Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja też już nie dam rady na bank dzisiaj nic zrobić...przysnęło mi się w wannie przed chwilą...ale nie ma co się dziwić bo od wczoraj spałam zaledwie 3 godziny...od 4:00 nad ranem do 7:00 rano 😞 Ojj długo się już nie wybiorę do Szczecina 😞 Będąc w ciąży zmęczenie po podróży jest jeszcze bardziej odczuwalne...
Jutro zgram to usg 😉
Więc padam na twarz żegnając się z Wami, do jutra 😘

P.S. Weronika trzymam kciuki żebyś się w spokoju położyła 😉

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaMty uwazaj bo to niebezpieczne zasnac w ciazy....
spijcie dobrze brzuszki... ja tez sie zmywam ... tez jak meliska mam jutro wizyte.....
weronika za twoja rada udało mi sie ładne zrobic ściagacz do sweterka;D zrobilam z 54 oczek, sciagacz 2x2 bo mi sie bardziej 2x2 podoba;D jutro melduje sie na kolejne nauki na gg u ciebie ;D a teraz bidulko postaraj sie odejsc z tego kibelka... mam nadzieje ze juz ci lepiej... a kroplowka o ktorej???
chloe co do pytania body/kaftanik to zaklada sie albo body albo kaftanik... 🙂)) ja mam w domku i body i kaftaniki z przewaga body. Kaftaniki to na pierwsze 2-3 tygodnie sobie wzielam bo wygodniej sie naklada...probowalam na chresnicy 🙂)

• Mamusia
dzień dobry bardzo 🙂

a ja od rana mam wyśmienity humor mimo, że tak wcześnie 🙂

bo cudownym uczuciem jest widzieć 10 panów biegających po działce i wbijających paliki, rozwijających sznureczki, ogólnie jednym słowem zaczynającym budowę twojego domu, który jest jednym z Twoich największych marzeń. i widzę, że to marzenie zaczyna się spełniać 😆 😆 😆

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
dzień dobry bardzo 🙂

bo cudownym uczuciem jest widzieć 10 panów biegających po działce i wbijających paliki, rozwijających sznureczki, ogólnie jednym słowem zaczynającym budowę twojego domu, który jest jednym z Twoich największych marzeń. i widzę, że to marzenie zaczyna się spełniać 😆 😆 😆

Dzien dobry brzuchole...

Pamiętaj o tym, ze jak beda wylewać fundamenty wrzucajcie drobniaki w beton...żebvy zawsze kasa w domu była 😜

• Mamusia
heheh czyli go wzielo na serio 😜PP no to trzymam kciuki za ciebie i za to by pan doktor cie uzdrowił 😜 i widac ze jednak moze troszke mu zalezy 😜 ok.. ja lece sie kapac i biegne do lekarza bo wizyta na 9:30 a pozniej do pracy zaniesc zwolnienie i moze biblioteka... ne wiem :P maraton cały dzis:P

• Mamusia
Agami napisał(a):
heheh czyli go wzielo na serio 😜PP no to trzymam kciuki za ciebie i za to by pan doktor cie uzdrowił 😜 i widac ze jednak moze troszke mu zalezy 😜 ok.. ja lece sie kapac i biegne do lekarza bo wizyta na 9:30 a pozniej do pracy zaniesc zwolnienie i moze biblioteka... ne wiem :P maraton cały dzis:P

powodzenia u doktora!!!

• Mamusia
cześć brzuszki 🙂
no i znowu zaległości echh w PL za dużo czasu nie mam na neta;/
ja dzisiaj mam wizyte i usg na 14.30 już sie doczekać nie moge no a w sobote wracam do DE 🙂
zaraz sprawdze co się u Was działo przez ostatnie dni 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 😆 Wstałam wcześniej specjalnie żeby się odrobić zanim mąż wróci z nocki, bo mam załatwienia w starym przedszkolu, a tu proszę musiałam leżeć godzinę po śniadaniu, bo mały tak szalał po brzuchu, że aż mi się ciemno przed oczami zrobiło ! 🤨 Czasami tak mam !
Kupiłam sobie piżamkę do karmienia na targu w mieście zapłaciłam 45 zł, a szperając po allegro takie same są po 19 zł. Chyba zamówię jeszcze ze dwie z tej złości ! 😲

• Mamusia
dzięki Weronika 🙂
kurcze a u mnie w domu coś dziwnego się stało: mam psa-4 letniego owczarka niemieckiego,mam go od szczeniaka i zawsze był ze mną do czasu jak wyjechałam za granice pierwszy raz-teraz jest z rodzicami i... teraz jak jestem to w sumie wcale mu czasu nie poświęcam bo ciągle gdzieś biegam i wczoraj jak wieczorem wróciłam do domu od siostry leżał w przed pokoju i nie chciał mnie do łazienki wpuścić,warczał jak wściekły i chciał mnie ugryźć ;/ mówiłam do niego ale było jeszcze gorzej no i spał u rodziców w pokoju całą noc żebym mogła w nocy śmiało wychodzić z pokoju,myślałam że rano już będzie dobrze ale to samo-teraz mama go na ogród zaprowadziła i przywiązała do drzewa;/ kurcze nie wiem co mu,mama mówi że może dzidzie czuje i zazdrosny ;/ sama nie wiem..dziwne to bo mnie zawsze kochał najbardziej a teraz sie go boje 😞
Gdzie jest Cloe??? może ona go wyczai bo ja nic z tego nie rozumiem

witam w koncu nadrobilam zaleglosci jak duzo dziewczynki!!! heheheh
Ja sie wyspalam mam wrazenie ze troszke mniej wstawalam w nocy bo tez juz nic godzine przed snem nie pilam!!!! wiecie co moja siostra tez jest w ciazy w 20 tyg i ona juz krzywa robila i jej wyszedl gorszy wynik niz mi w 20 tyg wspolczuje jej bo bedzie miala to samo co ja!!!! kurde!!!! Co dzis planujecie na obiadek???
Ja bede robic gulasz z cieleciny i kasze gryczana!!!

• Mamusia
guga napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
dzień dobry bardzo 🙂

Dzien dobry brzuchole...

Pamiętaj o tym, ze jak beda wylewać fundamenty wrzucajcie drobniaki w beton...żebvy zawsze kasa w domu była 😜

nie wiedziałam o czymś takim 🙂