Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej,

Ja mam wizyte jutro 🙂 na 17:40, mam nadzieje ze zdaze dojechac z Katowic. Najwyzej wyjde wczesniej. Moje wyniki moczu nie sa takie rewelacyjne jak juz Wam pisalam, ale znajac zycie cos przepisze i tyle. Bedzie co ma byc najwazniejsze ze dobrze 🙂

Agami nie ma sie czego bac. Moze jest tylko leniwy albo zrobil to co pisala jedna z dziewczyn odwrocil sie do brzucha plecami i kopie w druga strone, a tego sie nie czuje 🙂 Glowa do gory bedzie dobrze. Daj znac jak bedziesz po 😁

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Cześć Ranne Ptaszki tu Nocny Marek 😁
Brzuszki czy wy jeździcie jeszcze rowerami? Bo ja mam wielką ochotę pojechać dziś do mojej babci rowerem na wieś - oczywiście nie mam zamiaru bić rekordów prędkości, tak spokojnie.

Ja nie jezdze na rowerze juz, ale moja kuzynka jezdzila do 7 miesiaca 🙂 wygladalo to komicznie, ale jezdzic sie dalo 🙂

• Mamusia
Agami będzie dobrze 🙂 każda z nas przed wizytą ma taką panikę w oczach, okazuje się niepotrzebnie 🙂
Holi ja teraz jeszcze nie robiłam cukru, ale już mam skierowanie, więc narazie pochłaniam jeszcze batoniki i inne ciuciu, no i mam nadzieję, że tak zostanie 😜

• Mamusia
coquelicot ja z rowera zrezygnowałam już na początku, ale ostatnio na własne oczy widziałam ciężarną jak zasuwała na rowerku - pozazdrościć, bo ja nie mam pewności czy dałabym radę z moim tyłeczkiem do siodła doskoczyć 🤪 Ale na poważnie czytałam ostatnio, że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma przeciwwskazań do łagodnej jazdy po łagodnym terenie, także omijaj dziury i będzie ok 😜

no ja na rowerze od poczatku ciazy nie jezdze jakos nie mam zaufania do rowera nie chcialo by mi sie z reszta!!! Meliska no u nas pochmurane tez!!! wiesz co meliska wczoraj bylam w fasion housie z mezem i zjechalismy sobie zle ze zjazdu i trzeba bylo daleko jechac i przejezdzalam tam po sosonowcu troche nadrobilismy troszke kilosow

• Mamusia
meliska napisał(a):
U mnie znowu leje 😞 a rano świeciło piękne słońce, więc wstawiłam pranie i teraz muszę je rozwiesić w pokoju 😠

A u mnie się przeciera raczej niebo, bo nad ranem jak się przebudziłam było pochmurno.
Jak się pogoda nie popsuje do popołudnia to popedałuję, oby moja córka w brzuchu nie zaczęła mi pedałować 😁

• Mamusia
no w końcu skończyłam prasowanie 😜
dzisiaj na obiad ja mam pierogi z truskawkami więc nic więcej robić nie muszę 😎
Basienka i Agami trzymamy kciuki za wizyty będzie wszystko dobrze 🙂
mnie moja mała tak kopie co chwilę jak się położę na plecach albo jak siedzę normalnie to jest takie dziwne uczucie że aż fajne 🤪

hejka pammat to ty masz dzis niezly obiadek mniam mniam!!! a ja tak siedze na tym internecie i spac mi sie chce!!! znudzona jestem dzis ze hej!!!!
Pammat moj maly tez kopie jak leze na boku i jak siedze to najbardziej super uczucie

• Mamusia
cze dziewczyny umnie garowa straszna padam poprostu chce do pl sie ochlodic juz mam dosc tych goraczek a przed ciaza uwielbialam cala ciaze w najgoratszy okres przechodze 🤔

ja mam wyniki doodebrania w czwartek w centum ematologo i trombozy mam nadzieje ze beda dobre pozniej mamje pokazac mojemu ginowi ,wczoraj mi pobrali w tym centum 5 ampulek krwi masakra troche ale dalam rade niebylo mi slabo , popoludniu jade na plaze jakzawsze ale mi sie niechce juz teraz ☺️

• Mamusia
Dzień dobry brzuszki, melduję się w mój ostatni dzień da wolności - jurtro mąż odstawia mnie do szpitala. Gdyby ktoraś miała ochotę na fajny film to polecam Lincoln lawyer, taki thriller prawinczy.
Co do jazdy na rowerze ja byłam jak najbardziej za i jeździłam jeszcze z miesiąc temu z psem na spacery, zaraz potem zaczęłam plamić więc dałam sobie na wstrzymanie. Ale jeśli nic się u Ciebie nie dzieje to myślę że spokojnie możesz popedalować do babci - byle bez szaleństw.

• Mamusia
ania- napisał(a):
cze dziewczyny umnie garowa straszna padam poprostu chce do pl sie ochlodic juz mam dosc tych goraczek a przed ciaza uwielbialam cala ciaze w najgoratszy okres przechodze 🤔

ja mam wyniki doodebrania w czwartek w centum ematologo i trombozy mam nadzieje ze beda dobre pozniej mamje pokazac mojemu ginowi ,wczoraj mi pobrali w tym centum 5 ampulek krwi masakra troche ale dalam rade niebylo mi slabo , popoludniu jade na plaze jakzawsze ale mi sie niechce juz teraz ☺️

Oj Ania ile ja bym dała za te upały 😁
Wanilia teraz mnie trochę nastraszyłaś tym plamieniem.
W ogóle pomalowałam jedne drzwi i stwierdziłam, że nawąchałam się świństwa ☺️

• Mamusia
Cześć dziewczynki. Nasz remont wygląda już pięknie 🙂 Jeszcze kilka dni i koniec ! A potem wczasy upragnione 😉
Ugotowałam obiadek i czekam na męża aż wyskrobie się z kleju do płytek 🙃
Holi też byłam w fashion hausie ale nic konkretnego nie znalazłam dla siebie. Mąz się obłowił w ciuchy. Za to wczoraj to sobie zrekompensowałam i byłam na dużych zakupach. Jeszcze się umówiłam do kosmetyczki i fryzjera muszę się wylansować, bo tak dawno nie byłam że szkoda się przyznawać 🤢

• Mamusia
coquelicot napisał(a):

Wanilia teraz mnie trochę nastraszyłaś tym plamieniem.:

Nie miałam takiego zamiaru, lekarz wcale nie powiedział że ono miało związek z moim rowerowaniem, no i to było moje 3 plamienie więc widać mam predyspozycje. Poza tym gin stwierdził że mam delikatną szyjkę i niewiele trzeba żeby trochę pokrwawiła, np po stosunku. Ale jeździć mi nie zabronił, przytulańska z mężem też nie 🙂