Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewuszki 😁
Ja dzisiaj spałam na raty. Rano odprawiłam gości i znowu się położyłam spać i tak do 11 😮
Nie mogę się już doczekać poniedziałku i usg 😁
Mój mąż dzisiaj powiedział mi, że nie może już doczekać się dzidziusia, ale że boi się porodu.. A jak jest u Was? Będą z Wami mężowie?

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie tez maz przy pierwszym porodzie byl ze mna i oczywiscie dumny i zadowolony, az sie wzruszyl. No i teraz mam nadzieje, ze tez bedzie ze mna, no ale podobnie jak u asi, zalezy jak to sie wszystko potoczy i co z malym da sie zrobic 🙂 ale mysle, ze sie cos wymysli 😆

• Mamusia
pojechałam we wtorek do szpitala bo miałam brazowe plamienia a lekarz rano mi powiedzial ze mam rozwarcie małe no i przyjeli mnie po 18 i lekarz mi zrobił ziernikiem i okazało się że mam nadżerke i mi ją naruszył i troche krwi zostało na zierniku polozyli mnie na patologie bylam jedyna z malym brzuchem a cala reszta po 30-tym tygodniu albo po terminie.
i dostawalam 2 razy no-spe, 3razy duphaston i raz wieczorem gynalgin do pochwowo.

• Mamusia
Ulka napisał(a):
...

u nas, nim jeszcze zaszlam w ciaze spał w naszym łózku pies.....a.mezulek w srodku nocy sie zerwał i mowi :''CZY WSZYSTKO DOBRZE Z NASZYM DZIECKIEM????

A ja na to : Tak, tylko sie piesek odkrył 🤪

Ale miałam polewe z niego rano 😜

• Mamusia
Ulka napisał(a):
ahahaha teraz pewnie sie tak co noc zrywa hihi, jak mojemu sie juz dziecko sni to musi to przezywac, mi sie jeszcze nie sni, mi sie snia koszmary slubne, ze a to sukienki slubnej w sobote rano nie mam, a to bukietu, a to ksiadz zapomnial do kosciola przyjsc ..

Sny zawsze na opak sie spelniaja wiec wszystko w tym dniu bedzie idealnie 🙂

witam jak już duzo napisalyscie od rana niezle!!!! ja bylamu kolezanki na pogaduchach wypilam mala slaba kawe!!!! teraz jestem w domku w koncu bo zimno na polu i leje!!!! Gotuje sobie zupke!!!! Czytalam duzo tematow no ja przytylam moze z 2 kilo !!!!!! W ciagu tyg przytylam 1 kilo teraz waze 64,5 a przed ciaza wazylam 62!!! Do Dorianna ciesze się ze z tym lozyskiem ok!!!!
Pammat super ze juz wszystko w porzadku u ciebie!!!

• Mamusia
ten kochanek pod kołdrą mnie 'rozebrał' 😁 hahahahah dobre.pammat dobrze że jest dobrze 🙂 cieszymy się razem z Tobą.dziewczynka dla mamusi jest 🙂 jak już mam córkę to teraz mi wszystko jedno. czuje że będzie chłopak.śniło mi się że będzie 🙂 moje sny raczej różnie się sprawdzają więc mam nadzieję że nie na opak.

• Mamusia
dziewczyny czy Wy macie pojęcie jakie słodkie są młode buraki???? Julka lekko podgotowane to pochłania.siuśki ma różowe 😁 aż zupa jest słodka.superaśne.polecam.mają dużo żelaza.jadę dzisiaj wieczorem na zakupy i nakupię duuuużo buraczków 🤪 i owocków i banany moje kochane na kanapki z bananem...i lody jakiś sorbecik....mmmm ale mam smaka.idę zupę zjeść bo padne... dzidziunio się domaga.a mówiłam że pływa?wczoraj wieczorem ze dwa razy mnie pogłaskał a dzisiaj z rana raz 🙂 teraz narazie dużo latałam więc mogłam przegapić ale zaraz się usadzę i będę się wczuwać 🙂