GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży
Siostra mi właśnie przyniosła borówkę amierykanska mniam mniam mówie wam jaka pycha
- Mamusia
Moja córka dziś bardzo spokojna, zaledwie może trzy razy leciutko otarła się o brzuch. Pewnie przygotowuje się na nocne figle. 🙂
- Mamusia
a ja właśnie skończyłam robić oponki cała michę zrobiłam musimy się trochę powstrzymywać z synkami bo dla męża nic nie zostanie ja wróci 🙂
ja najbardziej ruchy odczuwam wieczorem jak się położę
ja najbardziej ruchy odczuwam wieczorem jak się położę
- Mamusia
Ja mam wrażenie, że odkąd zawitałam w rodzinnym domu to ciągle coś jem - wszystko mi smakuje,u siebie jadłam znacznie mniej. A tu jeszcze wszyscy o jedzeniu i samych pysznościach 😆
Ja ruchy też zazwyczaj jak się kładę, ale coraz częściej i podczas dnia. Moje maleństwo właśnie już postanowiło się ożywić i figluje 🙂
Ja ruchy też zazwyczaj jak się kładę, ale coraz częściej i podczas dnia. Moje maleństwo właśnie już postanowiło się ożywić i figluje 🙂
- Mamusia
CZESC KOBIETKI.MOJE KŁUCIE PODBRZUSZA TO NIC INNEGO JAK ROZCIĄGAJĄCE SIE WIĘZADŁA 🙂 MÓJ LEKARZ USMIAŁ SIĘ ZE MNIE 🙂 HIHIH PRZEWRAZLIWIONA JESTEM JAKAS :p POZATYM TO ROZCHOROWAŁAM SIE NA CAŁEGO UCHO BOLI CORAZ MOCNIEJ,AZ W NOCY NIE SPIE I MIGDAŁ A JA PŁUKANKO TO Z SOLA TO SEPTOSAN,KUPIŁAM BEZPIECZNE KROPLE DO UCHA TAKIE CO MOGE UZYWAĆ ALE NIC NIE POMAGA.TAK TO JEST JAK LUDZIE CHORZY PRZYCHODZA DO PRACY 😞> ALE TERAZ 2 DNI WOLNE WIĘC LEŻE I SIE KURUJĘ!!! 🙂
MALUTKI DZIS TROCHE SPOKOJNY-NIE SZALEJE AZ TAK BARDZO ,ACZKOLWIEK CZASEM TO DAJE CZADU ŻE HO-HOOOOOO 🙂 "MAMUSINY TEMPERAMENT "W NIM SIEDZI 🙂 WIEM TO HIHIHI.
MIŁEGO WIECZORKU "CIĘŻARÓWECZKI KOCHANE I DZIEKUJEMY ZA GRATULACJE :*
MALUTKI DZIS TROCHE SPOKOJNY-NIE SZALEJE AZ TAK BARDZO ,ACZKOLWIEK CZASEM TO DAJE CZADU ŻE HO-HOOOOOO 🙂 "MAMUSINY TEMPERAMENT "W NIM SIEDZI 🙂 WIEM TO HIHIHI.
MIŁEGO WIECZORKU "CIĘŻARÓWECZKI KOCHANE I DZIEKUJEMY ZA GRATULACJE :*
- Mamusia
PS.BARDZO SIĘ CIESZE ŻE WSZYSTKIE JUZ JESTEŚMY NA PÓŁMETKUI WSZYSTKIE NADAL TRWAMY W NASZYM SKŁADZIE BEZ ŻADNYCH WIĘKSZYCH PROBLEMÓW Z CIĄZAMI 🙂 TERAZ TO JUŻ MUSIMY DAC RADE DO SAMIUŚKIEGO KOŃCA !!!! 🙂
- Mamusia
no w końcu nasze forum jest najlepsze 🙂
- Mamusia
Dziewczyny mam już tabelkę nową przygotowaną, tzn. gotową do wpisania danych ale jeszcze trochę poczekam na Wasze wpisy 🙂
Jeśli ich jeszcze nie aktualizowałyście to zapraszam do wpisów w wątku "spis grudniówek" 😉
Jeśli ich jeszcze nie aktualizowałyście to zapraszam do wpisów w wątku "spis grudniówek" 😉

Rekomendowane odpowiedzi
aaagaaa
novaM
Nio naprawdę fajny i funkcjonalny bo można wszystko zakładać w różne strony pomimo braku przekładanej rączki 🙂
No i te koła, chociaż pompowane ale nie wyglądają wieśniacko 😜
No i skręca fajnie 🙂
Ja się chyba zdecyduję bo fotelik ma super 🙂
Gość
Aniqa1111
Ja liczę według pierwszego schematu. Wydaje mi się najbardziej konkretny. 🙂
mnie też 😉