Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
novaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
dziewuchy, a jakie macie laktatory? reczne czy elektryczne? bo nie wiem jaki lepszy i jaki kupic

Mam już Tommee Tippee ręczny...elektryczny pozostawił głęboką rysę na mojej psychice po porodzie z Olą więc tym razem NIE, DZIĘKUJĘ 🤔
A za ten w zestawie z butelką, , pojemnikami na pokarm,kilkoma wkładkami laktacujnymi i pojemnikiem do sterylizacji w mikrofali zapłaciłam jakieś 80 zł 🤪
...na allegro oczywiście 😎

znalazłam taki http://allegro.pl/laktator-tommee-tippee-pojemik-wkladki-butelka-i1910569797.html
razem 96zł..kurde nie wiedzial ze one takie drogie. ale chyba lepiej miec, niz potem M ma szukac po aptekach..

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
novaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
dziewuchy, a jakie macie laktatory? reczne czy elektryczne? bo nie wiem jaki lepszy i jaki kupic

Mam już Tommee Tippee ręczny...elektryczny pozostawił głęboką rysę na mojej psychice po porodzie z Olą więc tym razem NIE, DZIĘKUJĘ 🤔
A za ten w zestawie z butelką, , pojemnikami na pokarm,kilkoma wkładkami laktacujnymi i pojemnikiem do sterylizacji w mikrofali zapłaciłam jakieś 80 zł 🤪

znalazłam taki http://allegro.pl/laktator-tommee-tippee-pojemik-wkladki-butelka-i1910569797.html
razem 96zł..kurde nie wiedzial ze one takie drogie. ale chyba lepiej miec, niz potem M ma szukac po aptekach..

Tu jest link do tego od którego ja kupiłam
->laktator TT

• Mamusia
zaczynam sie troche wkurzac. 29 paxdziernika zamowilam u typiary na allegro literki drewniane na sciane z imieniem.Nie dostalam ich do dzisiaj,a jak jej napisalam maila kiedy je w koncu wysle, to mi odpisala "jak beda gotowe" 😮 no kurde, odpowiedz jak dla idioty. poczekam jeszcze chwile, ale bez przesady, mam miesiac czekac moze...

• Mamusia
novaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
novaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

Tu jest link do tego od którego ja kupiłam
->laktator TT

to ten sam, co ja znalazłam 🙂 i cena tez ta sama 🙂 wiec pewnie trzeba zainwestowac...

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
zaczynam sie troche wkurzac. 29 paxdziernika zamowilam u typiary na allegro literki drewniane na sciane z imieniem.Nie dostalam ich do dzisiaj,a jak jej napisalam maila kiedy je w koncu wysle, to mi odpisala "jak beda gotowe" 😮 no kurde, odpowiedz jak dla idioty. poczekam jeszcze chwile, ale bez przesady, mam miesiac czekac moze...

jakaś nie halo, bez przesady - zamówiłaś to niech Ci wyśle a nie

• Mamusia
Hehe Ula ja z Olką w ogóle nie myślałam nawet o laktatorze i jak mi Ola naciągnęła pokarmu to się ratowałam szpitalnym elektrycznym i żałowałam jak jasna cholera 😠 I tak jak już pisałam rysa na psychice pozostała 🤢
No a ceny są kosmiczne na serio 😮
Ja TT kupiłam bo już wcześniej się na ich butelki zdecydowałam no i ten do nich pasuje więc ... 🙂
No i jak go wzięłam w łapy to stwierdziłam, że to bardzo dobry wybór 🤪

• Mamusia
Kurde człowiek wstaje z drzemki i takie newsy - NovaM to czekamy na dalsze wieści...
Guga trzymam kciuki i mam nadzieję, że wkrótce będziesz już tulić swoją Emmę... tak bardzo już tego pragnęłaś 🙂

Ach i ja też Nova zaraz Ci numer podeślę, bo teraz to już nic nie wiadomo... co, gdzie i kiedy...

Aaagaaa i dla Ciebie i Maciusia też gratki, że u Was wszystko ok 🙂 i nie bądź taka żona... napisz temu swojemu smsa chociaż...

• Mamusia
pammat napisał(a):
aaagaaa gratuluję udanej wizyty 😘
jakbym w nocy miała sufitówe odezwe się 😜
jutro idę porobić badania od 7:30 laboratorium czynne 😉
aha od 4 godzin boli mnie podbrzusze mam nadzieje ze przejdzie .. 🤨
dobranoc 😘

No ja też mam taki niecny plan wylądować jutro w lab. i stękać pod drzwiami od7-mej żeby mnie mohery wpuściły przed siebie bo one to tam chyba od 5-tej siedzą 😜

Podbrzusze Cię boli...to niefajnie 🤨
Ja mam wrażenie jakby Kajetan mi barkami miednicę już rozpierał 😮 Też niezbyt przyjemne uczucie 🤢

p.s. kolorowych snów i przespanej całej nocki 😉

• Mamusia
Agami napisał(a):
marzenka pisalas do Gugi albo ona do ciebie????

Tak pisałam dokładnie o 20:20 ... pytałam czy daje radę 🤨 No i napisałam, że forum od strony 2903 należy do niej 🙂
I że ma pisać nawet w środku nocy bo się przez nią nie wyśpię jak się nie odezwie 😎
No ale już nic nie odpisała...trzymać kciuki i się modlić za nią i za małą noooo...żeby się szybko odezwała 🙂

• Mamusia
A to Guga wywinela 😆 Niby na wizyte a tu prosze rozpakowywac sie chce ! 🙂
Mam ,nadzieje, ze radio nova.fm nada jutro dobre wiesci o pojawieniu sie malej Emmmy na swiecie!

Aga gratuluje udanej wizyty. Widac co wizyte to Maciek zmienia termin 😁

Dziewczyny widze, ze Wy wczesnie na te badania chodzicie. Takie przykazanie, ze wczesnie czy o co chodzi? Ja tam zawsze ide jak mi sie chce.

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):

Masz na myśli te literki co kiedyś linka do nich podawałaś??? To daj znać jak dostaniesz i wrzuć jakieś foto, bo też się na nie napaliłam 😉

• Mamusia
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

Masz na myśli te literki co kiedyś linka do nich podawałaś??? To daj znać jak dostaniesz i wrzuć jakieś foto, bo też się na nie napaliłam 😉

Hihi Meliska jak chcesz na czas dostać to z tego co Aniqa pisze to zamów już teraz w ciemno bo nie wiadomo czy do stycznia Ci zrobią 😜

A mnie Aniqa zainspirowała i poszłam do rzeźbiarza i imię Kajetana mi na w pół obrobionej desce zrobi ale taki ażurowy, tzn, że literki będą na wpół wycięte...cholercia nie wiem jak to wytłumaczyć 🤢...no że między nimi ścianę będzie widać nooo heh 😜