Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Szczegółów nie znam bo nietaktem byłoby się wypytywać 🤢
Wiem tylko, że w nocy jej wody z krwią odeszły i urodziła już martwe dzieciątko 😞
Najgorsze jest to, że trzy dni wcześniej była u lekarza i baba nie zauważyła, że coś jest nie tak 🤢
A jej lekarką jest ordynator szpitala tutaj 😮 Masakra mówię Wam i jak ja mam teraz spokojnie myśleć o porodzie tutaj jak taka zajeb**sta "PANI DOKTOR" prowadzi oddział 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Chyba wszystkie nas ciary przeszly... Jak sie takie rzeczy czyta to normalnie szok...
Ale nasze forum wiecie jakie jest i nic sie zlego nie wydazy, zawsze pozytywne myslenie i uwazanie na siebie 🙂

A ja wlasnie skonczylam prasowac, zajelo mi to 2 godziny i cos czuje, ze plecki mi sie odzywaja, a wieczorem pewnie jeszcze bardziej. Dobrze, ze sie za to teraz zabralam, bo potem z wiekszym brzuchem sobie tego nie wyobrazam...
To ide jesc obiade, bo padam z glodu 😉 Zagladne pozniej

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Dorianna gratuluje zakonczonej misji 🙂 I zagladaj tu, bo w weekend mala frekwecja. 😜
Beata ciesze sie, ze z Twoja Mala wszystko dobrze i ze sie uspokoilas. 🙂

No moze nie do konca zakonczonej, no ale juz wiekszosc. W poniedzialek nastepne pranie 😉
A jak jestem to zawsze zagladam 🙂

• Mamusia
Ale juz cos ruszylas 😆 u mnie wszystko sie w walizce kisi 😜
Pokazalam dzis mezowi filmik o tym jak podnosic niemowleta, az zazyczyl sobie, abysmy rozstawili lozeczko 😁 Ale w rezultacie sie jeszcze powstrzymalismy.

Musze isc na male zakupy, ale mam mala przeszkode 🤢 Wylali mi beton przed schodami na zewnatrz 🙃 I tak kalkuluje czy uda mi sie przeskoczyc 🤔

• Mamusia
Hej,
u mnie sobota pracowita - zakupy, sprzatanie, spacer z psem w deszczu...A teraz mąż maluje łóżeczko na balkonie 🙂
Na obiad grochówa, wczoraj wieczorem z nią walczyłam ale warto było 🙂
novaM ja tez sie przestraszyłam..Niech już będ\ie grudzień 😮 Pozdrawiam Was, miłego wieczoru życzę

• Mamusia
dorianna napisał(a):
novaM napisał(a):
Kochane moje...kolację Wam właśnie robię 😉
Dzisiaj naleśniki a\'la Nova 😆

To jakie to sa a\'la Nova? 😉
A ja mialam wczoraj nalesniki z dzemem truskawkowym 🙂 mniam

Dorianna dżemik też jest jummy, a moje są z serkiem, wanilią, brzoskwiniami i bitą śmietaną 😆

A wyglądają tak 😉 :
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc00212i.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/4039/dsc00212i.jpg[/IMG][/URL]

SMACZNEGO 🙂

• Mamusia
Heh Agami na toffi też bym się połasiła 😉

Właśnie oglądam "mam talent" i zastanawiam się co zobaczę jak po programie pójdę się kąpać...ponieważ siedzę z rozjaśniaczem na głowie 🤪
Hehehe pewnie żółte na maxa będą i jutro z rana będę po marketach jeździć w poszukiwaniu jakiejś farby 😉

• Mamusia
Dobry wieczór laski my już po wielkim malowaniu jutro tylko popraweczki i pokój pomalowany wyszło super teraz czekam z niecierpliwością na nowy narożnik i będzie w ogóle pięknie 😎
wczoraj zamówiliśmy łóżeczko i drugą pościel i na ten miesiąc już koniec szaleństw 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
Heh Agami na toffi też bym się połasiła 😉

Właśnie oglądam "mam talent" i zastanawiam się co zobaczę jak po programie pójdę się kąpać...ponieważ siedzę z rozjaśniaczem na głowie 🤪
Hehehe pewnie żółte na maxa będą i jutro z rana będę po marketach jeździć w poszukiwaniu jakiejś farby 😉

to czekamy na rezultaty 😁