Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc Brzuchatki! 😘
Od razu widac, ze to poniedzialek, czlowiek wchodzi na forum i ma co poczytac 😁
Dziewczyny, czytam o tych waszych remontach, prcach wykonczeniowych, budowach i tak Wam zazdroszcze - pozytywnie oczywiscie! Tyle we mnie weny tworczej siedzi 😜 i nie moge tego spozytkowac! Az mnie rozpiera, no ale dla nas to nie jest czas na takie zmiany 🤨
Wanilia uwazaj przy myciu okien, bez pospiechu.
Pammat dbaj o Stefana! A twoj M. widac porod przezywa, ze mu sie juz sni 🙂

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja nie mam niestety czasu, żeby sobie poleżeć 😁 cały czas ruch 😉 a wokół mnie to już w ogóle, tu budowa, tu remont góry 😉

w ogóle jeszcze wczoraj doszliśmy do wniosku, że nie czekamy na wiosnę z resztą domu. tylko zabieramy się za to teraz. ta ekipa ma akurat czas i postawi dom w górę, a za miesiąc przyjdzie facet od dachu i położy dach 🙂 także dom za 1,5 do 2 miesięcy będzie już stał z dachem 😁
tylko zbierać kasę, żeby wykańczać potem od środka

• Mamusia
dzień dobry!:-)
w weekend mnie nie bylo, a tu ponad 30 str do nadrobienia!
a weekendzik byl owocny, w sobote pojechalismy na zakupy dla Dzidzi i wszystko wlasciwie udalo nam sie kupic w jednym sklepie, lacznie z lóżeczkiem i komoda. Takze z glowy, zostały tylko do kupienia, szlafrok dla mnie, maść na pekajace sutki i sól fizjologiczna i na pepuszek coś 🙂
a wczoraj bylismy na spacerku 4 km, jak wrócilismy myslalm ze padne na cyce, taka zmeczona bylam. No ale jak sie wszedzie dupsko wozi autem, to najmniejszy wysilek wydaje sie czyms ogromnym 🙂

• Mamusia
Okno w pokoju odpękane, zostało kuchenne ale nie na dziś. Przyznam że mycie okien po remoncie to wyzwanie dla ciężarowki jednak, naszorowałam się trochę..
Aniqa1111 gratuluję zakupów, ja postnowiłam że w październiku wybiorę się do jakiegos sklepu we wrocławiu i tez kupie ile sie da, muszę tylko listę przygotować 🥴 A Ty gdzie się zakupowałaś, w jakiejś hurtowni czy sklepie sieciowym?

witam was kochane moje wszystkie!!!! ja dziś rano wstałam o 6.30 jej jak mi się nie chciało!!! Spoko poszłam oddać mocz więc ok!!!! Potem byłam u okulisty wszystko w porządku moja wada się nie pogarsza a wręcz poprawiła się i pani doktor mi mówi że ja w okularach nie muszę chodzić ale ja je tak lubię i ładnie wyglądam że będę je nosić bo już się przyzwyczaiłam!!! Nawet zrobiła mi badanie na dnę oka zakropiła oczy i to dotyczy cukrzycy ciążowej i jest naprawdę oki żadnych zmian!!!! Także jestem zadowolona!!!

tak na szczęście wszystko oki oby już do porodu się to tak utrzymywało dziś jeszcze będzie wynik z moczu prawda!!! Testuje jedzonko kupiłam taki chlebek ciemny prawdziwy razowo- żytni i cukier mam po nim oki i jest pyszny

• Mamusia
Hej brzucholki!
ja juz w domku, u nas remont w domu juz skonczony,to zaczyna sie teraz w przychodni... bylam ustalic z robotnika i co i jak i juz robia 🙂

pammat
- moj tez tyje razem ze mna, hihi, smiejemy sie ze ma ciaze urojona 😉
kuruj pieska, jak cos to pisz to pomoge na ile bedzie sie dalo tak na odleglosc! 🙂
holi i oby tak dalej ze zdrowkiem, ja ide w piatek na krzywa cukrowa, juz sobie nawet glukoze kupilam 🙂
coquelicot - jeszcze przyjdzie na was czas na remonty, az bedziecie mieli dosc pewnie:P
aniqua pewnie wydaliscie majatek?!! tak wszystko naraz 🤪
aaagaaa - fajnie, szybko ten domek stanie, super!! 🙂

• Mamusia
A mnie odkurzacz woła i wypadałoby wyprać dywan w miejscu gdzie stanie łóżko zeby juz potem nie przestawiać go znowu. Potem to chyba spacer z psem jak dam radę sie jeszcze ruszyć 🙃 A w międzyczasie popycham trochę swoją papierkowa robotę, do soboty muszę skończyć, będzie parę dodatkowych groszy...

• Mamusia
Zrobiłam pyszny obiadek zupę ogórkową + frytki z surówki i pierś kurczaka w sezamie 😆 Poszalałam przy garach, bo musiałam odpocząć od tych książek w końcu. Po południu jadę konto internetowe uruchomić i zobaczymy ile czasu mi jeszcze zostanie coś czuję że mało 😠 gdyby tak doba miała 48 godzin 🙃

• Mamusia
Wanilia uważaj na siebie i dzidzie przy sprzątaniu 😉
Aaaaaaa tylko pozazdrościć, że dom tak szybko rośnie. Cały czas odkładamy pieniądze i jakoś nie możemy sobie z tym dać rady, więc jak wystartujemy na drugi rok z domkiem to będzie sukces. Mam nadzieję że wkleisz zdjęcie jak staną już mury !
Pammat mu M tez ma syndrom, brzuszek się mu zrobił zupełnie jak mi 😲 😁
Holi wybieram się jednak do szkoły rodzenia razem z Tobą, musimy to obgadać ! Dzwoniłam do pani położnej i powiedziała, że nie ma problemu jeśli opuszczę piątek 7 października ( zaczynam studia). Stwierdziła, że mam przyjść we wtorek i powiedzieć że jestem nowa 😆

• Mamusia
novaM napisał(a):
guga napisał(a):
Aaaaaa Buuuuuuuu

Guga spadła z 2 schodków i chyba kostka zwichnieta 😞 😞 😞 😞 😞 😞 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

GUGA łoooooo matkooooo do lekarza natychmiast żeby zobaczył co tam narozrabiałaś 🤢 😮 !!!!!!!!!!!

poczekam do jutra... boje sie...jeszcze mi cos wymysla.... 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
guga napisał(a):
novaM napisał(a):
guga napisał(a):
Aaaaaa Buuuuuuuu

Guga spadła z 2 schodków i chyba kostka zwichnieta 😞 😞 😞 😞 😞 😞 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

GUGA łoooooo matkooooo do lekarza natychmiast żeby zobaczył co tam narozrabiałaś 🤢 😮 !!!!!!!!!!!

poczekam do jutra... boje sie...jeszcze mi cos wymysla.... 🤢 🤢 🤢

Ajj...duża jesteś wiesz co robisz...no ale wierzę w to, że nasza "szamanka" da sobie radę i okłady jakieś wykombinuje 😉