Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie wizyty przebiegła ok wszystko super mogę się spodziewać dziecka 3kg z hakiem przy narodzinach to tak na wstępie mi powiedział dziewczynka znowu potwierdzona
ja już zmykam bo mężus za 3 godz wyjeżdza
Marzenka wracja szybko do sprawnośći do jutra dziewuszki

• Mamusia
Rubi gratuluje udanej wizyty 🙂

Dorianna mysle, ze zawsze warto niezaleznie od tego co sie tam robi. Ja chcialam joge, ale w szpitalu nie bylo, wiec chodze na relaksacje. Cwiczymy poprawny oddech rozne jego formy, co z pewnoscia przyda sie podczasporodu. Mozna pogadac o swoich obawach, zadac takie same pytania jak ginekologowi. Nie wiem co tam jeszcze bedziemy robic ale nie zaluje, ze sie zapialam. Poza tym w domu taka relaksacja, to nie jest latwa sprawa kiedy nie ma osoby, ktora kieruje tym relaksem.

• Mamusia
Rubi gratuluje udanej wizyty. My tez juz po 🙂

U nas odwrotnie, malego dzidziusia raczej mamy sie nie spodziewac! W tej chwili wazy 1600g 🤪
Wisi sobie glowka w dol, ale narazie ma glowke odstawiona do tylu... 🤨 takze porod w trakcie moze przerodzic sie w cesarke, jesli dzidzius glowki nie przystawi do klatki.

• Mamusia
pammat napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/59/sdc15956.jpg/][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/3306/sdc15956.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
SMACZNEGO!

Jummy 🤪 🤪 🤪
Chcę chociaż nie wiem jak smakuje 🤪
Nie ważne bo jeśli słodkie to i tak chcę 🤪
Hehe nawet na składni się nie mogę skupić 😜

• Mamusia

hej, witam Was brzuszki dla odmiany z wieczora a nie rano 🙂
b]chloe i rubi cieszę sie z udanych wizyt
novaM, hmmmm,mam nadzieję że przydział niemiłych przygód wykorzystany
beata26 a Ty kiedy do lekarza z tymi wynikami?
My z mężem walczyliśmy cały dzień w efekcie czego meble złożon czekają w kuchni na ustawienie powieszenie i regulację, pokój odgracony częściowo, odkurzony, firany pozawieszane, kwiaty pomyte i co tam jeszcze 😮 Kuchenka podłączona 2h temu, mimo wcześniejszego fantazjowania czego to nie upichce jak tylko będę mogła sił mi starczyło na ugotowanie jajek...Ale i tak się cieszę, zaraz wciągnę z majonezem 🙂 Mąż pojechał do marketu po rure kanalizacyjna bo sie okazało że za krótka. Więc może i wodę w kuchni odyskam i nie będę biegać z czajnikiem do łazienki 😜 No i zmywarka...już chodzi i myje sterty zakurzonych naczyń 🙃

• Mamusia
beata26 napisał(a):
CHLOE my mielismy wizyte tydzien temu i Sarah wazyla 1034g i teraz mysle ze ona jakas mala jest.

Beata spokojnie, mnie powiedziala lekarka ze teraz wlasnie widac ktore dzieci urodza sie 2500g a ktore 4000g, nasze raczej tej gornej granicy. Oboje jestesmy wysocy.
Zreszta my mamy termin chyba tydzien wczesniej niz Wy. 23-26.12.2011 (dzis to nawet 18.12 ale podobno tego juz nie bierze sie pod uwage)
Teraz dzidzie rosna chyba mega szybko. Julek 3 tyg temu wazyl tylko 900g 🙂