Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
novaM napisał(a):
Pam !!! Czy Ty widzisz co one piszą 😮 😮 😮 ???
Jak można o nim nie wiedzieć 😎
A MIŚ PUSZAPEK Wam coś mówi hahahahaha 🙃 ??????

ej dziewczyny, to nadrabiac zaleglosci jak macie jeszcze troche czasu!!!! 🙂

A tu cos dla wlascicieli psow: 🙂 🙂
Droczenie z psem 🙂

Aaaaaaahahahahaha ryczę ze śmiechu 😁 😁 😁
Łaaaaaaahahahahahah 🙃 🙃 🙃 🙃

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
to i ja się przyznam ☺️ przy wzroście 169cm mam teraz 82kg, przed ciążą było 73kg... ☺️ ☺️ ☺️ aż mi teraz wstyd, bo Wy takie chudzinki.... ☺️ ☺️ ☺️ ale dla pocieszenia dla samej siebie to dodam że nie wyglądam na te kilogramy 😜

To masz tylko 9kg+, sa tu tacy, jak np ja czy meliska co mamy 2 razy tyle!!!! 😁 spoko luzik, na wiosne sie zrzuci, hahahahaha 🙂

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
to i ja się przyznam ☺️ przy wzroście 169cm mam teraz 82kg, przed ciążą było 73kg... ☺️ ☺️ ☺️ aż mi teraz wstyd, bo Wy takie chudzinki.... ☺️ ☺️ ☺️ ale dla pocieszenia dla samej siebie to dodam że nie wyglądam na te kilogramy 😜

To masz tylko 9kg+, sa tu tacy, jak np ja czy meliska co mamy 2 razy tyle!!!! 😁 spoko luzik, na wiosne sie zrzuci, hahahahaha 🙂

no teraz niedużo mnie przybyło... ale wstyd mi za te moje kilogramy sprzed ciąży ☺️ ☺️ ☺️ oj, na wiosnę na pewno się za siebie biorę. dojść do 65kg i będzie git

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
solenizantka napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

no teraz niedużo mnie przybyło... ale wstyd mi za te moje kilogramy sprzed ciąży ☺️ ☺️ ☺️ oj, na wiosnę na pewno się za siebie biorę. dojść do 65kg i będzie git

aktualnie mamy remis 😁

• Mamusia
Ulka napisał(a):
ja od rana odsypiam szpital bo tam wiadomo - pobudka odbywa sie włączeniem ostrego swiatła przed 6 rano za kazdym razem sie zrywałam w szoku wiec dzis relaks

moja waga 61 kg , jakies 10 kg na + bo nie wiem dopkładnie ile wazylam czy 50 czy 52 kg przed
w pasie 105 cm

i zmagam sie od rana bo musze sobie zrobic zastrzyk w brzuch a jak sobie pomysle to mi sie niedobrze robi i nie wiem jak to zrobic 🥴 no ale taką płace cene za wolnosc , szkoda ze kielicha nie mozna walnąć przed a tam w brzuchu sie rusza mały człowiek i boje sie zeby nie pocelowac w dzidzie fuuck

do dzidzi daleko spoko, dasz rade
a ajk nie to idz sobie do przychodni tam ci zrobia 🙂
albo do weterynarza, mozesz do mnie podjechac, haha 🙂 🙂

hej kochane czyli wy tu o kilogramach piszecie to ja nawet nie mowie bo wszyscy mowia ze nic nie przytylam a wrecz schudlam od 2 miesięcy ważę tyle samo 65 kilo a przed ciąża ważyłam 60 także bardzo mało mówią lekarze ale cóż zrobic ważne że mały sobie je od mamusi i rośnie. Ja nie będę miała problemu z wagą więc jakiś plus jest!!! Ja jeszcze u mamy ale zaraz do domku na obiadek dziś znowu zapiekanka!!! pozdrawiam potem wejdę czyli za niedługo

• Mamusia
ja dzis mam ogorkowa z wczoraj wiec obiadu robic nie musze.. novaM ogorkowa wyszła hehehe;D dałam rade i nawet płyte włączyłam by to zagotowac hehe a nie na suchop... ty wiesz o czym mowie ;D
na 15:30 ostatnia wizyta u kosmetyczki ehheheeh bo pozniej pewno tak szybko sie do niej nie doczłapie 😜 zadzwonilam wczoraj i mowie czy zdarze jeszcze ... ale powiedziala ze tak pozamienia klientki ze musimy sie jeszcze zobaczyc....
poza tym gonie poporasowac mezowi koszule i koszulki..... w sobote zrobi jeszcze jedno ostatnie pranie przed szpitalem...w poniedzialek akcja wielkie prasowanie... by bidulka dal rade tydzien w domu sam....

• Mamusia
dziewczyny już jestem przygotowana do wizyty u lekarza 😁 😁 😁

tyle tylko, że oczywiście miałam pecha, bo jak postrzyżyny poszły mi szybko i sprawnie tak zalałam łazienkę. bo poszłam do rodziców do łazienki, bo miałam ochotę na wannę, a ja mam tylko prysznic. i w pewnym momencie jakoś tak powiesiłam słuchawkę od prysznica i coś tam w międzyczasie w wannie robiłam 😉 a potem patrzę a cała woda z tej słuchawki wykapuje na łazienkę 😠 😠 😠 po prostu masakra 🤢 🤢 🤢 łazienka pływała 😮 właśnie skończyłam ją wycierać. oczywiście zalane wszystkie dywaniki co leżały w łazience na podłodze i ogólnie wszystko 😮

no ale grunt, że już jest ok 😉 i że moje przygotowania dobiegły końca 🤪

• Mamusia
pammat napisał(a):
a ja mam dzisiaj cycki z kurczaka z zupkami cebulowymi knorra i ryż mmmmmmmm........ 😜

mmmmmmmmm 😆 a ja nie wiem co dzisiaj mam 🙂 bo dzisiaj mama gotuje. więc mam nadzieję, że jak wrócę z wizyty to coś pysznego będzie na mnie czekać 😜

• Mamusia
dzień dobry dziewczyny.listę podpisuje i oświadczam że nadrobiłam ponad 50 stron.najpierw to leciałam po kolei ale szlak mnie trafiał,że kiedy nadrobię i zaczęłam troszkę skakać... więc dla GUGI najlepsze życzenia,zdrówka szczęścia i szybkiego powrotu do domu 🙂 Wanilia czekamy na wieści 🙂 fryzjer zaliczony,pochwalę się jak zdjęcie zrobię ☺️ lecę na spacer,ale kurde wiadomość dostałam...ożesz w mordę!! wujek z dachu spadł....operację bedzie miał...musze się więcej dowiedzieć...lecę lalki.odezwę sie później.

• Mamusia
asiadudzika napisał(a):
dzień dobry dziewczyny.listę podpisuje i oświadczam że nadrobiłam ponad 50 stron.najpierw to leciałam po kolei ale szlak mnie trafiał,że kiedy nadrobię i zaczęłam troszkę skakać... więc dla GUGI najlepsze życzenia,zdrówka szczęścia i szybkiego powrotu do domu 🙂 Wanilia czekamy na wieści 🙂 fryzjer zaliczony,pochwalę się jak zdjęcie zrobię ☺️ lecę na spacer,ale kurde wiadomość dostałam...ożesz w mordę!! wujek z dachu spadł....operację bedzie miał...musze się więcej dowiedzieć...lecę lalki.odezwę sie później.

to czekamy na zdjęcie 🙃

i trzymamy kciuki za wujka