Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
W kwesti pecha - i słowa te kieruje do novejM- mnie też cos ostatnio prześladuje...Ale ja uszkodziłam nie siebie a samochód, przez roztargnienie i głupotę. Nie zaciągnęłam do końca ręcznego na parkingu przed marketem (budowlanym oczywiście) i zostawiłam samochód na luzie ☺️ Nie wiem jak to możliwe na płaskim parkingu ale gnój się stoczył i zatrzymał w następnym rzędzie na zderzaku innego auta 🥴 Całe szczęście z tamtym wszystko ok ale my mamy zderzak do wymiany. Właściciel drugiego samochodu był bardzo miły i cały czas powtarzał że nic się nie stało i mam się nie pzejmować, nawet mi ręce uściskał żebym się nie martwiiła i nie stresowała. Ale jak już odjeżdżałam to i tak się poryczałam, ale ze mnie dupa 😠

• Mamusia
Moje pranie pachnie i czeka na prasowano, a niedziele jadę na targi z koleżanką która ma sklep z dziecinnymi ubrankami i będę mieć zakupy na firmę 😆 dobrze, że się nie spieszyłam z zakupami, bo przynajmniej teraz będę mogła poszaleć !
Popołudniu spędziłam na przyjmowaniu gości 🙂 Potem pojechałam załatwiać praktyki w przedszkolu i się wreszcie udało 🙃 teraz ten trudniejszy etap czyli prowadzenie zajęć 🤔 ale jestem dobrej myśli. Może Panie prowadzące będą wyrozumiałe 🙂

• Mamusia
coquelicot - dzielna dziewucha ! Zniosła badanie, to teraz głowa do góry i wirus ucieknie. Mnie też straszono nie wiadomo czym i proszę przeszło jak ręką odjął ! Moja wyobraźnia dodała resztę scenariusza i zrobiłam z siebie od razu chorą, jak wyleczyłam się z chorych myśli to i wirus prysł !

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
coquelicot - dzielna dziewucha ! Zniosła badanie, to teraz głowa do góry i wirus ucieknie. Mnie też straszono nie wiadomo czym i proszę przeszło jak ręką odjął ! Moja wyobraźnia dodała resztę scenariusza i zrobiłam z siebie od razu chorą, jak wyleczyłam się z chorych myśli to i wirus prysł !

Masz racje - chorym myslom sioooo!!!! 😁
Teraz to spoko, dzis troche stres, ale ogolnie, nie rozmyslam o tym, ryczalam tylko po winikach wymazu 😜

• Mamusia
wanilia każdemu się może zdarzyć 😁 grunt że nic nikomu się nie stało 🙂 nie przejmuj się tak 😘

Gosia na pewno dasz radę sobie z tymi praktykami 🙂

Pammat szybko pij herbatkę gorącą i do łóżka, żebyś wykończyła choróbsko zanim się pojawi 😆

coquelicot zniosłaś odważnie badanie 🙂 a i zobaczysz, że po porodzie wirusa już nie będzie 🙂

Bliźniaki głowa do góry!!! teraz na pewno będzie wszystko dobrze!

Guga Ty następna za pranie się wzięłaś 🙂 a ja czuję się jak jakaś dupa, bo w ogóle ciuszków mam mało

Chloe ale Ci dobrze, że już masz posprzątane, ja za sprzątanie zabieram się jutro i już mi się nie chce 😜