Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zaglądam na chwileczkę 😆
Zaraz też zmykam do wany z pianką choć wiem że długo i intensywnie nie wolno 😲
Basieńka witamy, pochwal się opalenizna na wątku ze zdjęciami ! W końcu odpoczęłaś i to jeszcze w takim stylu 😉
Zdrowiejcie chorowitki, idę też po herbatkę wzmacniającą bo leci mi z nosa 🥴 mycie, herbatka i wyrko - tego mi dziś trzeba !
Aa w lodówce mam pyszne ciasto, dzisiaj upiekłam z kremem i świeżymi malinami - bomba kaloryczna ! 🤪 mniam...

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witam was kochane!!! ja dziś od rana poza domem byłam w Katowicach na summer cars 2011 było bardzo fajne wszystkie rodzaje aut!!!! Wszystko fajnie tylko z tą insuliną miałam problemik bo trzeba było ją wziąć ze sobą ale nie było tak tragicznie!!! Szukałam czegoś normalnego na obiad i znalazłam zupę grochową więc kupił mi mąż i cukier miałam oki

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Basienka fajnie, ze jestes. A nie doznalas szoku pogodowego po powrocie do Polski? 🙃
Holi to Ty fanka motoryzacji jestes widze 😉

Nawet nie bylo tak zle. Przygotowywalam sie ze bedzie lalo i jakies 10 stopni a tu pozytywne zaskoczenie sloneczko o 18 🙂 wiec nie bylo az tak zle 😉

• Mamusia
Ojj tam zaraz "grubasy" 😜
Nie zapominajcie dla kogo tak tyjemy 🙃
A tak swoją drogą to ciekawe co będziemy pisać pod koniec, tak koło 36 tygodnia na przykład 😉
Pamiętam to jak dziś jak z Olą w ciąży byłam...na koniec to już taka rozlazła się czułam...echhh ciekawe jak to teraz będzie 😉

Witam z rana wszystkie kochane brzuszki!!!! 🙂 Ja dziś nawet wyspana pomimo sikania nocnego!!! Nie chce myśleć co będzie potem!!! hehehe Dzisiejszy dzień ładnie się zapowiada!!!! Ja na obiadek idę dziś do mamusi sama się wprosiłam!!!! hmmm ehhee

• Mamusia
Hejka z rana 🙂
Pogoda u mnie wprost przepiękna 😎 😎 😎
Ale tak jakoś nie mam mocy żeby z domu gdziekolwiek wychodzić ... 😞
Jakaś sflaczała się dzisiaj czuję ... no i waga z samego rana mnie dobiła 🤢
Wczoraj wieczorem 58,7 a dzisiaj już 61,1 😮 😮 😮
Ojj lepiej żeby Kajtek na październikowym usg okazał się być "kawał chłopa" 🤨

Aga a może jakieś inhalacje sobie zrób...bo od kataru do czegoś gorszego "jeden krok" 😞

• Mamusia
chloe napisał(a):
Dzien dobry 🙂
ja tez dzis wyspana nawet 🙂
Dzis ciag dalszy skrecania meblekow 🙂 🙂
Mam nadzieje ze brzuchol nie bedzie juz dzisiaj tak twardnial 😞

Jejciu pozazdrościć składania takich śliczności 😆
Mnie dzisiaj coś wzięło z rana i Oli niespodziankę zrobiłam...poszła z babcią do kościoła a ja jej wykleiłam kawał ścianki nad łóżkiem różowymi kwiatkami 🤪
Mam nadzieję, że jej się spodoba 😉
Oto co z tego wyszło 😉 :
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/832/dsc00170cm.jpg/][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/4816/dsc00170cm.jpg[/IMG][/URL]

I trzymam kciuki za brzuszek 😉

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
dzień dobry 🙂

niestety katar mam nadal 😞 ale dam radę 😉

na katar z naturalnych sposobow polecam inhalacje z majeranku a pozniej posmarowac pod noskiem masia majerankowa.... ja mecze sie z katarem tak jak i ty... do tego kaszelek juz mam... od 2 dni rano ascorutical zaczelam brac bo lekarz stiwerdzil ze to sie juz troszke za bardzo rozbujało. ale po inhalacjach rano z majeranku chociaz nie leci mi cały dzien z nosa...tylko rano