Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja mogę ale nie mam z kim buuuu 😞 😞 😞
Dopiero koło 20 czerwca przyjemność mnie czeka 🤢

Ale dla poprawy humoru koło 15 czerwca zaglądnę do mojego brzuszka więc wszystko sobie można wytłumaczyć na plus 🙂

...moja Olka zasnęła znowu...od rana zjadła przed chwilą dopiero kilka łyżeczek kleiku...
Echhh...postanowiłam iść z nią na pogotowie jak się obudzi i nadal ją boleć będzie 🥴
Ale z drugiej strony boję się, że będę ją musiała w szpitalu na noc zostawić jak będzie z nią bardzo źle 🤢 Albo spędzę nockę na korytarzu...

• Mamusia
ulka - to ja mam inaczej ja jak wymiotowalam co chwile to zla bylam na mojego ... 🤔 🤔

a co kochania to tez mi sie chce ale sie boje gin mi kazal uwazac na wszytsko i sie nieprzemeczac wiec wiem ze zakazana jest pozycjia ja u gory ale i tak sie boje...

• Mamusia
hej mamusie
ja właśnie wróciłam od lekarza moja kruszynka ma 13mm 🙂 wyniki badań mam bardzo dobre, także u mnie wszystko super strasznie się cieszę 🙂 termin z usg mam na 30 grudzień a lekarz wyliczył na 1 stycznia także sa dwa. 🙂

[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/27/topvr.jpg/][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/4933/topvr.jpg[/IMG][/URL]]

Dorodna "trzynastka" Rubi 🤪 !!!!!!!!!!

Olka się obudziła...chyba obejdzie się bez pogotowia 🙂

Za parę chwil wrzucę foteczkę do naszego zbioru pt.: "Żegnaj laseczko...witaj grudniowa piłeczko" 🤪

• Mamusia
dziękuje dziewczynki a co do tych grudniowych piłeczek to będą najseksowniejsze grudniowe piłeczki 2011 🙂no chyba że my kobitki z ostatnich dni grudniowych wskoczymy na styczeń 🙂 i dę jajecznicę z pomidorami sobie zrobic bo coś mnie tak nosi. W sobotę mam wesele mam nadzieję że jedzenie będzie dobre ale się objem ale to dopiero za kilka dni 😞 narazie muszę pocieszyć się jajecznicą 😁

• Mamusia
witajcie

rubi super kruszynka obys 1 nierodzila jak wszyscy beda witac 2012 😎

ja dzwonilam do gina po probowalam wszytsko na wymioty i mdlosci i kazal mi kupic biochetasi na ulotce jest napisane dla kobiet w ciazy z problemami trawiennymi oraz mdlosciami wiec mam nadzieje ze mi pomoze nawet dobre w smaku 🙂

• Mamusia
Jejku ale wy smigacie z tymi postami, a tyle jwst do czytania jak sie 3 godz nie wejdzie, chyba z 20 stron, ale to dobrze bo cos sie tu dzieje 🙂
a u mnie nie najgorzej, wczoraj sie pochwalilam bratu ze mi mldlosci mijaja, a dzis rano wrocily, ale juz nie na caly dzien, chyba nie mozna sie za wczesnie cieszyc 😉
A juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze pierwszy raz moja kruszynke, ale to dopiero 30 maja, mam nadzieje ze szybko zleci 😁

• Mamusia
Rubi jak przeczytałam o tych planach weselno-konsumpcyjnych to mi się przypomniało jak miesiąc temu (7tc) odwoziłam firmowego gościa na lotnisko i zatrzymaliśmy się na obiad po drodze. Po złożeniu zamówienia pół godziny się wierciłam taka byłam głodna a jak przynieśli obiad to skubnęłam dwa razy widelcem i już byłam najedzona, baa objedzona i ani kęsa więcej 🥴 Do dziś jak sobie przypomnę to mi żal że prawie wszystko zostawiłam i jak będę kiedyś przejeżdżać obok tej knajpy to na 100% wstąpię i zamówię to samo żeby się tegom uczucia żalu pozbyć 😁 A mój współtowarzysz nie mógł się nadziwić - mówiłaś że jesteś głodna, haha.
Tak więc Rubi wcinaj jajecznicę póki możesz 😁

• Mamusia
witajcie jak tam wyspane ja bym jeszcze polezala a tu trzeba mala zaprowadzic do przedszkola ,wieczorem idziemy na chrzciny do malego mojego siostry w sumie nie taki maly ma pol tora roku tutaj pozno chrzcza dzieci troche tak dziwnie ale coz co kraj to obyczj...
☺️ 😜

a wogule to bym chciala juz poczuc malenstwo ruszajace sie w brzuchu ponoc w 2 ciazy to szybciej mozna wyczuc ale jeszce tyle czasu trzeba czekac na to

millego dzionka

• Mamusia
dzień dobry 🙂
u mnie piękny dzionek ja już od 5 rano praktycznie nie śpie bo robotnicy mi się tłuką koło domu 😠
włsnie sprzątam i gotuje później jadę po męża bo wraca 😁 także cały dzień w ruchu mulenie powoli ustępuje z dnia na dzień jest coraz lepiej 🙂 nareszcie- pozdrawiam was serdecznie miłego dzionka

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂
Ja się dzisiaj nie wyspałam ;/ pies mnie obudził o 5:30 że chce iść na spacer 😠 myślałam że wyjdę z siebie 😠 później się męczyłam ze spaniem i teraz znowu mi się chce spać więc chyba się skuszę :P