszulki mojego M. - uzywam ich jako pizamki 🙂 🙂
gosia20101