Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

tak buraki daja slodki posmak i niektore dzieciaki lubia!!!!! heheheh wiesz ze tez musze kupic i dodam do zupy bo teraz wlasnie zjadam zupke pyszna z kalarepy pietruszki kapusty marchewki mniam i kasza do tego

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
holi32 napisał(a):
ciesze sie ze ty Basia jesteś chociaż!!! to ty w pracy kurczę ale fajnie jest na l4 super!!!!

Ja w pracy siedze. Nie jest zle 🙂 dzis zrobilam pare spotkan dla chlopakow z zespolu, wiec troche czasu mi zlecialo. Teraz siedze i rozwiazuje jakies dziwne problemy ktore maja 🙂
Dzis jest fajnie.... spokojnie 🤪 wiec az przyjemnie sie tu siedzi 😁

Basienka84 napisał(a):
holi32 napisał(a):
ciesze sie ze ty Basia jesteś chociaż!!! to ty w pracy kurczę ale fajnie jest na l4 super!!!!

Ja w pracy siedze. Nie jest zle 🙂 dzis zrobilam pare spotkan dla chlopakow z zespolu, wiec troche czasu mi zlecialo. Teraz siedze i rozwiazuje jakies dziwne problemy ktore maja 🙂
Dzis jest fajnie.... spokojnie 🤪 wiec az przyjemnie sie tu siedzi 😁

no to sie ciesze basia ze oki ci dzis praca leci!!!!

• Mamusia
guga ja też tęsknię za mężem, a doła mam co drugi dzień 😞

Ulka też nie chciałam, żeby mój mąż tak zarabiał. ale trafiła nam się dobra okazja. i tak będzie około roku, na pewno nie dłużej niż do końca przyszłych wakacji. więc to jest odpowiednio ustalone. ale planujemy budowę domu i za zarobione przez niego pieniądze ten dom postawimy na wiosnę z dachem 🙂

• Mamusia
jak zwykle od rana trzeba nadrobic trochę stron 🙂
Ja niedawno skończyła sprzątać w miedzy czasie obiadek mój mąż też dzisiaj wraca, ja nawet nie mam czasu za nim tęsknić a w nocy chłopaki się do mnie przyklejają więc sama nie jestem.
Pammat super że u ciebie wszystko dobrze i gratuluje dziewuszki.

• Mamusia
rozmawiałam z lekarzem na temat ruchów dziecka i pytałam czy jest możliwe czy w 15 tygodniu/16 mozna juz czuc ruchy jak sie jest pierwszy raz w ciazy? odpowiedzial mi ze jest to nie mozliwe.
pytalam go z ciekawosci bo ja jeszcze ich nie czuje ale niktore z was juz niby czują...

• Mamusia
pammat napisał(a):
rozmawiałam z lekarzem na temat ruchów dziecka i pytałam czy jest możliwe czy w 15 tygodniu/16 mozna juz czuc ruchy jak sie jest pierwszy raz w ciazy? odpowiedzial mi ze jest to nie mozliwe.
pytalam go z ciekawosci bo ja jeszcze ich nie czuje ale niktore z was juz niby czują...

a skad facet moze wiedziec cos o ruchach jak nigdy w ciazy nie byl hehe 😁
ja w pierwszwj ciazy czulam pierwsze bulgotania tak w 16-17 tygodniu, a teraz juz w 14 🙂
to sa nasze odczucie i my najlepiej wiemy co czujemy, wiec jak juz cos czujesz to tak jest 😆

• Mamusia
Hej ho
Pammat fajnie że już wróciłas i ze wszytsko jest dobrze 🙂
A co do ruchów pewnie każdy lekarz powie inaczej 🙂

Guga buziak dla was na pocieszenie i porpawe humorku. Wierzę że Ci ciężko, ale może faktycznie zanjdź sobie coś co zajmie Ci czas 🙂 . Byłam w Twoim miescie na wielkanoc i majowy weekend 🙂 i jak jeszcze się zjawię a kiedyś na pewno to dam znaka wyskoczymy gdzieś 😁 😁D: 😁 Obiecaj że jak będzie ładna pogoda to pójdziesz na plażę i pomoczysz za mnie nóżki 🙂

Nakupiłam dzisiaj nektaryn i brzoskwiń i mam chrapkę jedną juz wciągnęłam ale z dwa dni musze poczekać bo jeszcze twrdawe. ZNowu je położye przy bananach to dojrzeją hehehe

Co do porodu to mój mąż był ze mną cały czas. Ja rodziłam w wodzie więc widział dużo ale przez wode trochę obraz zamazany hehehe 🙂 No i teraz też by chciał byc ale włansie podobnie jak u dziewczyn zobaczymy jak wyjdzie bo ktoś z małą musi zostac a nasi rodzice mieszkają daleko.

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
a ja niedługo jadę z mamą do lekarza... wczoraj była ze mną u ginekologa po skierowanie do szpitala. w niedzielę idzie na wycięcie damskich spraw, ma mięśniaka na macicy, i może uda im się zachować jajniki, a jak nie to też wytną 😞 a dzisiaj wizyta u endokrynologa, bo mama miała wycinaną część tarczycy i musi teraz mieć papierek od lekarza, że wszystko jest w porządku. oj, jak widzę jak mama się bardzo boi i stresuje to masakra 😞 tak mi jej szkoda

i jeszcze dzisiaj od rana pranie robi, żeby kosz na pranie był pusty jak ona pójdzie do szpitala, tak jakby bała się że nie wróci. a przecież na pewno wróci! jest młoda jeszcze (ma 48 lat) i na pewno wszystko pójdzie dobrze. do szpitala w niedzielę rano, w poniedziałek operacja, i pewnie w czwartek do domu i będzie sobie odpoczywać 🙂 bo jest nauczycielką i ma wakacje

AAAGAA,
Z MAMA BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE-OPERACJA SIĘ UDA I ZOBACZYSZ SAMA 🙂 KAŻDA OPERACJA NAPAWA STRACHEM,ALE TRZEBA BYC DOBREJ MYŚLI,POPROSIĆ "BOZIĘ" ABY TAM CZUWAŁA NAD WSZYSTKIM 🙂 I UDA SIE :*